zondag 16 augustus 2015

Julie | Brand Focus: Anna Field (Shoes)

http://www.verodoesthis.be/2015/08/julie-brand-focus-anna-field-shoes.html

Ik heb nog nooit eerder een artikel geschreven dat specifiek gericht was op één merk. En al helemaal niet wat fashion gerelateerd is. Ik schrijf doorgaans over beauty, muziek of films en de enige portie mode die jullie van mij krijgen zit in de wekelijkse Look Like A Star. Nu was er toch een merk dat mij zo verrast heeft, dat ik het er met jullie even over wil hebben. Sinds dat Nick en ik samenwonen doe ik al eens een bestellingetje op Zalando, aangezien mijn mama geen fan is van online bestellen. Per ongeluk kwam ik uit bij het merk AnnaField. Ondertussen heb ik er drie paar schoenen en twee blousejes van. Vandaag zijn het echter de schoenen die met alle aandacht gaan lopen. Benieuwd over welke schoenen ik het heb? Klik dan snel op ‘Meer lezen’!In de winterperiode was ik nog op zoek naar stevige laarzen. Ze moesten er stoer uitzien, het liefst in het bruin en plat-maar-niet-helemaal… Omdat ik in de winkels niet meteen mijn zin vond, besloot ik eens te gaan struinen op Zalando. Hier kan je namelijk makkelijk je zoekcriteria invullen en dan komen er normaal gezien enkel schoenen in beeld die beantwoorden aan jouw eisen. Et voila, meteen sprongen deze stoere boots me in het oog. Ik wou vooral stevige schoenen die tegen alle soorten weer bestand zijn. Geen delicate Uggs of stoffen schoentjes die na twee druppels regen hun waterbestendigheid al opgeven. Ook hakken zijn niet zo praktisch om een hele dag op te stappen. Deze schoenen hebben me €39.95 gekost, wat ik echt weinig vond voor zulke prachtexemplaren.


Toen ze geleverd werden, schoot ik ze meteen aan en voelde al gelijk dat dit een match was. Ze zaten lekker, stapten goed en zagen er in het echt even mooi uit als op de promofoto’s. Ik heb ze echt super veel aangehad met een skinny broek, zodat je de mooie details kan zien aan de zijkant van de schoen. Ik was hier super blij mee en tevreden over het merk. Mijn liefde voor Anna Field was hier begonnen zonder dat ik het zelf goed en wel besefte.Bij een tweede rondje Zalando, enkele maanden later, vielen deze schoenen me plots op. Bleek dat ze ook van Anna Field waren. Ik had nog een korting bon van €10 bij besteding van €50 en besloot de schoenen te kopen. Zag ik plots dat deze schatjes slechts €12.95 kosten! Ik keek wat verder en gooide ook twee blousejes mijn virtuele winkelmand in, ook van Anna Field. 


De sneakers zijn helemaal mijn ding. Ik draag ze erg graag omdat ze zo goed zitten en ook de print vind ik geweldig. Tegenwoordig val ik meer en meer voor dingen met een tijgerprint. Op kleding vind ik het vaak nogal wat too much, maar schoenen en sjaaltjes vind ik helemaal geweldig! Ook items met een tijgerprint detail vind ik altijd ontzettend mooi. Deze heb ik iets minder gedragen dan de boots, maar dat komt dan vooral omdat ik vanaf toen begon te werken bij Rituals en daar mag je enkel volledig zwarte schoenen dragen…
Daarover gesproken… Mijn volgende aankoop van Anna Field schoenen was om schoenen te kopen die ik op het werk kon dragen. Ik had enkel dichte schoenen met pels aan, maar toen duidelijk werd dat ik ook in de zomermaanden aan de slag mocht blijven, heb ik toch maar snel nieuwe ballerina’s besteld. Deze schoenen hebben me €29.95 gekost en dan zou wel eens de beste besteding ooit geweest kunnen zijn. Bij Rituals moeten je schoenen volledig zwart zijn, met een zwarte zool, zonder hakken en zonder blinkende elementen. De schakels op deze schoenen zijn ook zwart, dus dat kan nog net.


Nu moet ik er even bij vermelden dat ik nog NOOIT zomerschoenen gekocht heb waar ik geen blaren in liep. Maar echt, nog nooit, in mijn 24 jarig leven. Meestal koop ik nieuwe schoenen en laat ik ze na twee keer in de kast staan omdat ze zo’n marteling zijn. Voorzichtig besloot ik deze eens mee te nemen ‘om een uurtje te testen’. Tot mijn grote verbazing heb ik ze toen 5 uur (!!!) aangehad zonder probleem. Omdat ik dacht dat het wel te mooi om waar te zijn was, nam ik de volgende keer ook reserve schoenen mee. Dat bleek echter niet nodig! Dit zijn zonder twijfel de gemakkelijkste zomerschoenen die ik ooit gehad heb. Ze lopen fijn en doen nergens pijn! Ze zijn echt een zaligheid om in rond te lopen en heb ze dan ook buiten het werk al vaak aangehad. Ik zou er nog net niet mee gaan slapen.Het mag denk ik wel duidelijk zijn dat ik fan ben! Als ik nog eens schoenen online bestel is de kans zeer groot dat ze opnieuw van Anna Field zijn! Ik heb trouwens schoenmaat 40 en deze schoenen kocht ik uiteraard allemaal in die maat en ze zitten allemaal als gegoten. Het merk heeft ook mooie kledij en accessoires, dus ook daar wil ik me nog eens in verdiepen.Wat is jouw favoriete schoenenmerk? En ken jij Anna Field? Ik zou ook graag weten of jullie het leuk vinden om meer van deze artikels te lezen. Laat het me dus zeker weten in een reactie, feedback is altijd fijn om te lezen!

Liefs,


Julie x

8 opmerkingen:

 1. Leuk zo'n artikel waarbij je een merk in de spotlights zet! De schoenen zijn niet echt mijn stijl, maar leuk dat je ze zo leuk vindt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! :-) En kan gebeuren, gelukkig heeft iedereen een andere smaak! ;-)

   Verwijderen
 2. Ik ken het merk niet, maar wat een toffe boots. Met een perfecte hak waar ik goed op kan lopen. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vind ze geweldig! Je moet op Zalando maar eens snuffelen bij Anna Field! ;-)

   Verwijderen
 3. Wat een leuke schoenen hebben ze. Ik moet zeggen dat ik het merk niet ken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn zo'n artikel over ervaringen met een schoenenmerk. Ik zat mij net af te vragen of ik nog een extra paar schoenen zou bestellen bij Zalando, maar ik stuur niet graag iets terug, heb liefst dat alles van de eerste keer goed is. Mijn stijl is anders, eenvoudiger, maar toch heb ik veel aan het bovenstaande artikel. Dank u, Julie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Edith! Zo'n reactie doet me echt plezier! :-) Hopelijk vind je iets in jouw stijl bij dit merk! ;-)

   Verwijderen