dinsdag 11 augustus 2015

NOTD | Essie Spin The Bottle


Patricia vroeg me al een hele tijd geleden wat ik graag voor m'n verjaardag wilde en aangezien ik de laatste tijd weer erg graag m'n nagels lak (en dan vooral in een mooie nude kleur), was de keuze snel gemaakt. Voor mij een nude Essie lakje graag! De lak die ik op heb is dus van Essie. Het is de kleur "Spin the bottle". De kleur is iets donkerder dan hoe hij er op de foto uitziet. Hier lijkt hij nogal hard op Birthday suit van Sally Hansen maar hij is dus wat bruiner. Op mijn duim en ringvinger heb ik nog de 'Vampire Vanity' van Bourjois aangebracht om het toch iets harder te doen opvallen. 

Veel lakjes van Essie heb ik niet vanwege de prijs maar ze lakken wel enorm fijn. De structuur is ideaal, het borsteltje is niet te breed maar ook niet te smal. En ondanks het feit dat ik eigenlijk het geduld niet heb om m'n nagels te lakken, lukt het met Essie toch altijd. De lak heeft geen uren nodig om te drogen en ook geen twintig laagjes om mooi te dekken. Zelfs niet met zo'n lichte kleur als deze. 

Over hoe lang de lak precies houdt, kan ik niet veel zeggen eigenlijk aangezien mijn nagels soms zelfs nagellak lijken af te stoten. Ook was ik die avond gaan werken en overleeft geen enkele nagellak dat. Helaas. 

Ik heb trouwens een nieuwe favoriete nagellak en dat is de deze. Het maakt me ook meer en meer benieuwd naar andere kleuren van Essie. Voortaan investeer ik toch in de iets duurdere lakken in plaats van telkens goedkope kleurtjes van Catrice of Essence te kopen die ik eigenlijk niet gebruik.

Liefs
Veronique

2 opmerkingen: