vrijdag 21 augustus 2015

Julie | Friday Nails #47 – Mad About Blue

http://www.verodoesthis.be/2015/08/julie-friday-nails-47-mad-about-blue.html

In het totaal heb ik drie lakjes van The Body shop. Eerder liet ik jullie al ‘ApricotKiss’ en ‘A Sunny Affair’ zien. Vandaag is het laatste lakje ‘Mad About Blue’ aan de beurt. Zo in het flesje was dit zeker mijn favoriet van de drie. Nu ik de andere twee op mijn nagels heb gezien en deze echt te gek vond, ben ik hier aan gaan twijfelen. Kan dit blauwe lakje de twee andere kleuren verslaan? Ik ben in ieder geval benieuwd hoe deze er op mijn nagels zal uitzien. Lees snel verder als jij dat ook bent!Het kwastje ziet er in ieder geval fijn uit. Geen haartjes die er uit steken of een vreemde vorm. Dit kwastje lakt erg fijn en je kan ook goed doseren. Vaak vind ik dat er te veel product blijft hangen aan de borsteltjes en dat je eindeloos moet afvegen aan de rand. De dikte is ook prima, al lakt hij best wel dik en is het niet altijd makkelijk om aan alle randjes te komen. Dit vind ik nu persoonlijk wel nogal snel het geval, het kan ook aan mijn ontbrekende lakkunsten liggen.De dekking na één laagje is niet slecht, maar toch had ik er meer van verwacht. De andere lakjes waren lichter van kleur en hadden dezelfde dekking, of beter. De kleur vind ik erg mooi, al denk ik toch dat mijn voorkeur naar de twee andere lakjes gaat. Gek hoe zoiets kan verschillen ten opzichte van je eerste indruk. Het kan er ook aan liggen dat ik dit een moeilijk kleurtje vind. Echt zomers is hij niet, maar voor de winter vind ik hem ook niet typerend. Het zal zo’n kleurtje voor het tussenseizoen zijn dan. De lak is niet echt snel droog in vergelijking met andere lakjes. Ik heb de laatste tijd gemerkt dat bepaalde merken echt hun best lijken te doen op de droogtijd. ‘Mad About Blue’ droogt eerder gemiddeld, en voor echt uit de hard moet je nog wat langer geduld hebben.
Een tweede laag vind ik zeker wel mooier! De dekking is uiteraard beter maar ook de kleur spreekt meer! Hij lijkt op mijn nagels nu zelfs donkerder dan in het flesje. Ik vind hem nu in ieder geval mooier als op de foto hiervoor. Met donkere kleuren vind ik het altijd lastig om ruimte vrij te laten aan mijn nagelriemen omdat dit dan harder opvalt. Ik lak altijd vrij hoog, ook al weet ik dat dit niet optimaal is voor je nagels. Hoe dan ook vind ik dit een leuk kleurtje. Ik vind de prijzen van de nagellak bij The Body Shop goed meevallen. Je krijgt 6.8ML en daar betaal je dan €6 voor.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En hebben jullie al eens nagellak van The Body Shop geprobeerd? Laat het me zeker weten!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

 1. Ik vind het alleszins een leuk kleurtje! Echt perfect voor de zomer :)
  Het is lastig om met donkere kleuren die perfecte boog langs je nagelriemen te maken. Ik werk meestal achteraf een beetje bij met een wattenstaafje of een tandenstoker.

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik de nagellak ook daadwerkelijk ga dragen, doe ik dat ook met een wattenstaafje! :-) Als het enkel swatch foto's voor een artikel zijn, ben ik daar nogal lui in! :p

   Verwijderen