maandag 13 juli 2015

Life through my eyes | Juli #2


Afgelopen week was enorm rustig. Dit maakte mij dan weer onrustig omdat ik na een tijdje gewoon niet meer wist waar ik fotot's van moest nemen en ik wilde mijn belofte aan jullie zo snel nog niet verbreken. Ik heb enkele leuke pakketjes aangekregen waar jullie deze of volgende week meer over gaan zien. Ook heb ik volgens mij het lekkerste zelfgemaakte avondeten ooit gemaakt. Kijk maar mee. 
Maandag ben ik samen met papa gaan winkelen en zijn we ook nog eens de big bazaar binnen gegaan. Daar zag ik twee palletjes van W7 liggen en die moesten natuurlijk mee naar huis. Thuis maakte ik meteen foto's en begon ik aan een artikel. Dit is ondertussen al online gekomen. 


Ook kochten we de twee DVD's van Despicable me. De eerste had ik al volledig gezien en dus was het toen tijd om ook de tweede te kijken. 


's Avonds verwende ik mezelf met een lekkere gin tonic. 


En bewerkte ik de unboxing van het beautypakketje zodat dit ook online kon. 


Dinsdag werkte ik de hele dag aan mijn blog zodat ik alles voor die week al ingepland had staan. 


Woensdag kwam het pakketje van The Body Shop binnen dat ik via hun Facebookpagina gewonnen had. 


Het was van de Virgin Mojito lijn en kwam in deze mooie shaker waar ik ook heel blij mee ben. Beroepsmisvorming? (Ik werk in het weekend in een cocktailbar :D) 


Woensdag wisten we niet goed wat we wilden eten en aangezien ik moest koken, kon ik kiezen. Ik besloot een ovenschotel te maken. 


Hij was superlekker en zelfs papa, die het meestel niet zo geweldig vindt als ik kook, schepte nog een tweede keer op. 


Ook de volgende dag at ik er nog eens van omdat we nog over hadden en ik het zo lekker vond. Als je een receptje wilt, roep je maar. ;) 


Zaterdagmiddag kwam ik uit mijn bed en had mama dit op de markt gekocht. Pistolets met spek erop. Ongelooflijk lekker! 


En zaterdag na het werk nog een gin tonicje drinken en wat ananas snoepen aangezien we nu twee weken dichtzijn en het anders weggegooid moest worden. 


En thuis nog even een serie kijken met een kapsalon erbij. Ik had nog wat honger. Hoewel ik dit misschien beter niet gedaan had want hij was precies niet goed bevallen. Zondag werd ik namelijk wakker met enorm veel maagpijn... Lag het aan de ananas of aan de kapsalon, geen idee. Ik weet enkel dat ik erg blij was toen de pijn verdween... 

En momenteel is het maandag en zit ik met mijn joggingbroek aan achter mijn bureau. Normaal durf ik wel eens vanuit bed te werken maar ik ben zo moe (geen idee hoe het komt) dat ik op bed gewoon in slaap val. Hopelijk is dit moe zijn snel over want ik vind het verschrikkelijk. Deze week heb ik nog enkele leuke dagen voor de boeg maar over het algemeen is het weer een rustige week. Hopelijk krijg ik de LTME volgende week online aangezien ik dan in Polen zit. Maar soit, ik doe m'n best! 

Liefs
Veronique

3 opmerkingen:

 1. Leuke foto's! Ik ben wel erg benieuwd naar het recept van je ovenschotel, het ziet er lekker uit! :) Vervelend dat je zondag last van je buik had, maar gelukkig is het inmiddels over! Alvast veel plezier in Polen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! En leuk dat je het recept wilt, heb het dan voorlopig op de planning gezet voor zaterdag 25 juli! :D Je ziet het hier wel verschijnen. ;)

   Verwijderen
 2. Wat een leuk overzicht, heel veel plezier op vakantie!
  liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen