vrijdag 21 augustus 2015

Julie | Look Like A starVictoria Beckham
Ahhh, nog eens iemand die iedereen ongetwijfeld kent. Victoria Beckham is al sinds de jaren ’90 een bekende naam voor ons allemaal. Lange tijd maakte ze furore als één van de vijf Spice Girls, namelijk Posh Spice. Sinds ze daarmee gestopt is, komt ze alsnog wel in de media. Niet alleen is zij Mrs. David Beckham, ze ontwerpt ook kleding en is een grote naam in de modewereld. Net omwille van die reden lijkt het me interessant om eens een blik te werpen op haar persoonlijke kledingstijl. 
Eigenlijk komt het er op neer dat Victoria werkelijk alles kan hebben. Toch kiest ze vaak voor lange jurken of broeken, alsof ze niet zo dol is op haar benen. Je ziet haar ook vaak in donkere kleuren en qua stijl wil ze zich uitdrukken als een classy zakenvrouw. Haar schoenen zijn meestal hoog en puntig. Als ze ergens anders dan op de rode loper is, is het moeilijk om haar zonder zonnebril te spotten. Ze heeft vaak een grote enveloppetas bij zich en beperkt haar sieraden meestal tot een horloge of armband. Nude lips zijn helemaal haar ding, want ik heb haar nog nergens met een knallende lipstick gezien. Ik denk dat deze stijl bij veel vrouwen past, al moet je het wel met de juiste attitude dragen. Victoria zelf staat bekend om haar ‘arrogante’ resting face. Ze ziet er niet al te vriendelijk uit wanneer ze haar gezicht in rust heeft, om het zo te zeggen. Ik zou zeker proberen om zelfverzekerd over te komen, maar dus niet arrogant! ;-)

Blouse: $56 - riverisland.com
Trousers: £17 – mango.com
Shoes: $91 - stevemadden.com
Sunglasses: $5.90 - forever21.com
Bag: $44 - accessorize.com
Watch: $60 - riverisland.com
Lipstick: €19 – MAC Satin Lipstick in ‘Myth’ – maccosmetics.be

Liefs,


Julie x


2 opmerkingen:

  1. Victoria Beckham heeft echt een prachtige kledingstijl! Ze draagt inderdaad vaak donkere kleuren, maar daar hou ik juist van! Leuk artikel!

    BeantwoordenVerwijderen