vrijdag 14 augustus 2015

Julie | Look Like A StarElena Satine
De naam Elena Satine doet misschien niet meteen een belletje rinkelen. Voor de fans van de Amerikaanse serie Revenge, doet de naam ‘Louise’ dat waarschijnlijk wel. Ik schreef eerder al over het feit dat ik fan ben van deze serie. Nick heb ik hebben deze dan ook volledig uitgekeken en ik vind het erg jammer dat de serie afgelopen is. Ik hoop nog op een of andere spin-off met Nolan en dan zou het best kunnen dat Elena ook opnieuw in beeld komt als Louise. In Revenge loopt ze er altijd erg stijlvol bij, maar ik ben vandaag benieuwd naar haar stijl buiten de serie. Kijken jullie mee?Ik kon niet zo heel veel foto’s vinden van Elena, maar toch genoeg om me een beeld te vormen van haar stijl. Volgens mij draagt ze, net als zovele andere sterren, graag zwart. Toch zijn het de outfits met wit, beige en pastelgeel die mijn aandacht weten te trekken. Ondanks haar vuurrode harden combineert ze deze dan ook met rode accessoires. Dit maakt het geheel gedurfd en toch ook stijlvol. Groen en paars zouden ook kleuren zijn die haar goed staan, al draagt ze die zo te zien veel minder. Als Elena een handtas bij zich heeft, is dit een kleine clutch. Haar schoenen zijn meestal torenhoog en met een spitse punt. Kies ook enkele subtiele sieraden en match je lipstick met je accessoires. Zoals je bij haar kan zien, is dit dan vaak een rode kleur.
 


Dress: £30 – newlook.com
Shoes: $100 - stevemadden.com
Clutch: £6.99 - hm.com
Earrings: $16 - riverisland.com
Ring: $10 - riverisland.com
Lipstick: €12.99 - Maybelline Superstay 14H in ‘510 Non-Stop Red’ – kruidvat.be

Liefs,


Julie x


1 opmerking:

  1. Leuke stijl heeft zij zeg! Inderdaad leuk dat ze durft te knallen met bijvoorbeeld haar schoenen. :) Liefs, Rowan

    BeantwoordenVerwijderen