vrijdag 28 augustus 2015

Julie | Look Like A StarLook Like A Star
Momenteel doe ik hard mijn best om weer vooruit te schrijven. Nick en ik gaan in september namelijk op vakantie en ik wil niet dat de lezers van Verodoesthis dit te merken krijgen aan het ontbreken van mijn artikels. De Look Like A Star is een artikel dat me echter maar niet lukt om vooruit te krijgen. Toch zal ik mijn best doen om alles nog op tijd af te krijgen. En laat ik vandaag al maar een goed begin maken!

Vanessa Ray
Vanessa Ray is een naam die me tot enkele weken geleden niks zou gezegd hebben. Ze is actrice en speelt in Suits en Pretty Little Liars. Nu blijkt sinds enkele weken dat haar personage CeCe Drake in PLL niet zo maar een passant in het verhaal was, maar dat zij A is! Om eerlijk te zijn had ik een iets schokkendere ontmaskering verwacht, maar ik vind wil dat Vanessa haar rol erg goed gespeeld heeft in de laatste aflevering. Ik denk dat dit haar naam zeker op de kaart zet en daarom verdient ze ook hier vandaag een plaats in de spotlight!

Vanessa houdt zo te zien van kleuren zoals zwart, wit en grijs. Al durft ze af en toe eens een zijsprong te maken naar een felle kleur zoals geel of fuchsia. Ze kiest vaak voor jurkjes en rokken, maar ook een broekpak staat haar goed. Ze draagt meestal high heels met een spitse punt en de kleur stemt ze af op haar outfit. Een handtas heeft ze niet vaak bij, maar sieraden draagt ze wel. Zorg dat het niet te veel wordt en kies voor subtiele stuks. Omdat de rest van haar outfit altijd vrij bescheiden is, laat ze haar lippen vaak knallen door middel van een felroze lipstick! Haar nagels bedekt ze dan weer met een sneeuwwit lakje. Kies ofwel voor een print, ofwel een speciaal materiaal voor je outfit. Ik vind haar stijl erg leuk en ga er onmiddellijk mee aan de slag!

Dress: $100 - riverisland.com
Shoes: £20 - hm.com
Clutch: £40 - mango.com
Necklace: £13 - newlook.com
Earrings: £5.99 - hm.com
Nail Polish: €10.99 – Essie Nagellak in ‘Blanc’ – kruidvat.be
Lipstick: €19 – MAC Matte Lipstick in ‘Candy Yum Yum’ – maccosmetics.be

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten