dinsdag 21 juli 2015

The Body Shop Unboxing + mini reviews


Begin juni deed ik mee aan een winactie op de facebookpagina van The Body Shop Belgium. We moesten delen welk onze favoriete cocktail was om kans te maken op het pakketje. Eind juni kreeg ik ineens een melding dat ze mij getagd hadden in een reactie. Ik had gewonnen! Zo snel mogelijk (als in van op de cantus via mijn gsm) mailde ik mijn adresgegevens door en begin juli belde de postbode aan met dit pakket in z'n handen. Score! Ook al wist ik wel ongeveer wat er in zat, was ik enorm benieuwd. Omdat ik weet dat jullie wel van unboxings houden, deel ik deze met jullie en geef ik al meteen mini reviews erbij! 
Deze mooie grote shaker kwam uit het doosje. Van mij had hij zelfs niet gevuld moeten zijn, ik had dit al een ideale inhoud gevonden. Nu kan ik voor m'n verjaardag m'n eigen cocktails shaken. Whoop whoop! 


Maar toen ik de shaker opendeed, bleken er zoals verwacht nog producten in te zitten. Ik had op Facebook de inhoud al gezien en sowieso was het wat te zwaar om leeg te zijn. Kun je je het al voorstellen dat een shaker op zich zoveel zou wegen? Dan maakte ik cocktails als workout! (Wat een mop, ik een workout??) 


En dit zat er allemaal in van de Virgin Mojito lijn: een full size douchegel, een kleine bodybutter, een kleine bodyscrub en een douchepuff. Erg fijn om deze lijn eens uit te proberen om dan eventueel zelf er nog iets van te kopen als het mij bevalt. 

Klein nadeel van deze lijn op voorhand, net zoals bij die chocolade lijn, is hier iets aan toegevoegd zodat de producten erg vies smaken (dit om kinderen en minder slimme volwassenen er van te weerhouden het op te eten). Niet dat ik dit eet maar als je je ingesmeerd hebt en eet daarna bijvoorbeeld een boterham met je handen, proef je het. Jammer! (Ok en ik heb de douchegel per ongeluk in m'n mond gekregen bij 't douchen) 


Ik heb veel scrubs staan maar ik gebruik het eigenlijk veel te weinig. Omdat deze toch eens getest moest worden, besloot ik hem eens mee onder de douche te nemen. Het is een scrub met een vrij fijne korrel en normaal heb ik m'n scrubs graag iets groffer maar ik snap wel dat ze voor een zomerlijn voor dit type scrub kiezen. Een verbrande huid is nu eenmaal net dat tikkeltje gevoeliger. Ik snap wel niet goed wat die groene korreltjes precies zijn... Iemand die dit uit de ingrediëntenlijst kan halen? 
De geur van deze scrub is lekker fris, de limoen overheerst de munt, helaas, wel. Mijn mojito's zonder alcohol ruiken toch net iets sterker naar munt. 
Ingrediënten
Aqua/Water (Solvent), Glycerin (Humectant), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (Emulsifier), Cellulose Acetate (Film Former), Polysorbate 20 (Emulsifier), Parfum/Fragrance (Fragrance Ingredient), Benzyl Alcohol (Preservative), Phenoxyethanol (Preservative), Caprylyl Glycol (Skin Conditioning Agent), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer (Stabiliser/Viscosity Modifier), Jojoba Esters (Skin-Conditioning Agent – Emollient), Mel/Honey (Humectant), Sucrose (Humectant), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), Limonene (Fragrance Ingredient), Butyl Methoxydibenzoylmethane (Ultraviolet Light Absorber), Benzophenone-3 (Ultraviolet Light Absorber), Disodium EDTA (Chelating Agent), Citral (Fragrance Ingredient), PEG-30 Dipolyhydroxystearate (Emulsifying Agent), Trideceth-6 (Surfactant – Emulsifying Agent), Linalool (Fragrance Ingredient), Denatonium Benzoate (Denaturant), Citric Acid (pH Adjuster), Citrus Aurantifolia Fruit Extract/Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract (Skin Conditioning Agent), Mentha Viridis Leaf Extract/Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Extract (Fragrance Ingredient), Sodium Benzoate (Preservative), Potassium Sorbate (Preservative), CI 77288/Chromium Oxide Greens (Colorant), CI 19140/Yellow 5 (Colorant), CI 42090/Blue 1 (Colorant).


De bodybutters van The Body Shop zijn heerlijk en deze is er zo eentje van. Het heeft weer die heerlijke zomerse frisse geur. Ook is de bodybutter middelmatig qua dikte en trekt hij vrij snel in. Ik ben fan! Als ik niet nog zoveel staan had, kocht ik hier een grote van. 
Ingrediënten
Aqua/Water (Solvent), Theobroma Cacao Seed Butter/Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter (Emollient), Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (Skin Conditioning Agent), Glycerin (Humectant), Cetearyl Alcohol (Emulsifying Agent), Glyceryl Stearate (Emulsifying Agent), PEG-100 Stearate (Surfactant), Glycine Soja Oil/Glycine Soja (Soybean) Oil (Emollient), Ethylhexyl Palmitate (Emollient), C12-15 Alkyl Benzoate (Emollient), Cera Alba/Beeswax (Viscosity Controlling Agent), Sesamum Indicum Seed Oil/Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil (Emollient), Parfum/Fragrance (Fragrance Ingredient), Bertholletia Excelsa Seed Oil (Emollient), Dimethicone (Skin Conditioning Agent), Sucrose (Humectant), Caprylyl Glycol (Humectant), Phenoxyethanol (Preservative), Limonene (Fragrance Ingredient), Xanthan Gum (Viscosity Controlling Agent), Citral (Fragrance Ingredient), Tocopherol (Antioxidant), Disodium EDTA (Chelating Agent), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), Linalool (Fragrance Ingredient), Citric Acid (pH Adjuster), Citrus Aurantifolia Fruit Extract/Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract (Skin Conditioning Agent), Mentha Viridis Leaf Extract/Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Extract (Fragrance Ingredient), Sodium Benzoate (Preservative), Potassium Sorbate (Preservative), CI 19140/Yellow 5 (Colorant), CI 42090/Blue 1 (Colorant).


En dan de douchegel. Heerlijk om 's morgens te gebruiken of op warme dagen. Je krijgt een onmiddellijk fris en wakker gevoel hiervan. Ook dit is zeker een aanrader indien je van dit soort geuren houdt. 
IngrediëntenAqua/Water (Solvent), Sodium Laureth Sulfate (Surfactant), Cocamidopropyl Betaine (Surfactant), Glycerin (Humectant), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (Emulsifier), Sodium Chloride (Viscosity Modifier), Parfum/Fragrance (Fragrance Ingredient), Polyglyceryl-2 Caprate (Skin-Conditioning Agent), Sodium Benzoate (Preservative), Citric Acid (pH Adjuster), Sucrose (Humectant), Limonene (Fragrance Ingredient), Disodium EDTA (Chelating Agent), Citral (Fragrance Ingredient), Linalool (Fragrance Ingredient), Polysorbate 20 (Emulsifier), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), Denatonium Benzoate (Denaturant), Citrus Aurantifolia Fruit Extract/Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract (Skin Conditioning Agent), Mentha Viridis Leaf Extract/Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Extract (Fragrance Ingredient), Potassium Sorbate (Preservative), CI 19140/Yellow 5 (Colorant), CI 42090/Blue 1 (Colorant), CI 17200/Red 33 (Colorant).

Als ik zelf nog iets uit deze lijn zou kopen, dan denk ik dat ik voor de sorbet zou gaan. Ik hou erg van die substantie en in deze geur lijkt het mij ook heel fijn. Dankjewel The Body Shop voor dit mooie pakket. Dit was een lijn die ik zeker wilde proberen en nu heb ik de kans ervoor gekregen. 

Hebben jullie deze al eens geprobeerd? En nog belangrijker misschien, wat is jouw favoriete cocktail? 

Liefs
Veronique

4 opmerkingen:

  1. Oh wat leuk dat je dit gewonnen hebt, gefeliciteerd! De scrub ziet er wel erg goed uit zeg, ben benieuwd naar deze geur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo origineel met die cocktail shaker! Jammer genoeg hou ik niet van munt :) Mijn favoriete cocktail is een strawberry daiquiri :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat je dit mooie pakket hebt gewonnen! De geur lijkt me alleszins heerlijk :D

    BeantwoordenVerwijderen