donderdag 30 juli 2015

Rituals | Touch of heaven body cream


Nu Julie bij Rituals werkt, is de stap een stuk kleiner om toch wat meer van die producten te testen. Aangezien ik fan ben van geuren met citrusgeuren en hier sinaasappel bij zit, was dit de perfecte lijn voor mij om uit te proberen. Deze whipped body cream is zeker niet het enige product wat ik ervan heb maar ik vond het feit dat ik eens iets anders dan The Body Shop gebruik speciaal genoeg om er toch een aparte review over te schrijven. Ben je benieuwd of deze mij ook kan bekoren of dat ik hem gewoon in mijn kast laat staan omdat het niets speciaals is? Lees dan gauw verder! 

De verpakking, ten eerste, vind ik prachtig. De pot zelf heeft een satijnen finish terwijl het deksel glanzend rosé goud is van kleur. Niet teveel poespas gewoon heel mooi strak qua vormgeving. Op zich niet anders dan bij de andere Ritualsproducten maar hier viel het mij plotseling op. De pot is trouwens van plastic. En dan nu, het allerbelangrijkste: de inhoud. Allereerst vind ik de geur heel erg lekker! Vaag doet hij mij denken aan die colalekstokken lolly's van vroeger (ik ben serieus 10 minuten achter het AN woord voor lekstok aan het zoeken geweest). Toch is het wel een typische Rituals geur. Mijn persoonlijke ervaring met de geuren van Rituals is dat er geen grijze zone is. Je vindt een geur lekker of niet, je kunt er niet echt neutraal bij zijn doordat de geuren zo speciaal zijn. Julie vindt deze lijn helemaal niks, aangezien ze niet van sinaasappel en dergelijk houdt, en ik vind hem dan weer helemaal top. Je ziet, smaken verschillen. De cream is zeker niet heel dik maar bij 'whipped' denk ik toch aan iets dat nog net dat tikkeltje luchtiger is. Qua textuur vind ik hem wel heel aangenaam voor nu in de zomer aangezien hij snel intrekt, niet plakt en toch goed voedt. Mijn onderarmen zijn heel droog en die hebben wel een extra laagje nodig soms maar als ik dagelijks smeer, is dit zelfs niet meer nodig. Wanneer het al weer even geleden is, kan het dat tweede laagje wel gebruiken. 

Waar ik normaal moeite heb met het regelmatig smeren van body lotion, staat deze nu op mijn bureau en als ik eerlijk moet zijn... Ik moet mij inhouden om geen 5 keer per dag te gaan smeren. Zo geweldig vind ik deze body cream. Ja, het is duidelijk, niet? Ik ben verkocht. Die van The body shop zal ik zeker nog blijven gebruiken maar voor nu is deze duidelijk favoriet. 

Wat zeggen jullie: The Body Shop of Rituals?? 

Liefs
Veronique

1 opmerking:

  1. Ik ga voor Rituals! Deze body cream lijkt me erg lekker en voedend, ik ben ook erg benieuwd naar de andere producten van deze lijn,

    BeantwoordenVerwijderen