zondag 26 juli 2015

Julie | MAC Dainty & Up The Amp

http://www.verodoesthis.be/2015/07/julie-mac-dainty-up-amp.html

Een tijdje geleden liet Veronique mij weten dat ze nog eens een bezoekje zou brengen aan de Estée Lauder Company Store. In deze winkel vind je een heleboel merken aan 40% korting. Dit kan komen omdat er een productiefoutje in zit of omdat het gaat om een oude collectie. Noem het een soort van outlet winkel maar dan met make-up en verzorgingsproducten. Ik ben er één keer geweest en kocht daar dan ook mijn eerste MAC lipstick. Enthousiast gaf ik Veronique de opdracht om een oogje open te houden voor de lipstick Up The Amp en de blush Dainty. Tot mijn grote vreugde waren ze er allebei en dan natuurlijk aan een fikse korting. Ben jij net zo benieuwd naar deze producten als ik? Lees dan snel verder!Over Dainty had ik al heel wat goeds gelezen. Iedere blogger die deze blush in huis had, was er lyrisch over. Ik had hem al eens in de winkel bekeken en vond hem ook meteen prachtig. Het was de prijs die me deed twijfelen – normaal kost hij zo’n €24.50! -, maar aangezien Veronique hem nu aan zo’n 40% kon bemachtigen, moest ik geen twee seconden nadenken. Sinds ik deze blush in mijn bezit heb, heb ik hem bijna dagelijks gebruikt. Af en toe neem ik er wel eens een andere blush bij, maar deze is zo mooi dat het moeilijk is om hem niet te gebruiken. Hij geeft een mooi pigment en de perzikkleurige blush bevat dan ook nog eens een subtiele gouden shimmer! What’s not to like? Het is een gebakken blush dus hij is wel een beetje poederig, maar dat mag de pret niet drukken.Ik ben de laatste tijd helemaal dol op paarse lipsticks. Er zijn momenten waarop ik even twijfel om er mee de deur uit te gaan, maar meestal geeft zo’n knetterkleur me net zelfvertrouwen. In de huls ziet hij er rozig/paars uit, maar op je lippen is er geen twijfel mogelijk: purple it is! Ik snap niet dat er niet meer geschreven wordt over deze lipstick, want ik vind hem echt zo mooi. Hij heeft een zachte glans, maar ik zou hem toch eerder soft matte noemen. MAC heeft hier een mooie naam voor, deze lipstick valt namelijk onder de Satin finishes. Hij zit in het vaste assortiment en je betaalt er dus zo’n €19 voor. Ondertussen ben ik met deze Up The Amp al toe aan mijn zesde MAC lipstick en het zal zeker niet mijn laatste zijn. Ik vind deze kleur echt geweldig en heb hem al enkele keren gedragen. Het is zeker geen everyday kleurtje maar hij maakt wel elke look speciaal. De houdbaarheid is prima, al zou ik hem na een deftige maaltijd wel bijwerken. Gelukkig slijt hij mooi in plaats van een vies randje dat overblijft bij sommige andere lipsticks.
En natuurlijk laat ik jullie ook nog een full face foto zien, waarop ik zowel de blush als de lipstick draag. Je kan de blush heel lichtjes aanbrengen of iets steviger aanzetten. Op foto’s zet ik hel altijd extra aan, omdat je er anders maar weinig van terug ziet. De lipstick vind ik een mooie dekking hebben en hij glijdt echt soepel over je lippen heen. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe dol ik ben op deze kleur! Persoonlijk vind ik mezelf ook beter passen met roze en paarse tinten dan met rood of oranje.

Wat vinden jullie van deze producten? En welke kleur lipstick is jouw favoriet? Laat het me zeker weten in de reacties onder dit artikel!

Liefs,


Julie x

12 opmerkingen:

 1. Paars staat mij niet, maar bij jou is ie echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beide producten zijn erg mooi, maar vooral die lipstick vind ik je onwijs gaaf staan x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zelf gebruik ik bijna nooit lipsticks maar van MAC heb ik laatst Please Me gekocht. Vind dat toch wel een hele fijne lipstick :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Please Me is een mooie lipstick, maar staat mij op één of andere manier niet zo goed! :-)

   Verwijderen
 4. Het kleurtje van de lipstick is echt erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dainty heb ik ook en hij is zooo pretty! is het zeker waard. fijn ook die korting! :D

  BeantwoordenVerwijderen