maandag 20 juli 2015

Life lately | What's going on in my life


Toen ik vooruit aan het schrijven was voor tijdens m'n vakantie besefte ik dat ik in Polen eigenlijk toch geen zin zou hebben in het schrijven van de 'Life through my eyes' dat en ik wou mezelf de stress besparen als ik geen internet zou hebben. Daarom dus dat volgende week er een LTME van twee weken online komt en ik jullie vandaag even eerlijk ga vertellen wat er allemaal gebeurt is in mijn leven de laatste tijd buiten hetgene wat ik jullie heb laten zien. In dit artikel stel ik mezelf eventjes eerlijk de vraag hoe het nu echt met mij gaat en deel ik dat met jullie. 

“How can I be reasonable? To me our love was everything and you were my whole life. It is not very pleasant to realize that to you it was only an episode.” 
Laten we misschien met veruit het pijnlijkste van alles beginnen. Ik zal het hier en daar al wel vermeld hebben en de aandachtige lezer zal het sowieso wel opgevallen zijn. Mathias en ik zijn al een tijdje uit elkaar. Sinds 5 mei om precies te zijn. Was het mijn keuze? Nee. Doet het nog steed pijn? Soms wel. Zal ik het overleven? Natuurlijk. De eerste weken gingen trouwens best goed aangezien ik toen afleiding had en eigenlijk ook geen tijd had om triest te zijn maar nu het vakantie is merk ik wel dat ik iets mis. Of ik nog steeds Mathias mis, is een ander verhaal maar ik mis wel iemand om vast te pakken. Om 's avonds mee op een terrasje te gaan zitten en onnozel mee te doen als ik daar zin in heb. Het feit dat mijn grote toekomstplan met Mathias in duigen gevallen is, heb ik stilaan al wel geaccepteerd. De reden waarom het gedaan is, vind ik stiekem nog steeds bullshit maar goed, life goes on & ander en beter, knapper en heter! 

En deze zomer mag ik opnieuw studeren want ik heb twee herexamens. Op zich geen ramp als je het vergelijkt met hoe het in Leuven was... Uiteindelijk ben ik er wel door van de zwaarste (en belangrijkste!) vakken dus ik ben best gelukkig met mijn uitslag. Die twee herexamens rock ik wel in augustus en dan komt alles goed. Ook ben ik erdoor van stage en begin ik in september dus aan m'n laatste jaar. Whoop whoop! Ondertussen hebben we ook al onze onderwerpen voor de bachelorproef gekregen en heb ik subtiel tegen mijn partner gezegd dat ze er al aan mag beginnen. Haha! Ook met de promotor ben ik gelukkig dus toen ik dat zag, kon m'n dag niet meer stuk (het zal wel geholpen hebben dat ik op een terras zat met een glas sangria). 


Oude zak
Afgelopen jaar was ik deel van het Praesidium in Vorselaar en dat is ook voorbij. Ik heb besloten om geen functie meer op te nemen zodat ik zelf opnieuw volledig van de feestjes zou kunnen genieten en zodat ik me kon focussen op m'n studie. Met pijn in het hart heb ik voor een deel afscheid genomen van Reprobatum maar ik blijf als 'oude zak' nog altijd wel terugkomen. Zolang ze in Vorselaar de cava maar aan de kant laten liggen want dat is me de laatste keer niet zo goed bekomen... :p 


"When life knocks you down, get back up, smile and politely say: 'You hit like a bitch.' " 
En hoe het nu verder gaat? Ik focus mij op Vero does this, het kindje dat ik de laatste tijd veel te hard verwaarloost had. Ook probeer ik weer meer tijd vrij te maken voor vrienden waar ik tijdens het academiejaar veel te weinig naar om heb gekeken. Het is een wonder dat ze er nog altijd zijn voor mij. Met andere woorden, ik probeer terug op te staan en het lukt best goed. Nog eventjes ook mezelf duidelijk maken dat ik m'n hoofd recht moet houden en het stof nog even van m'n knieĆ«n moet afslaan. Momenteel vooral nog profiteren van het leven als single en wie weet wie ik ondertussen tegenkom. Ik merk dat des te harder ik ernaar zoek en een relatie wil, des te kleiner de kans is, dat ik het ook daadwerkelijk tegen kom. 

Liefs
Veronique

P.S.: Bij het inplannen besef ik net dat dit online komt op de dag dat ik en Mathias en jaar samen geweest zouden zijn. En het voelt ineens des te juister om dit online te laten komen. Cheers! 

3 opmerkingen:

  1. Het viel mij al wel een beetje op dat Mathias niet meer genoemd werd in je artikelen, maar ik heb er verder niet over nagedacht dat het misschien wel over zou zijn tussen jullie twee. Gelukkig kom je wel over alsof je niet teveel tijd hebt om je er rot om te voelen en tijd heelt alle wonden, alleen vergeet je nooit meer wat er gebeurd is, want het blijft gewoon heel naar en doet toch pijn. Wel echt superfijn dat je vrienden er nog steeds voor je zijn, ondanks dat je ze de laatste tijd een beetje had verwaarloost, geniet van je quality time met hen en van je vakantie en natuurlijk van het bloggen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ai dit is wel heel vervelend voor je. Hopelijk lukt het inderdaad wat om je zinnen te verzetten. Als je meer tijd in je blog steekt, ga je er meer voor terugkrijgen dus het kan alleen maar beter gaan! Veel succes ermee Vernoque!

    BeantwoordenVerwijderen