maandag 27 juli 2015

Life through my eyes | Juli #3


Goed dat ik vorige week een ander artikel ingepland had staan want door het noodweer in Polen hebben wij van zondagavond tot maandagmiddag zonder elektriciteit en dus ook zonder internet gezeten. Daarom heb ik vandaag voor jullie de LTME van de afgelopen twee weken. Het zijn minder foto's dan verwacht maar het wordt nog steeds een goedgevuld artikel. Het feit dat er nu in verhouding minder foto's zijn is omdat ik besloten had vooral echt te genieten zonder overal een foto van te nemen. Ik ben zo weinig in Polen dat ik mij wou focussen op de familie. Laten we eens gaan kijken naar de foto's die ik wel gemaakt heb!
Youtube kijken en nog wat werken... Lekker rustgevend! 


Ik had even zin in iets anders dan water of frisdrank dus koos ik voor dit alcoholvrij biertje met Tiramisu smaak... Eerlijk? Geen aanrader, veel te zoet naar mijn goesting! 


Donderdag gingen Julie en ik voor Davy een cadeau kopen maar omdat we veel te vroeg in Herentals waren, besloten we nog even langs de McDonalds te gaan. Om daarna nog meer dan een uur naar het juiste adres te zoeken en hopeloos te laat te komen. Typisch! 
But it was kinda fun... 


En deze ondeugende cutie was de reden waarvoor we die roadtrip gedaan hebben. Omdat het vrijdag pas het feestje van Davy was, sliep deze een nachtje bij mij op de kamer. 


Op reis vertrekken is hier thuis een stresserende bedoening... Zelf ben ik altijd bang dat ik belangrijke dingen vergeet mee te nemen en sinds kort maak ik elke keer weer een lijstje en stalk ik onder andere Julie om te zien of ik niets essentieels vergeet. 


Mijn 'Hope in a jar' knalde nogmaals tegen de grond en het buitenste deel van de verpakking kwam weer los... Oh no! 


Eenmaal in Polen was het zo warm dat we het raam 's nachts maar open zetten om toch iets of wat te kunnen slapen. Helaas, slapen lukte mij niet zo goed door de insecten die rond mijn oren vlogen of over mij kropen. 


Dit beestje was een stuk leuker! 


Balcony with a view. 


En dit was mijn allerbeste vriendje. Die kon ik maar niet uit m'n buurt houden. 


Ik zag dit armbandje in de winkel en ik was op slag verliefd! 


Moeder en dochter. 


Toen de moeder bij mij op de schoot lag, wilde ze er ook echt niet af. Ik heb haar 3x eraf moeten tillen voor ik kon opstaan. Ze kwam elke keer weer terug bij mij liggen. 


Video editten! 


En dan wil je het uploaden... Krijg je te zien dat het nog 146 minuten duurt... Zucht.. 


En deze foto is al van toen we onderweg terug naar huis waren. Ik heb echt maar weinig foto's genomen in Polen... Hoe Patricia hier lag te slapen vond ik wel héél schattig! 


Nagellak testen! 


En als laatste had ik geprobeerd om stuffed bread te maken met pistolets. Het was erg lekker maar ik ga sommige dingen de volgende keer toch iets anders doen. 

Deze week heb ik nog geen concrete plannen dus ik ben wel eens benieuwd wat er allemaal gaat komen. 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten