woensdag 29 juli 2015

Julie | Opgemaakt #17 – Juni

http://www.verodoesthis.be/2015/07/julie-opgemaakt-17-juni.html

Het is weer tijd voor een nieuw opgemaakt artikel! Ik heb het al vaker gezegd, maar dit zijn sowieso mijn favoriete artikels om te lezen op andere blogs. Zelf schrijven doe ik ook graag, aangezien ik echt blij word van het opmaken van producten. In juni heb ik weer een heel aantal dingen opgemaakt en deze wil ik dan ook graag aan jullie laten zien. Beginnen doe ik alvast met deze appel-kaneel geurkaars van Airwick. Het is dan wel meer een wintergeur, ik vind hem zo lekker dat ik deze het hele jaar door zou branden. Het enige jammere is wel dat je ze zo moeilijk helemaal op krijgt. Deze zou ik best opnieuw kopen, als ik door mijn voorraad kaarsen heen ben. Lees snel verder voor de andere producten die zijn opgegaan in juni!Op deze foto zie je de Banana Shampoo van The Body Shop. Het is een product dat ik al vaker opnieuw gekocht heb en dat zal ik in de toekomst ook zeker opnieuw doen. Ik vind het een fijne shampoo en het is natuurlijk vooral de geur die me zo doet houden van deze shampoo. Ik ben dol op alles met banaan en de geur is echt heel fijn. Niet chemisch, maar echt heel duidelijk banaan. Zeker een aanrader!Het mag dan wel een Limited Edition uit de wintercollectie van Lush zijn, toch heb ik deze Hot Toddy showergel in de zomer opgemaakt. Ik ben zo dol op deze kaneelgeur, dat ik hem eender wanneer zou kunnen gebruiken. Gelukkig heb ik nog een grote fles van 500G reserve staan, of ik zou het wel heel erg jammer hebben gevonden om deze op te maken. Als hij dit jaar opnieuw in hun collectie zit, koop ik hem zeker opnieuw. Ik kan niet kiezen of ik nu deze of de Snow Fairy het lekkerst vind, maar stiekem denk ik dan toch dat Hot Toddy iets hoger scoort met zijn warme, kruidige geur.Met de zomer voor de deur, vond ik het tijd om nog snel een body butter op te maken. In de warme maanden grijp ik sneller naar een body lotion en daarom wou ik nog wel even een butter opmaken die zo goed als leeg was. Ik koos toen voor de Japanese Cherry Blossom variant, uiteraard van The Body Shop. Het mag geengeheim zijn dat ik super fan ben van hun body butters en ook deze geur is me goed bevallen. Het is een zoete, bloemige geur en ook de parfum uit deze lijn is erg lekker. Het is best mogelijk dat ik deze een keertje opnieuw koop, al zijn er nog zoveel andere lekker geurtjes die ik wil ontdekken!Niks fancy, maar op deze foto zie je een lege verpakking wattenstaafjes. Door mijn zware allergieën heb ik heel veel last van jeuk in mijn oren, dus wattenstaafjes worden hier in huis veel gebruikt. Net zo goed gebruik ik ze om foutjes met make-up te corrigeren. Ik zou ze eigenlijk beter per 2000 kopen in plaats van een pakje van 200… Maar goed, deze van Carrefour waren prima, dus ik zou ze op zich best opnieuw kopen.In juni heb ik ook dit Madly Mango Melon masker van Dr Van Der Hoog gebruikt. Jullie konden mijn mening over dit masker al lezen in deze review. Ik vond het een prima masker aangezien het zo lekker rook. Meestal vind ik maskers in een pakje te duur voor een éénmalig gebruik, maar als ik deze nog eens bij Action zie, kan het best dat ik hem opnieuw koop.Dagelijks gebruik ik meerdere keren handzeep hier in huis. Ik kan nu eenmaal niet tegen plakkerige handen, dus ook wanneer ik bijvoorbeeld ergens crème gesmeerd heb, moet ik nadien mijn handen kunnen wassen. In mijn derde Shoplog van Oberhausen konden jullie zien dat ik deze Paradise Beach zeep van Balea kocht in de DM. Winkelen in de DM, en dan zeker de producten van Balea, is een daguitstap op zich waard! Ik vind het zo leuk om leuke producten aan een spotprijs te ontdekken. Het was vooral Nick die viel voor de geur van ananas en kokos, maar ook ik vond deze heel erg lekker. Zoals je misschien al kan zien, is dit een Limited Edition handzeep, anders zou ik hem zeker opnieuw kopen.Ik scrub mijn lichaam minstens twee keer per week en daarbij wissel ik verschillende scrubs met elkaar af. De ene keer wil ik een milde scrub, een andere keer mag het wat ruwer. Deze Rub Rub Rub van Lush is een erg fijne scrub die ik nu al twee keer gehad heb. Ik zou deze smurfblauwe scrub zeker opnieuw kopen omdat de geur zo lekker zomers is. Op een droge huid is hij vrij stevig, maar eens hij in aanraking komt met water wordt hij boterzacht! Zeker eens gaan bekijken in de winkel zou ik zo zeggen, want ik vind het een echte aanrader. Wat zijn sommige verpakkingen toch lastig vast te leggen op de gevoelige plaat! Deze Miracle Balm is de meest rijke handcrème die Rituals in het assortiment heeft. Ik vind hem helemaal geweldig! Hij ruikt lekker naar witte lotus en hij verzorgt je handen als nooit tevoren. Hij heeft een soort vaseline textuur, waardoor ik zou aanraden deze voornamelijk ’s avonds te gebruiken. Nick en ik smeren elke maand wel een tube handcrème leeg en ook hij was fan van deze tube. Ik zou deze zeker nog eens opnieuw kopen!Alweer een opgemaakt product van Rituals. Met dit kleine tubetje heb ik toch zo’n drie maanden gedaan, terwijl ik hem zo goed als elke dag heb gebruikt. Qi is een anti-stress serum. Ondertussen zit hij in een tube met een massagebolletje, ik hou toch nog meer van de oude pompverpakking. Je brengt een kleine hoeveelheid van dit product aan op de drukpunten (lees: slapen, voorhoofd, nek, achter de oren…) en dankzij de Chineese munt die er in zit, werkt hij verkoelend. Ik gebruik het vooral voor ik ga slapen, omdat ik nogal een slechte inslaper ben omdat ik zoveel pieker. Dit serum verkoeld en verlicht, iets dat ik erg kan waarderen! Ik kan hier niet meer zonder, dus ik koop hem zeker opnieuw.Een oude bekende in mijn opgemaakt artikels is deze droogshampoo van Batiste in de Tropical variant. Ik zou graag eens de twee nieuwe Limited Editions van Batiste proberen, maar die ben ik nog nergens tegengekomen. Deze droogshampoo doet prima zijn werk, laat bij mij geen witte waas na en hij ruikt erg lekker! Wat wil je nu nog meer hebben? Ik maak er geen woorden meer aan vuil: het is opnieuw een aanrader.De eerste keer dat ik deze Under-Eye Concealer van MAX Factor kocht, kon ik niet voorspellen dat ik hem zo fijn zou vinden. Ik koop hem eigenlijk nu elke keer opnieuw. Hij werkt prima en ik vind het een handige verpakking. Je kan hem onderaan opdraaien en hij doseert heel fijn. Je kan ook perfect zien wanneer hij bijna op is, dus je hoeft nooit zonder te zitten. Opnieuw een product dus dat ik al meerdere keren gekocht heb, een blijvertje in mijn stash.Deze wasverzachter van Lenor ruikt echt heerlijk! Hij kreeg de naam ‘Gold Orchid’ en ik kocht hem eerst in deze kleine verpakking om eens uit te proberen. Nadien heb ik mezelf meteen een groot exemplaar aangeschaft omdat ik deze echt lekker vind. Volgende keer kies ik waarschijnlijk weer een nieuw geurtje uit, omdat ik zo graag afwissel. Toch kan ik je deze best aanbevelen. Hij ziet er niet alleen mooi uit, hij ruikt dus ook erg lekker.Deze vanille geurkaars van Ikea schijnt behoorlijk populair te zijn. Ik vond hem echter iets te subtiel om in onze woonkamer te gebruiken. Je ruikt de geur wel een beetje, maar niet heel sterk. De geurkaarsen van Ikea zijn best goedkoop, dus in dat opzicht zou het zeker kunnen dat ik hem nog eens opnieuw koop bij een volgend bezoek aan de winkel. Ook deze brandt niet helemaal op, maar dat is eigenlijk zelden het geval bij geurkaarsen.In dit roze zakje zat natuurlijk weer een heerlijke bruisbal van Lush. Op de verpakking staat de Franse naam ‘Mon Precieux’ en een beetje googlewerk leert me dat hij eigenlijk de naam ‘Lord Of Misrule’ draagt en dat het een Limited Edition bruisbal is uit de Halloween collectie. Ik kocht hem met de feestdagen en vond het nu wel eens tijd om hem te gaan gebruiken. Het is een erg grote bruisbal die, ondanks zijn blauwe buitenkant, je water helemaal wijnrood kleurt. Ik vond hem best lekker en zou hem zeker opnieuw kunnen kopen.Deze reinigingsdoekjes van Kruidvat kwamen al eerder voorbij in een opgemaakt artikel. Ik kocht deze namelijk een keer in een driepack toen ze in promotie waren. Persoonlijk gebruik ik graag zulke doekjes om mijn reinigingsmelk mee te verwijderen, zo voelt het altijd aan als een dubbele reiniging. Voor mijn job bij Rituals is het nodig dat we make-up dragen, dus een goede reiniging vind ik zeker belangrijk. Ik zou deze doekjes best opnieuw kopen als er nog eens een aanbieding is. Ze waren niet slecht, maar ik heb al andere doekjes gehad die ik fijner vond omwille van de geur.Dit Blossom Water van Rituals vind ik heerlijk om te gebruiken. Het is een product uit de Sakura lijn en het heeft dus de geur van rijstmelk en kersenbloesem. Het is een bed & body mist, wat ik één van de meest veelzijdige producten van Rituals vind. Je kan het gebruiken als eau de toilette, op heel het lichaam of op kussens, lakens en textiel of als kamerparfum! Persoonlijk gebruik ik deze thuis op mijn kussen voor ik ga slapen. Zoals ik eerder al zei, lig ik meestal nogal lang wakker en een lekker geurtje op mijn kussen zorgt toch voor een meer ontspannen gevoel. Op het werk draag ik deze dan weer als parfum. Momenteel heb ik een andere bed & body mist in gebruik, maar het zou best kunnen dat ik deze dus opnieuw koop.Dit piepkleine geurkaarsje van Rituals is helaas niet meer te koop in dit formaat. In het normale formaat is deze geur echter nog wel te verkrijgen. Ik moet zeggen dat ik me blijf verbazen over hoe lang de kaarsen van Rituals meegaan. Ik had verwacht dat ik deze een keer of twee ’s avonds kon aansteken, maar hij is geloof ik een zestal dagen meegegaan! Lavendel en Eucalyptus zijn normaal twee geuren die ik zelf niet zou uitkiezen, toch kon deze geur me eigenlijk wel bekoren. Ondanks zijn kleine formaat, hing de geur goed in de woonkamer tijdens gebruik. De kaarsen van Rituals zijn wat mij betreft zeker van topkwaliteit wat geur en houdbaarheid betreft.Op deze foto zie je een lege fles van geurstokken. Tijdens de winter had Rituals de Limited Edition met Patchouli en daarvan kocht ik dus deze Sacred Fire geurstokken. Ik vond ze heel erg lekker en ze zijn zo’n drie maanden meegegaan. Tijdens de braderij in Mol waren deze nog even te koop aan korting, dus ik heb mezelf nog snel een reserve fles aangeschaft. Helaas is deze geur nu niet meer te koop, al kan het zijn dat je hem online nog kan vinden als Online Exclusive.Hier zie je een leeg potje van de Clinique Even Better dagcrème met SPF 15. Ik heb deze gekocht in de Bonus Set bij de Bijenkorft en daar schreef ik toen al ditartikel over. Ik vond het een zeer fijne crème om ’s morgens te mengen met mijn foundation zodat deze beter uitsmeerde én dat ik beschermd was tegen de zon. Ik zou deze niet meteen opnieuw kopen omdat ik graag verschillende producten probeer wat gezichtsverzorging betreft. Bovendien vermoed ik dat het prijskaart van deze dagcrème ook een stuk boven mijn budget is en het is nu ook weer niet zo dat hij echt wonderen verricht…Normaal maken Nick en ik elke maand wel samen een lippenbalsem op, deze maand krijgen jullie er eentje te zien die ik helemaal zelf heb opgemaakt. Deze lippenbalsem is uit de Born Lippy collectie van The Body Shop en heeft een ‘plum’ smaak/kleur. Hij geeft niet echt veel kleur af op je lippen, slechts een piepklein beetje. Ik vind deze heel fijn omdat hij voldoende vettig is en echt velletjes voorkomt. Toen ik deze opgemaakt had, heb ik dan ook meteen een nieuwe aangeschaft.Opnieuw een oude bekende! De Lady Speed Stick in de Orchard Blossom geur. Dankzij Veronique, die mijn persoonlijke leverancier is, zit ik eigenlijk nooit meer zonder. Het is een super fijne deodorant die niet alleen heerlijk ruikt, hij werkt ook nog eens super goed tegen zweten. Je kan mijn review over deze deodorant trouwens lezen in dit artikel. Ik kan er niet meer over zeggen dan dat het een topproduct is en dat ik niet meer zonder kan.Hier zie je een klein flesje douchegel van Yves Rocher in de Olijfolie geur. Persoonlijk ben ik niet zo’n fan van olijven, zowel niet om te eten als in producten. Ik heb deze dan ook gebruikt om in mijn badwater te kiepen als badschuim. Op zich geen slecht product, al ben ik zelf van mening dat de showergels van Yves Rocher vaak veranderen van geur tijdens gebruik en dat ze dan een chemisch luchtje verspreiden. Ik zou deze dus zelf niet kopen en dit flesje had ik dan ook een keer cadeau gekregen.Als ik het zo hoor, zijn de meningen over deze Carpe Diem shampoo van Rituals een beetje verdeeld. Vriendin Sarah vind hem maar niks, terwijl ik van Veronique hoor dat ze er wel fan van is! Ikzelf vond deze shampoo met rijstmelk en kersenbloesem ook best goed. Het is een verzorgende shampoo voor pluizig haar en daar heb ik zeker wel last van. Ik heb hem niet in combinatie gebruikt met de bijhorende conditioner, maar ik denk dat het resultaat wel nog beter is als je dat wel doet. Het zou best kunnen dat ik deze eens koop, maar ik ben eigenlijk ook nog benieuwd naar de shampoo en conditioner uit de Ayurveda-lijn.
Ik heb even getwijfeld om deze ook te vernoemen in het artikel of niet. Deze pilletjes zaten echter in mijn Deautybox van mei, en aangezien ik ze daar in vermeld had, wou ik jullie ook even laten weten dat ik ze volledig opgebruikt heb. Als ik me niet vergis, zaten er 15 pilletjes in deze verpakking. Ik heb ze gebruikt in een week dat ik lange dagen moest werken (tot half 8 ’s avonds omdat de winkel later open was door de braderij) en dat leek me een geschikt moment om ze te testen. Natuurlijk weet ik niet hoe mijn benen zouden gevoeld hebben zonder deze pilletjes in die periode, maar ik heb niet echt iets wonderbaarlijks ervaren. Mijn benen waren nog steeds moe, maar het was wel draaglijk. Nu moet ik wel zeggen dat ik nooit echt last heb van zware benen, maar vooral van pijnlijke voeten. Ik heb dus niet echt een sluitende mening over deze tabletten. Ik ga ze zelf niet kopen maar misschien werken ze voor jou wel als je er regelmatig last van hebt.Zo te zien heb ik weer behoorlijk wat opgemaakt in juni! Ik hou er dan ook echt van wanneer een product leeg is en ik het weer toe kan voegen aan mijn opgemaakt lijstje. Wat vinden jullie het fijnste product uit dit artikel? En maken jullie veel op in één maand tijd? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen:

 1. Wauw wat een hoop heb je opgemaakt :) en superleuke producten zitten er tussen! Ik hoop dat Hot Toddy in de winter weer bij lush te verkrijgen is,want ik wil hem ook wel eens proberen :) Het anti-stress serum van rituals lijkt me ook wel iets voor mij. Ik gebruik nu de kalmerende bedspray van deze lijn die ik heerlijk vind.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap ook nooit hoe ik het doe om zoveel op te maken! :-) Ik gebruik ook die bedspray, in combinatie met het serum! ;-)

   Verwijderen
 2. Leuk om te zien. Je hebt veel opgemaakt! Die wasverzachter van Lenor heb ik ook, een heerlijke geur!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Vanessa! :-) En ja, ik vind hem heel lekker! :-D

   Verwijderen