maandag 6 juli 2015

Life through my eyes | Juli #1

Afgelopen week was lekker druk en zo hebben we het graag. Ook heb ik mijn gsm dicht bij mij gehouden zodat ik leuke momenten op foto kon vastleggen en dat is voor een keer nog eens erg goed gelukt. Deze life through my eyes gaat dus weer wat langer zijn dan wat jullie de laatste tijd van mij gewoon waren. Applaus en dankbetuigingen zijn zeker welkom. Indien er foutjes in staan, mi scusi want ik heb twee gin tonics gedronken en voor iemand dat eigenlijk amper nog drinkt, is dat al heel wat. Ik verdiende het, laat ons het daar op houden. Goed, lieve schatten, laten we eens kijken naar wat ik de afgelopen week allemaal uitgespookt heb. xxZondagavond na het schrijven van de LTME was het zover. Ik had nog een hongerke. Allez, eerder een goestingske en daarom besloot ik wat kaasblokjes te snijden. Ik was te lui om een lepel vuil te maken zodat ik mosterd kon nemen als dip, dus koos ik voor samourai. Voortaan toch weer mosterd! 's Maandag zat ik wat buiten met Patricia doorheen de dag omdat het mooi weer was en daar moet van geprofiteerd worden! Ook was mama maandag pas laat thuis van het werk en mocht ik dus eten maken. Geen problemen mee, ik doe het maar al te graag. Ik maakte pasta en zalm. PASTAAAA <3Daarna werkte ik wat op de laptop en Tweety vond het blijkbaar erg boeiend want ze lag naast mij en keek rustig mee naar alles wat er op mijn scherm gebeurde. Dinsdagmiddag moesten Patricia en ik weer voor elkaar zorgen en dus gingen we een broodje halen. We kozen beiden voor een boerensmos. (Een broodje gezond met spek en BBQ saus dus!)En als dessertje een lekkere appel-kaneelmuffin. Jummypoints! Ook probeerden we afleveren van Are you the one op te zoeken en plotseling deed onze TV een beetje raar.. Dan maar op de laptop kijken. 's Avonds kwam Sander erbij en gingen we met 5 BBQ eten. Super lekker, super gezellig en Sander kreeg nog wat overschot van de pasta van de dag ervoor. Ook hij was fan. Woensdag zat ik op een BBQ met vrienden en lieve Caro had het een beetje te warm. Dat en een babyzwembadje en we zijn vertrokken. Donderdag was het opruimdag. Ik had mama namelijk beloofd dat mijn kamer donderdag opgeruimd zou zijn zodat ik die woensdag naar de BBQ mocht gaan. Ik vervloekte mezelf al omdat ik niet dacht dat het ging lukken but I did it. Minou kwam af en toe ook supporteren. Over Minou gesproken. De laatste dagen was ze erg aanhankelijk. Ik zat nog maar net buiten of ze lag al op m'n schoot. Ik kom boven op m'n kamer en wie zit er naar de deur te staren in de hoop dat ik binnenkom zodat ze bij mij kan komen liggen: Minou. Ook afgelopen zaterdag vond ik haar in mijn bed toen ik na het werk wilde gaan slapen. Wat een lieverdje! Vrijdag besloot ik om mijn cursussen al terug boven te halen voor mijn herexamens. Veel heb ik door de hitte niet kunnen doen maar ik was toch al erg trots op mezelf dat ik hem al bovengehaald had. Puntje voor mij! En vrijdagavond was het geweldig. Julie, Nick, Davy en ik gingen eerst uit eten (Capriani in Turnhout, enorme aanrader!) en daar kreeg ik deze heerlijke pasta met een roomsause en parmaham. Niet goedkoop maar ongelooflijk lekker. Daarna gingen we naar een vatje van een vriend. Ik was met de auto (en ik bracht de vrienden daarna dus ook terug naar Turnhout) en daarom dronk ik flink Cola light. Toen we terug naar huis reden, grapte Julie of we geen driveke gingen doen (McDrive natuurlijk) en zo gezegd, zo gedaan. Lekker lang aanschuiven om de een of andere reden maar we hadden zoveel plezier dat de tijd eigenlijk voorbij gevlogen is. Zaterdag was het opnieuw superwarm en besloot ik een emmer water te nemen om toch wat verfrissing te hebben. Geloof me, het deed deugd! Zaterdag had ik op het werk een foutje gemaakt en dus had ik plotseling een alcoholvrije cocktail voor mezelf. Dit was een frozen dus met het superwarme weer geen straf om hem op te 'moeten' drinken. Zondagmiddag werd ik wakker en zag ik dat een vriendin in de Lilse Bergen zat. Zo gek als een deur maakte ik tegen mijn zus het grapje dat ik er ook naartoe wou. Ze smste haar vriendje, zijn zus kwam mee en plotseling zat ik achter het stuur om naar de Lilse Bergen te rijden. Eigenlijk wilden we naar een zwembad maar we zagen net toen we wilden vertrekken dat daar een dresscode was en Sander z'n zwemshort was niet toegestaan. Helaas! Ziet het er niet super uit eigenlijk? Beter dan het eigenlijk was zelfs. In het begin was het super, het water was wat frisjes maar te doen. Tot ineens de wind kwam opzetten en zorgde voor heuse zandstormen. Zand in onze ogen, mond, neus en andere plaatsen. Plotseling zag ik daar in de verte de redder zitten en om de een of andere reden deed hij me erg aan een vriend van mij denken. En ja hoor, hij was het! Zelfs zonder bril had ik hem van zo ver toch herkend. En zondagavond weer met een andere vriendengroep op cafĂ©. Het leven kan toch schoon zijn. Super avondje gehad, beetje in de war nu maar dat is een verhaal voor op een ander moment! :) 

Zo, dit was dan mijn weekje :D 

Liefs
Veronique

1 opmerking: