donderdag 9 juli 2015

W7 In the mood & In the city


W7 heeft ook palettes gebaseerd op de Naked basics. Deze was ik op internet al enkele keren tegengekomen en toch al wel een paar keer willen bestellen. Enkele dagen geleden was ik nog eens bij de Big Bazaar en plotseling zag ik dat ze daar dagen. Superleuk natuurlijk want nu kon ik ze meteen mee nemen. Ze hebben mij €4.99 per stuk gekost en als je benieuwd bent of ze de moeite waard zijn, moet je zeker verder lezen! Ik vind de palettes er alleszins al wel heel erg mooi uitzien. De doosjes zijn vrij compact, voelen stevig aan en ik vind zulke blikken dozen altijd erg leuk. In the mood bevat vier vrij lichte kleuren en twee die wat donkerder zijn. In the city lijk over het algemeen wat donkerder maar dat komt door de soorten kleuren die er gekozen zijn. 

In the mood

Zoals je allicht wel kunt zien bevat dit doosje erg veel lichte kleuren die vrij dicht bij elkaar liggen. Wel erg fijn dat er een bruine en mat zwarte bij in zit. Op deze foto is het niet echt te zien maar enkel de eerste kleur bevat een beetje glitter/glans. De lichte kleuren zijn niet zo goed te zien omdat die nogal dicht bij m'n huidskleur aanleunen maar ook die waren goed gepigmenteerd. De mooiste kleur uit dit palette vind ik wel de bruine. Die springt er voor mij tussenuit qua pigment. Deze swatches zijn gemaakt zonder oogschaduwbasis eronder. Hier zie je nog even de achterkant van het doosje en de namen van de kleuren. En de ooglook die ik ermee gemaakt heb. Hij is vrij donker uitgevallen en de bruine kleur lijkt veel grauwer door het blenden dan hij is op de swatches. Binnenkort nog eens opnieuw proberen om te zien of ik die bruine kleur er wel mooi op krijg. 

In the city

Deze kleuren lijken allemaal dicht tegen elkaar aan te leunen. Alsof het elke keer een tintje donkerder of van kleur veranderd wordt. Hier heeft de eerste kleur een lichte shimmer en de rest is allemaal mooi matte! Dit palette bevat meer kleuren die medium donker zijn en daarom lijkt het palette op zich wel donkerder. Het grote verschil is wel dat hier geen echte hele donkere kleur tussenzit terwijl je bij IN the mood nog wel de zwarte had. Ook hier zie je weer de ingrediĆ«nten en de kleuren met de naam erbij. Autumn lijkt op het plaatje wel bruiner en warmen dan hij eigenlijk is. Deze ooglook is een stuk lichter uitgevallen. De kleuren blenden helaas wel erg hard in elkaar waardoor het al gauw een grauw geheel wordt. Ligt dit aan de oogschaduw of aan mij, geen idee.. Met de andere W7 palettes heb ik dit probleem minder hard... 

Conclusie
Het zijn erg mooie palettes voor de prijs maar je moet er wel mee leren werken. Bijna alle kleuren zijn matte en werken daarom iets moeilijker dan wat ik gewoon ben. Desalniettemin ben ik erg blij met mijn aankoop en ga ik deze zeker nog gebruiken. Waarschijnlijk wel in combinatie met andere palettes. Een beetje shimmer kan nooit kwaad! 

Liefs
Veronique

3 opmerkingen:

 1. Ik heb de eerste ook en ik gebruik hem toch best wel vaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke paletten!
  liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn leuk maar persoonlijk vind ik de naked basics veeeel fijner.

  BeantwoordenVerwijderen