maandag 3 augustus 2015

Life through my eyes | Augustus #1


Het aanbreken van de maand augustus brengt elk jaar weer een raar gevoel met zich mee voor mij. Deels omdat mijn verjaardag dan erg dichtbij is maar ook omdat dit altijd wilde zeggen dat de zomervakantie halverwege was. Dit jaar is het vooral een alarmbel die zegt dat ik moet beginnen studeren voor mijn herexamens maar hoe is dat nu mogelijk als je nog zoveel leukere dingen op de planning hebt staan. Afgelopen week heb ik weer bitter weinig foto's genomen en toch wel enkele leuke dingen gedaan. Dus dat vertel ik dan maar gewoon. Voor m'n eigen gemak, zet ik er wel dagen bij. Maandag stond er bij mij op de planning dat ik ging studeren. Ik was dit ook echt van plan tot papa plotseling met het idee kwam om naar de Ikea te rijden. Ondanks dat ik niet echt iets nodig had, besloot ik toch mee te rijden. Alles is beter/leuker dan studeren, niet? 

Dinsdag
Ook dinsdag stond studeren bij mij op de planning maar is het er weer niet van gekomen. Veel te laat uit m'n bed gekomen en dan uiteindelijk in de keuken beland en avondeten gemaakt. Hier had ik lekker veel tijd in gestoken en dus was de namiddag snel voorbij. Na het eten ben ik nog met Sander en Patricia naar de pub iets gaan drinken. 

Woensdag
Ik spendeerde de namiddag in plaats van studerend achter m'n laptop op zoek naar een goede e-reader. Waarschijnlijk heb ik daarna ook nog boeken gelezen. En ik ben naar de Standaard Boekhandel geweest omdat ik nog een cadeaubon van vorig jaar had die zou vervallen. Later op de dag heb ik dan ook maar gewoon de e-reader besteld. 
's Avonds had ik een date met Sarah om Pitch Perfect 2 te gaan kijken. Super film! 


Donderdagochtend werd ik gewekt door de deurbel. Gelukkig hoorde ik Patricia naar beneden gaan en hoefde ik mij niet te hard te haasten. Bleek het PostNl te zijn die de pakketjes van Bol.com kwam leveren en dus had ik mijn e-reader snel in huis. Ondertussen al aan het tweede boek bezig en ergens weet ik dat ik mij zou moeten focussen op studeren. Misschien eens de cursus op de e-reader zetten. :p 

Vrijdag
Ik begon met opruimen, wilde beginnen studeren en toen werd ik mee naar allerlei winkels gesleurd. Vond ik niet erg! 's Avonds moest ik werken maar helaas kreeg ik erg veel last van hoofdpijn... Tegen dat ik klaar was, begon ik mij al misselijk te voelen. Voor zover ik toen gelukkig kon zijn, was ik dat wel toen ik eindelijk in m'n bedje lag. 

Zaterdag

Zaterdag ging het gelukkig in combinatie met de juiste medicatie al stukken beter en dus besloot ik met een vriend naar Antwerpen te gaan. We parkeerden aan het Wijnegem Shoppingcenter (deze paarse F om te onthouden waar we stonden) en namen dan de tram naar Antwerpen centrum. 

Hier zijn we eerst over de Meir gewandeld, daarna richting Groenplaats, Grote Markt om dan uiteindelijk te beslissen dat we naar Bocadero wilden. Het was eventjes wandelen volgens Jordy en een goed half uur later hadden we het gevonen. 


Eerlijk is eerlijk. Het beviel me wel. M'n gezelschap vond het wat tegenvallen maar ik zag me zelf er al wel zitten met m'n e-reader en een drankje in de hand. Ik had er wel niet op gerekend dat het zo warm ging worden en dus smolt ik weg in m'n legging. 


Is het geen plaatje?  Helaas konden we niet al te lang blijven aangezien ik die avond weer moest gaan werken. 

Zondag
En dan de laatste dag van de week. Overdag niet veel gedaan omdat ik nog moe was van het werk maar 's avonds gingen we uit eten bij de Wok. Drie uur lang zoveel eten en drinken als je wil. Nu ik dit typ heb ik nog steeds het gevoel dat ik pas woensdag weer eten nodig heb. Haha! 

En deze week wordt een groot feest! Vandaag check ik wat we nog allemaal in huis hebben en wat we nog moeten gaan halen voor woensdag, dinsdag heb ik een gesprek voor een stageplaats en gaan we boodschappen doen. Woensdag is het dan mijn verjaardag en 's avonds komen er vrienden. Donderdag gaat de feestweek gewoon verder en is het bij Davy te doen. Vrijdag moet ik waarschijnlijk werken want dan begint de kermis hier in Turnhout. Het klinkt alsof ik weer niet veel ga studeren deze week, haha! 

Liefs
Veronique


1 opmerking:

  1. Gelukkig dat je weer wat beter voelt zeg. Ikea is inderdaad stukken leuker dan studeren ;-)

    BeantwoordenVerwijderen