vrijdag 14 augustus 2015

Julie | Friday Nails #46 – La Vida Loca

http://www.verodoesthis.be/2015/08/julie-friday-nails-46-la-vida-loca.html

Vorige week liet ik jullie al kennis maken met een lakje uit de Arriba Limited Edition van Essence. Toen liet ik ‘02 Macarena Mint’ zien, een krijtmatte lakje. Deze week opnieuw een lakje uit deze collectie maar dan ‘04 La Vida Loca’. Het is een paars lakje met glitters, met naar eigen zeggen een spicy metallic finish. Ik vond dit kleurtje meteen prachtig en besloot om het mee naar huis te nemen. Want voor €1.89 kon ik deze echt niet laten staan. Kijken jullie mee naar hoe deze het op mijn nagels doet?Het kwastje ziet er hetzelfde uit als dat van vorige week. Logisch natuurlijk, al kon het zijn dat een andere finish dan ook een ander kwastje had. Zoals ik al vaker gezegd heb, vind ik deze heel prettig lakken. De dop is ook handig om vast te houden, wat ook niet onbelangrijk is. Maar laten we vooral snel verder kijken naar het resultaat.Wauw! Dit is hoe één laag van dit lakje er uitziet op mijn nagels. Ik sta echt versteld van hoe goed deze lakjes dekken. Ik ben ook zeker fan van de kleur en de glitters die het bevat. Ik vermoed dat deze ook niet zo moeilijk te verwijderen is, omdat het geen dikke chunks glitter zijn die de lak heeft. Hier en daar zie je misschien een glimp van mijn natuurlijke nagel, maar ik gebruik toch altijd twee laagjes. Mocht je iets dikker lakken is dit zelfs niet nodig. De droogtijd is oké, maar niet zo snel als van de matte nagellak van vorige week.En zo zien twee laagjes er dan uit. Sorry voor de rommelige afwerking, maar ik haal swatches er altijd onmiddellijk weer af. Ik mag deze niet dragen tijdens het werk bij Rituals, dus dan moet hij er altijd meteen afgehaald worden. Je kan op deze foto zien hoe mooi deze lak dekt bij een tweede laag. Qua effect doet de foto het lakje geen eer aan, hij is nog zoveel mooier in het echt. Dat is dan ook de reden dat ik hem meteen aangebracht heb op mijn teentjes! Aangezien ik dichte schoenen draag op het werk, kunnen ze hier de nagellak niet zien, en zo kan ik er toch van genieten!
Ook hier nog rommelig aan mijn grote teen, maar ik wacht altijd tot hij helemaal droog is met het verwijderen er van omdat ik anders schrik heb de lak te beschadigen. Ik kon echter niet wachten om er een foto van te nemen! Je ziet zelfs nog de afdruk van mijn teenspreiders, haha! Ik ben in ieder geval erg blij met dit lakje. De Arriba collectie heeft me echt positief verrast. Ik kan jullie zelfs nu al verklappen dat ik ook het roze matte lakje nog gaan kopen ben omdat ik zo tevreden was over de kleuren en dekking van deze twee. En aangezien de collectie Limited Edition is, zou ik je haasten om er nog iets van te pakken te krijgen! 


Laat voor je naar de winkel rent nog even een reactie achter met je mening over dit kleurtje! Of hebben jullie zelf ook al iets gekocht uit deze collectie?

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen:

 1. Mooi zijn ze hea ! Ik heb er 5 van de 6 gekocht. . . Alleen de paarse topper vond ik niet interessant genoeg om aan te schaffen . Ik was ook erg verrast door de goede dekking,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi kleurtje, ik hou van paarse lakjes en de naam vind ik ook wel heel leuk gekozen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hou ook wel van paars en deze vind ik echt wel speciaal! :-)

   Verwijderen