maandag 24 augustus 2015

Life Through My Eyes | August #3


Vorige week sloeg ik de LTME even over vanwege een pijnlijke vinger en te weinig foto's. Ook deze week geen enorme lijst foto's maar nog wel leuke dingen die ik erbij kan vertellen. Heb mij gewoon te hard geamuseerd om elke keer weer m'n gsm erbij te nemen. Kijk mee naar een week vol plezier, studeren en lekker eten. Of eigenlijk twee weken maar laten we dat even buiten beschouwing laten. Strak plan, niet? 
Breakfast time! Niet gezond, I know, maar wel erg lekker. Een poptart die een halve minuut in de microgolfoven geweest is. Ziet er ook erg vrolijk uit, niet? 


Druk studeren voor de herexamens en dan kan een redbull erbij zeker geen kwaad. 


Ik had enorm veel zin in roerei maar ei alleen is ook niet bijzonder gezond en omdat ik toch genoeg groentjes wou eten besloot ik er courgette, tomaat en champignons bij te doen. Even ter informatie, Patricia at mee. 


Ook had ik er nog wat ham bij gedaan. Wat vleesje voor de smaak. En smaken deed het zeker. Een van de dagen nog maar eens maken als ontbijt of lunch. 


Tweety had weer ergens in de bloemetjes gehangen of ze wilde een nieuwe carrière als Pikachu beginnen. Wie weet. 


Woensdag moest ik werken en omdat ik daarna er nog eentje wou gaan drinken besloot ik ervoor te zorgen dat ik er piekfijn uitzag.  Best geluk, niet? 


Nog eventjes een selfie met het zusje. Iedereen zegt altijd dat wij super hard op elkaar lijken maar dat vind ik anders nog best meevallen. Wat denken jullie? 


Donderdagavond aten we een Poolse versie van rode bietensoep met tortellini erin. Dju dit was lekker! 


Daarna aten mijn ouders, Patricia en Sander een salade met kip en ik koos ervoor om voor mezelf pasta met gegrilde groentjes te maken. Het was lekker! 


Deze aansteker kocht ik voor een vriendin die in de Irish pub werkt. Helaas vertrekt ze begin september naar Ierland en dit wordt haar afscheidscadeautje van mij. Ze vroeg altijd om mijn aansteker te mogen lenen en nu gaat ze er zelf eentje hebben. 


Vrijdag had een vriendin een grote, roze eenhoorn gekregen van op de kermis en een vriend vroeg als grap aan mij of ik er ook eentje wilde. Natuurlijk zeg ik dan geen nee. Heb zelfs gedreigd dat hij het maar eens moest wagen om met lege handen terug te komen. Nu slaap ik dus voortaan met een enorme roze eenhoorn naast mij. Lekker gezellig!

Hier stoppen de foto's voor deze week maar ook de rest van het weekend was fijn. Zaterdag deed mijn favoriete collega zijn laatste dag in het café, ik ga hem missen! Zondag was het hier in Turnhout horeca feestje waar ik helaas vanwege de herexamens niet naartoe kon maar ben wel mee gaan voordrinken. Drankspelletjes, gefikfak... Noem het maar op. Wat een gezellige avond! Nu typ ik nog gauw deze LTME en dan zoek ik toch te gaan slapen. Morgen weer studeren, dinsdag herexamen en woensdag begint m'n stage al. Maar natuurlijk zoek ik het dinsdag nog wel te vieren! 

Liefs
Veronique

1 opmerking: