zaterdag 8 augustus 2015

Favorieten van juli


Een favorietenartikel of -video maak ik eigenlijk niet zo vaak aangezien ik het type ben dat nogal veel dezelfde producten gebruikt. Afgelopen maand besefte ik eigenlijk dat ik een aantal nieuwe topproducten ontdekt had die ik wel degelijk regelmatig gebruikte. Zelf twijfelde ik enorm of ik dit in video of artikelvorm zou doen en ook toen ik de vraag stelde via de facebookpagina geraakte ik er niet uit. Dan maar allebei! Dus jullie kunnen vandaag gewoonweg kiezen. Of je kijkt de video of je leest het artikel. Beide kan natuurlijk ook! :p 
Allereerst natuurlijk de video die bij dit artikel hoort. Indien je niet graag filmpjes kijkt, dan scrol je gewoon iets naar beneden en zie je het artikel! 


Ondertussen heb ik drie kleuren van deze miracle gel van Sally Hanssen. Na elke keer weer getwijfeld te hebben over of ik het nu zou kopen of niet, heb ik het toch gedaan! Wees maar zeker dat ik er geen spijt van gehad heb, integendeel. Deze kleur (birthday suit) vind ik super mooi.


Ondanks dat ik al fan van van de douchgels van Rituals hou ik nu ook erg van deze body cream en van de Carpe diem shampoo. Nu ik dit artikel schrijf besef ik ineens dat ik daar geen foto van gemaakt heb en ik zie de shampoo niet meteen liggen om er nog eentje van te maken. De body cream heeft trouwens een heerlijke geur en trekt snel in. Net wat ik nodig heb!


Ik heb standaard de SPF 30 versie in mijn handtas zitten voor als ik toevallig erg veel in de zon kom en me niet ingesmeerd heb. Het formaat is handig, werkt goed, ruikt lekker en is natuurlijk erg budgetproof! Wat willen we nog meer van een zonnebrandcrème?


EOS is mijn favoriete merk qua lippenbalsems en de laatste tijd grijp ik steeds meer naar deze vanilla coconut. Hij ruikt stiekem naar vanillejenever en zeg nu zelf, dat ruikt toch wel érg lekker! 


Tegenwoordig draag ik trouwens geen blush maar deze bronzer van Une. Une was voor mij een onbekend merk tot ik het leerde kennen op het persevent van Bourjois en Une. Deze bronzer behoort zeker tot mijn favoriete! Hele mooie kleur, heel fijn om mee te werken. 

Dit waren mijn favorieten van juli. Zitten hier producten tussen die jullie ook erg fijn vinden of net niet misschien?

Liefs
Veronique

1 opmerking:

  1. Ik wil de lakjes van Sally Hanssen ook heel graag proberen, de prijs houdt me alleen tegen! Hopelijk haal ik mezelf snel over haha, want ik ben erg benieuwd :)

    BeantwoordenVerwijderen