zondag 19 juli 2015

Julie | Lush – Sympathy For The Skin

http://www.verodoesthis.be/2015/07/julie-lush-sympathy-for-skin.html

Vandaag heb ik nog eens een gewone productreview voor jullie. De oplettende lezer zal misschien wel zien dat deze foto nog genomen is toen ik nog thuis woonde, ondertussen al minstens een dik halfjaar geleden. Het was dan ook tot mijn eigen verbazing dat ik merkte dat ik nog nooit eerder een review geschreven had over dit product. Ik heb het hier over de Sympathy For The Skin Hand en Bodylotion van Lush. Omdat ik toch wel vond dat dit product de moeite waard is, besloot ik om er alsnog een artikel over te schrijven. Benieuwd? Lees dan snel verder!Uitstraling: Ik vind de typische zwarte potten van Lush wel mooi! Ik hou er van om deze in mijn badkamer te hebben staan. Het ziet er gewoon zo luxe en clean uit. Bovendien vind ik het geweldig dat ze zoveel informatie op de verpakking hebben staan. Zowel een gebruiksaanwijzing als houdbaarheidsdatum, maar ook natuurlijk de ingrediënten en zelfs wie jouw potje gemaakt heeft! En dan is het nog het feit dat je deze potten opnieuw kan binnenbrengen en dat je in ruil voor vijf potjes een gratis gezichtsmasker krijgt! Ja, ik ben zeker te spreken over de uitstraling van dit product!

Geur: Nog iets waar ik erg tevreden mee ben, is de geur van dit product. Ik ben dol op alles met banaan en chocolade, en laat dat nu net de twee geuren zijn die het sterkst naar voor komen in deze body lotion. Ik heb hem ooit ook wel een tijdje als handcrème gebruikt, maar ik smeer mezelf er toch liever helemaal mee in. Hij ruikt ontzettend lekker en toch is hij niet te sterk.

Hij belooft: Al bij ons sinds het allereerste begin van Lush, maar nog steeds even populair als in de eerste dagen, Sympathy for the Skin. Waarschijnlijk ook de enige bananen-custard bodycrème in het universum; in ieder geval de enige met echte, biologische bananen er in. We gebruiken echte bananen omdat ze een enorm voedende werking hebben op je huid. Geloof ons, dit is het beste dat je ooit gebruikt hebt.
Eigen ervaring: Of dit nu werkelijk het beste is wat ik ooit gebruikt heb, weet ik niet… Maar het komt toch aardig dicht in de buurt. Wie mij een beetje kent, weet dat ik dol ben op de body butters van The Body Shop. Toch ben ik ook helemaal verslingerd aan deze body lotion van Lush. Ik heb er momenteel geen meer in mijn bezit en mag hem eigenlijk ook niet opnieuw kopen omdat ik nog zoveel andere producten heb staan. Toch is deze body lotion eentje die ik nog vaak opnieuw zal kopen. Op de foto kan je al zien dat het een luchtige textuur is die een beetje aan vanille pudding doet denken. Toch is hij erg voedend en voelt je huid super gehydrateerd aan. Hij blijft nog een tijdje goed voelbaar op je huid, en toch is hij niet te vet. De geur is echt fantastisch en die blijf je nog een hele tijd goed ruiken. Zoals je ondertussen wel gemerkt hebt, ben ik reuze fan van dit product en snap ik daarom ook niet zo goed waarom ik er nog nooit eerder wat over geschreven heb. Hij gaat zeker weten opnieuw mijn wishlist op. Mocht je hem nog nooit geroken of geprobeerd hebben, kan ik je dat zeker aanraden!

Score: 9/10

Prijs: €18.95 voor 240G

Ingrediënten: Vanillestokjesinfusie (Vanilla planifolia), Amandelolie (Prunus dulcis), Cacaoboter, fair trade biologische (Theobroma cacao), Bananen, fair trade biologische (Musa paradisica), Stearinezuur (Stearic Acid), Glycerine (Glycerine), Tri-ethanolamine (Triethanolamine), Sandelhoutolie (Fusanus spicatus), Citroen essentiële olie (Citrus limonum), Labdanum, hars (Cistus ladaniferus), Cetearyl alcohol (Cetearyl Alcohol), *Limonene (*Limonene), Parfum (Perfume), Methylparabeen, Propylparabenen (Propylparaben)

Dit was misschien geen heel uitgebreide review, maar ik kan niet meer dan goeds vertellen over deze crème. Ik kocht hem ooit in de zelf conserverende variant maar daar bleek iets mis mee te zijn waardoor hij ging schiften. Ik bracht hem terug naar de winkel om het te laten zien en kreeg meteen een andere pot mee omdat het een gekend probleem was. Ik heb deze lotion met veel plezier gebruikt en wil hem zeker nog opnieuw kopen. Ik vind hem naar Lush normen ook qua prijs best meevallen als je bekijkt welke hoeveelheid je er voor terug krijgt. Sympathy For The Skin en de Charity Pot (nu ‘Formulae Known As’) zijn zeker weten mijn twee favoriete body lotions van Lush!

Heb jij deze Sympathy For The Skin al wel eens geprobeerd? En welke body lotion is jouw favoriet? Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden!

Liefs,


Julie x

6 opmerkingen:

 1. Hij lijkt me heerlijk, maar toch heb ik liever body lotions die wat meer vloeibaar zijn en uit een tube of pompflacon komen. Dat is toch handiger dan uit en pot. x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind deze net wel vloeibaar! :-) En ik kies toch voor een pot, omdat je die echt goed helemaal leeg krijgt... Dat is toch altijd lastiger met een tube of pompje! ;-)

   Verwijderen
 2. Ik heb alleen nog maar de Dream Cream van Lush geprobeerd maar deze lijkt me ook heerlijk! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind Dream Cream niet zo lekker ruiken, daar heb ik eens een staaltje van gehad. Persoonlijk vind ik deze veel beter! ;-)

   Verwijderen
 3. Lijkt me een fijn product! Lush is gewoon geweldig :) Gisteren plaatste ik een artikel met daarin een leuke winactie! Misschien ook wat voor jou?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik heb heel wat fijne producten van Lush in huis! :-)

   Verwijderen