donderdag 16 juli 2015

Valenta portemonnee


Een tijdje geleden werd ik benaderd door GSMpunt.nl met de vraag of ik een samenwerking zag zitten. Ik mocht van hen een product uit kiezen om te reviewen en eerlijk is eerlijk. Ik huilde bijna toen ik keek naar de Galaxy A3 hoesjes. Zoveel mooie hoestjes die helaas niet voor mijn Nokiaatje gemaakt zijn. En toen werd ik verliefd op de Valenta portemonnee in de kleur Glam grijs. Met lood in mijn schoenen, mailde ik terug dat ik dat hoesje wel zag zitten (lood aangezien het natuurlijk het meest prijzige eruit was!) en al gauw kreeg ik reactie dat het onderweg was naar mij, feest! 
Ik was eerst niet zeker in hoeverre ik het ook daadwerkelijk als GSM hoesje zou gebruiken aangezien ik mijn GSM nogal vaak gewoon in mijn broekzak steek. Nu vind ik het tegenwoordig wel gemakkelijk om als ik snel even naar de winkel momet voor iets kleins, gewoon deze portemonnee mee te nemen zonder m'n handtas. Het enige waar ik nog iets op moet verzinnen is mijn sleutel... (heb meer sleutelhangers aan mijn bos dan sleutels :D) 


En zo ziet de binnenkant er uit. Je hebt vakjes om enkele pasjes in te steken, een vakje om je briefjesgeld of andere briefjes in te laten. Het plekje voor je mobiel in weg te steken, nog een vakje voor briefjes (Als het nu eens allemaal mooi gevuld zou raken hé!) en een vakje met rits voor kleingeld. 


Op deze foto zie je het nog iets duidelijker. Iedereen aan wie ik hem al heb laten zien, was enthousiast. Akkoord, het is iets typisch vrouwelijk en je moet van het patroon houden maar hij is in nog enkele andere kleuren te verkrijgen. En indien het helemaal niet je type hoesje is, check de link even, er zijn nog vele andere te verkrijgen. 

De samenwerking met GSMpunt.nl was heel erg fijn. Op maandag was dit alles geregeld en kreeg ik ook de bevestiging dat mijn order verstuurd was. Dinsdagochtend was hij hier al aangekomen. Op dat vlak ben ik zeker te spreken van de webwinkel en ik overweeg om er eventueel nog andere accesoires voor deze of mijn volgende gsm te kopen. 

Liefs
Veronique

Ik heb dit product ontvangen ter review. 

2 opmerkingen: