dinsdag 4 augustus 2015

Julie | Deautybox Juli

http://www.verodoesthis.be/2015/08/julie-deautybox-juli.html

De maanden vliegen voorbij en ik heb alweer mijn derde Deautybox mogen ontvangen. Ik was heel benieuwd wat er deze keer in te vinden was. De doos woog best wel wat, dus ik hoopte natuurlijk op enkele full size producten! Van deze box wist ik totaal niet wat er in zat, terwijl ze bij de samenwerking met Planet Parfum vorige maand al enkele teasers hadden gegeven. Mochten jullie graag de inhoud van de box van mei en van juni zien, kan je gewoon op de maanden klikken. En als je de inhoud van deze box wil bekijken, druk je gewoon op ‘Meer Lezen’!Op deze foto zie je alvast de producten die in deze box terug te vinden waren. Zoals je kan zien zaten er drie full size producten in, waar ik erg blij van word. Ik geef eerst even een opsomming van de producten en hun prijzen, dan heb je een idee of deze box voldoende waard is voor jou. Ik ben trouwens erg benieuwd of jullie zelf al eens een box besteld hebben, laat dat zeker weten in de reacties!

-      Yves Rocher Maxi Zonnespray SPF 30 – Full Size (Full size: 200ML - €30)

-      Schwarzkopf Gliss Kur Dream Hair – Full Size (Full size: 150ML - €9.99)

-      Sampar Crazy Cream – 10ML (Full size: 30ML - €31.50)

-      Uriage – Thermal Micellar Water – 50ML (Full size: 250ML - €9.90)

-      Arkopharma Arkocaps Groene Thee – 45 Capsules (Full size: 45 capsules - €9.45)“De Maxi Zonnespray SPF 30 van Yves Rocher is heerlijk to the point. Hij doet wat-ie belooft: onze huid praktisch en optimaal beschermen tegen UVA- en UVB-straling. Tegelijkertijd hydrateert deze spray intens door extracten van de Aphloia theiformis, een heilzame boom die groeit in de wouden van Madagascar. Exotisch, toch? Veel moet je er niet van gebruiken, aangezien de Maxi Zonnespray SPF 30 transpiratie- en waterproof is. Vergeet verder ook niet dat het essentieel is om je huid te beschermen tegen de zon om vroegtijdige veroudering tegen te gaan. We raden dan ook aan deze zonnecrème elke twee uur aan te brengen voor een optimale bescherming.”


Met dit product ben ik best blij! Ondanks mijn zonneallergie kom ik toch geregeld in de zon. Wanneer ik op vakantie ben, gebruik ik factor 50, maar voor in België kan een factor 30 prima. Ook Nick heeft hier zeker voldoende mee. Bovendien is het een handig spray formaat en verspilt hij niet veel. De geur is ook best lekker, dus extra smeren is geen straf. Het feit dat hij normaal behoorlijk duur is, maar het extra leuk dat hij in deze box zit!“Tijdens deze warme zomermaanden krijgt het haar heel wat te verduren: blootstelling aan de zon, de zee of het zwembad maakt het haar droog en kwetsbaar. De nieuwste vederlichte olie van Gliss Kur met maar liefst 8 micro-oliën, zorgt ervoor dat je haar gevoed wordt zonder het te verzwaren. Dit wil zeggen: geen restjes en een vederlicht haargevoel! Dankzij de handige spray verstuif je de olie makkelijk op nat of handdoekdroog haar of op droog haar als beautyfinish. Voor stralend haar, de hele zomer lang!”


Eerlijk gezegd was mijn eerste reactie: “Alweer een haarolie?”. Aangezien ik er in de Goed Gevoel box ook al eentje had gekregen en die vind ik eigenlijk te vet. Gelukkig veranderde ik snel van mening. Dit exemplaar van Gliss Kur heeft een handige verstuiver en brengt daardoor erg gemakkelijk aan. Het is een soort mist die over je haren neerdaalt en dat maakt hem minder vet dan wanneer je het zelf met je handen moet verdelen. Hij ruikt ook erg lekker en ik heb hem al enkele keren gebruikt! Dit wordt is een favoriet!“In de zomer kan een found de teint al snel aanvoelen alsof je vijf lagen make-up draagt. Om nog maar te zwijgen van ongelijke kleurverschillen, doordat de zon er zich mee bemoeit. Nochtans is een goed crème onontbeerlijk voor de huid. No worries, Sampar heeft de oplossing voor jou. De Crazy Cream is een getinte, vocht inbrengende crème die je huid egaliseert en beschermt tegen UV-stralen. Kortom, een egale, stralende huid de hele dag door.”


Vorige maand zat er ook al een product van Sampar in de Deautybox en dat heb ik eerlijk gezegd voorlopig nog niet gebruikt. In tegenstelling van deze Crazy Cream Nude. Het is een soort dagcrème met een tintje en dat voelt zoveel fijner aan dan foundation in deze temperaturen. Er zitten als het ware kleine korreltjes in en wanneer je deze kapot wrijft, komt de kleur vrij. Ik heb dit product al vaak gebruikt en denk dat het dan ook vrij snel leeg zal zijn. Fijne ontdekking dus!“In deze hitte is het nodig om je huid te laten ademen! Je weet onwaarschijnlijk dat genoeg water drinken van het grootste belang is. Dus waarom ook niet de huid hydrateren met Thermal Micellar Water van Uriage? Het beschermt de huidcellen en reinigt deze grondig op een zachte manier. Zoals van micellair water verwacht wordt, is het op een natuurlijke manier verrijkt met mineralen en oligo-elementen, die helpen de huid te beschermen. Deze koele regen voor het gelaat zal de huid kalmeren, make-up verwijderen en hydrateren tijdens deze warme dagen. Duik in het nieuwe productgamma van Uriage en laat jezelf verleiden.”


De hele beautywereld lijkt wel dol op Micellar Water. Ikzelf had het nog maar één keer geprobeerd. Ik heb een fles gekocht, maar ga eerst een ander product opwerken dat je make-up verwijdert. Dit kleine flesje is echter heel handig om een product te leren kennen of om mee op vakantie te nemen. Ik heb deze voor het gemak ook een keertje getest en ik moet zeggen dat ik hem best oké vind. Het verwijdert mijn make-up, ruikt niet onaangenaam en laat een fris gevoel na op de huid. Prima product dus.
“De dagen worden langer, de zon schijnt en de dikke truien liggen ver weg opgeborgen in de kast. Je wilt de inspanningen die je hebt geleverd om die extra kilootjes er af te houden ondersteunen en je wilt met volle teugen van al die zomerse lekkernijen genieten zonder na te denken over de gevolgen voor je figuur? Dan is arkocaps met groene thee hét voedingssupplement dat je hierbij het beste kan helpen. Naast de ontgiftende werking van groene thee, zijn deze capsules rijk aan cafeïne en polyfenolen die helpen om hardnekkig vet te bestrijden. Neem twee capsules in de ochten en ’s middags tijdens de maaltijd met een groot glas water. Het is niet nodig jezelf een lekker ijsje te ontzeggen deze zomer!


Als laatste product in deze doos, zitten de Arkopharma afslanktabletten. Ik weet niet zo goed wat ik er van moet vinden dat ze zulke producten in de Deautybox steken… Ergens vind ik het een vreemde keuze, al wil ik ze wel graag uitproberen. Ik heb er gewoon een gemengd gevoel bij en ik geloof eigenlijk nooit echt in zulke pilletjes. Ik ga ze natuurlijk wel gewoon gebruiken, omdat ik het zonde vind om het volledig weg te gooien. Als ze op zijn, komen ze in mijn opgemaakt artikel en dan vertel ik jullie of ik iets van de werking gemerkt heb.Eigenlijk was ik positief verrast door deze box! Persoonlijk vind ik deze het beste van alle boxen die ik al ontvangen heb. Er zitten producten in die ik daadwerkelijk gebruik of ga gebruiken en dat is natuurlijk de reden waarom ik een abonnement heb. Bij de capsules heb ik enkele vraagtegens, maar de overige producten zijn stuk voor stuk erg fijn en ga ik zeker helemaal gebruiken.


Nu ben ik wel heel benieuwd naar jullie mening over deze box en wat jullie favoriete product hieruit is! Mijn favoriet is zonder twijfel de haarolie van Gliss Kur!

Liefs,


Julie x

10 opmerkingen:

 1. Mooie inhoud heeft de box. Ik ben wel benieuwd naar het product van Gliss Kur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze van Sampar een hele tijd geleden al eens gebruikt, dus misschien goed dat deze dan niet in m'n box zat! Wel een super goede crème!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vind hem ook erg fijn om toch een beetje kleur aan mijn gezicht te geven maar geen dikke pannenkoekenlaag op mijn gezicht te hebben! :-)

   Verwijderen
 3. Ik weet ook niet zo wat ik moet vinden van die afslank pillen! Verder wel een leuke inhoud. :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben dan zo iemand dat ze net wel wil gebruiken omdat ik benieuwd ben! :p

   Verwijderen
 4. Het is gewoon spijtig dat er altijd hetzelfde inzit. En in NL krijgen ze producten die er maanden geleden in België inzaten. Ik ben een beetje uitgekeken op Deauty. Maar wel tof dat je eindelijk eens wat grotere formaten krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is nog maar mijn derde box, dus voor mij is het nog vrij nieuw! :-) Maar inderdaad, zelfs ik merk het al dat er dezelfde merken en soorten producten in zitten! :-)

   Verwijderen
 5. Het product van Gliss Kur lijkt me heerlijk! Met name de geur ;-) Ik kan me indenken dat dit een favoriet van je is!

  BeantwoordenVerwijderen