vrijdag 28 augustus 2015

Julie | Friday Nails #48 – Chalky Guapa

http://www.verodoesthis.be/2015/08/julie-friday-nails-48-chalky-guapa.html

Daar ben ik weer met een nieuw Essence lakje! Ik liet de voorbije weken al twee lakjes uit de Limited Edition Arriba zien en vandaag sluit ik af met een derde. Hoe ’02 Macarena Mint’ en ’04 La Vida Loca’ er op mijn nagels uitzien, kan je lezen als je op de namen klikt. Nadat ik Macarena Mint, een matte lakje met krijteffect, op mijn nagels had geprobeerd, heb ik gelijk het andere chalky matt lakje uit deze lijn ook aangeschaft. ’01 Hola, Guapa’ is een pastelroze kleurtje die me meteen aan snoepjes en suikerspin doet denken. Hola guapa betekent zoveel als ‘hallo schoonheid’ en ik ben dan ook razend benieuwd of dit lakje zijn naam kan waarmaken.Het kwastje ziet er prima uit, net zoals die van de andere lakjes uit deze collectie. De dop is lekker dik zodat je hem makkelijk kan vasthouden in je handen. Ik heb nogal de neiging om te bibberen en al helemaal als ik mijn nagels aan het lakken ben, dus voor mij is een stevige dop altijd een pluspunt. Dit borsteltje neemt zeker voldoende product op en je moet het wel even afvegen als je geen te dikke laag wilt aanbrengen. Ik vind het in ieder geval fijn lakken. In slechts enkele vegen heb je je volledige nagel bedekt.Wauw! Ligt het aan mij of zijn jullie ook zo verbaasd door de goede dekking? Ik moest haast twee keer kijken of ik wel de juiste foto te pakken had. Dit resultaat is wel degelijk verkregen na slechts één laagje. Ik vind de kleur bovendien echt geweldig. Soms heb je gewoon zin in zo’n typisch roze kleurtje. Het matte effect vind ik ook echt fantastisch, dus dit lakje is zeker weten een nieuwe favoriet. Ik moest een tijdje geleden een weekje niet gaan werken en toen heb ik gretig van de gelegenheid gebruik gemaakt om dit kleurtje op mijn nagels te dragen.
Ik kan hier wel naar blijven kijken! Ik vind dit echt zo’n mooi kleurtje! Extra pluspunt is dat dit lichte kleurtje mijn handen gebruinder doet lijken. Ik ben een echte melkfles wat dat betreft, wat natuurlijk deels ligt aan mijn zonneallergie, en een gebruind tintje is dan ook wel eens welkom. Ik ben geen fan van witte nagellak – doet me denken aan geknoeide type-ex – maar dit kleurtje komt dicht in de buurt. Ik vind hem hetzelfde effect geven, met het verschil dat dit duidelijk een tof kleurtje nagellak is. Hopelijk voor jullie is hij nog te verkrijgen want als je hem nog niet in huis gehaald hebt, zou ik dat nu onmiddellijk doen! Dit is zonder twijfel een van de leukste Limited Editions die Essence in lange tijd gehad heeft, wat nagellak betreft dan toch. Het lijkt me meer dan duidelijk: ik ben fan! Oh, en om even mijn vraag van in het begin van het artikel te beantwoorden: Ja, hij is zijn naam meer dan waard! Wat een schoonheid! ;-)

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En hebben jullie iets gekocht uit de Arriba collectie van Essence? Ik wil erg graag weten of jullie ook zo enthousiast zijn als ik!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten