zondag 2 augustus 2015

Julie | Freeman Cucumber Peel-Off Mask

http://www.verodoesthis.be/2015/07/julie-freeman-cucumber-peel-off-mask.html

Er is weer een nieuwe maand aangebroken en dat wil natuurlijk zeggen dat ik alweer een masker review voor jullie heb. Deze maand is het Cucumber Peel-Off Mask van Freeman aan de beurt. Ik had het eerder al over het Chocolate & Strawberry Clay Mask in deze post. Omdat ik hier zo tevreden over was, besloot ik een tweede masker van Freeman aan te schaffen. Het is midden in de zomer en dan kunnen we soms wel wat afkoeling gebruiken en dat geldt natuurlijk ook voor onze huid. Daarom koos ik voor een fris masker dat de huid doet stralen en verfrissen. Ik had nog nooit een peel-off masker gebruikt en daarom leek me het wel leuk om dit masker voor jullie te proberen. Benieuwd? Lees dan snel verder!Volgens het etiket op de achterkant van de tube zou dit masker onzuiverheden moeten verwijderen en mijn huid zijdezacht maken Dat zijn natuurlijk mooie beloftes, al vind ik het altijd wel moeilijk om dit te beoordelen. Dit masker laat je 5 Ć  10 minuten zitten, wat minder is dan het gemiddelde masker. Je kan dit snel even tussendoor doen en dat maakt het natuurlijk wel handig. Het masker verwijderen doe je door het van je gezicht te trekken, en daarna kan je je gelaat nog afspoelen met warm water.De ingrediĆ«ntenlijst is aan de lange kant… Vrij hoog in de lijst vind ik toch veel fijne dingen! Ik zien banaan fruit extract, kokosnoot extract, gemberwortel… Iets verderop zie ik ook nog framboos en sandelhout en pas ergens tegen het einde kom ik komkommer tegen. Wel grappig dat dit zo laag staan, aangezien het een komkommermasker zou moeten zijn.Ik laat altijd ook even een foto zien van het masker op mijn gezicht… Je ziet er echter niet veel van, aangezien het masker doorschijnend is. Hier en daar zie je wat blinkende vlekjes. Ik vond het masker nog best moeilijk aan te brengen omdat het een vrij stevige gelstructuur heeft. Hij is zelfs een beetje plakkerig en dat smeert nu eenmaal niet zo handig uit. Op zich voelt het masker niet onaangenaam aan, dus dat valt dan weer wel mee.Het er af prutsen vond ik echter een helse klus! Op deze foto zie je een klein stukje van het masker. Ik vond het heel moeilijk om het goed te verwijderen… Het plakte overal nog erg vast en ik had de indruk dat ik een te dunne laag had gebruikt. Een dikkere laag is echter niet zo makkelijk aan te brengen aangezien het nogal moeilijk uitsmeert. Het masker werkt zeker verfrissend maar tegen dat je alles hebt verwijdert, sta je terug in het zweet. Ik vond dit eerlijk gezegd maar niks… Volgende keer ga ik proberen het gewoon af te spoelen met warm water en een washandje. Het masker bleef nu echt overal vastzitten in mijn wenkbrauwen en aan mijn haargrens, echt geen pretje! Het masker ruikt wel lekker en ik zal zeker mijn best doen om de tube op te gebruiken. Toch gaat mijn voorkeur uit naar het Chocolate & Strawberry masker van Freeman aangezien ik dat echt een topmasker vind!Zo, mijn eerste ervaring met een peel-off masker is niet zo’n succes. Hebben jullie dit masker al geprobeerd? En wat is jullie mening over peel-off maskers zoals deze? Laat het me zeker weten, ik ben benieuwd!

Liefs,


Julie x

8 opmerkingen:

 1. Er zitten paar rare alcohols in die ik niet meteen vertrouw... Ik weet 't dus niet goed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, juist, daar wou ik me nog wat verder in verdiepen! Kan jij me er meer over vertellen Melissa? :-)

   Verwijderen
 2. Ik vind peel-off maskers zo leuk! Het lijkt net alsof je een stuk huid eraf trekt, wat hele leuke taferelen kan geven als je het tijdens een meidenavond doet :D *horror masker!*

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja dat is wel heel grappig! Al is het niet altijd even handig! :-)

   Verwijderen
 3. Ik vind peel off maskers altijd erg fijn, maar ik kan niet alle zo goed hebben omdat mijn huid rood wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei, dat is niet zo fijn Roxanne! Daar had ik gelukkig geen last van! :-)

   Verwijderen