dinsdag 14 juli 2015

Unboxing non-beauty pakket


Een beetje gek zijn, doet geen zeer. Moet ik gedacht hebben toen ik bovenstaande screenshot nam als still voor deze video. Maar soit, het is nu eenmaal zo. Donderdag is Steven zijn pakketje komen afhalen tijdens zijn ronde en daarvoor nam ik natuurlijk nog snel deze video op. Klik op lees meer om de video te kunnen zien.
Hopelijk vonden jullie de video leuk om te zien. Ik weet niet of het duidelijk was in de video maar dit pakket was dus echt opgesteld voor Steven. Toen ik de winactie begon, besloot ik om het pakket aan te passen aan diegene die het zou winnen puur omdat het kon. Dus stel dat er een vrouw had gewonnen die erg graag DIY dingen deed, dan had ik me meer daar op gericht.

Veel liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten