woensdag 1 juli 2015

Julie | Max Factor Creme Puff Blush

http://www.verodoesthis.be/2015/06/julie-max-factor-creme-puff-blush.html

Al een tijdje heb ik deze twee blushes in mijn bezit, ik heb er gewoon nog nooit over geschreven. Toen ik de foto’s nam, waren ze nog ongebruikt natuurlijk. Van zodra ik foto’s zag verschijnen van deze blushes, was ik verliefd. Op elke blog kwamen de Creme Puff Blushes aan bod. Er zijn vier kleuren en ik vond ze allemaal even mooi. Ik mocht er van mezelf uiteindelijk twee kopen en ik koos voor 25 Alluring Rose en 30 Gorgeous Berries. Ben je benieuwd naar deze blushes? Lees dan snel verder!Ik heb nog geen look gemaakt met deze blushes en die op foto vastgelegd. Toch wou ik het artikel nu schrijven omdat het er anders niet meer van komt. Ik had de blushes iets groter verwacht als ik de foto’s op andere blogs bekeek, maar ze zijn uiteindelijk best klein. Ik vind ze er super schattig uitzien en vind ook de patroontjes die ze hebben erg leuk. Op de eerste foto kan je zien dat ze ook een gouden accent verwerkt hebben in de deksels. Ik kon dan ook niet wachten om swatches te maken!
Op de foto zie je meteen dat beide blushes heel gepigmenteerd zijn! Je moet er dan ook voorzichtig mee aan de slag. Ik vond 30 Gorgeous Berries echt prachtig en die moest ik dan ook gelijk hebben. De kleur is vrij donker, dus ik gebruik hem zeker niet in een dagelijkse look. De andere kleur gebruik ik eerder als bronzer omdat ik hem daar heel mooi voor vind. Je kan hem ook als blush aanbrengen, dan heb je ook geen bronzer meer nodig. Ik vind beide kleuren erg mooi en wil graag de andere twee kleuren 05 Lovely Pink en 15 Seductive Pink nog kopen. Ze kosten helaas wel €12.99 per stuk, dus ik wacht op een actie van MAX Factor om ze tegelijk te kopen, net zoals ik bij deze gedaan heb.

Wat vinden jullie van deze blushes? Heb je zelf al een Creme Puff Blush van Max Factor in huis? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen:

  1. Wat een mooie blushes zeg! Vooral Gorgeous Berries wel erg mooi! Ik heb zelf nog geen enkele creme puff blush van Mac Factor!

    BeantwoordenVerwijderen