vrijdag 24 juli 2015

Julie | Look Like A StarLook Like A Star
Ondanks het feit dat Veronique me verzekerd heeft dat het niet erg is om eens een Look Like A Star post over te slagen deze zomer, zit ik toch maar mooi een nieuw exemplaar voor jullie te typen. Ik probeer altijd zo goed mogelijk vooruit te werken, maar dat lukt me steeds minder goed. Toch probeer ik het altijd nog op tijd klaar te hebben. Daarom zit ik nu ook op donderdag nog de post voor ‘morgen’ te maken. Laat ik er niet meer woorden aan vuil maken dan nodig, en maar weer eens een nieuw setje van vier van start laten gaan!

Melissa McCarthy
Melissa kan je uit heel wat verschillende films en series kennen! Ze speelt natuurlijk de hoofdrol van Molly in Mike & Molly maar ook in films zoals The Heat en Spy steelt ze de show. Ik vind haar ronduit hilarisch en eigenlijk vind ik haar ook echt een mooie vrouw. Ze heeft niet de typische Hollywood maten die je volgende norm zou verwachten, maar net dat maakt dat ik het zo cool vind dat ze zoveel succes heeft. Ik vond het wel eens leuk om hiermee aan de slag te gaan en ben benieuwd welke stijl Melissa heeft.
Zoals je kan zien, draagt Melissa voornamelijk zwarte kledij. We weten allemaal dat zwart afslankt en hoewel ze er altijd super zelfverzekerd uitziet, zou dat toch wel eens de reden kunnen zijn. Dit zwart combineert ze graag met witte en/of gouden accenten. Bovendien merk ik dat ze ook altijd voor een kledingstuk met lange mouwen kiest. Je ziet het misschien niet op deze collage, maar ik merk dat ze ook vaak zwarte nagellak draagt om haar outfit compleet te maken. Qua schoeisel kiest ze vaak voor pumps met een open teen, opnieuw in een zwarte kleur. Sieraden draagt ze graag, en dan vooral grote ringen! Ook oorbellen en kettingen komen af en toe aan bod, net zoals een mooie clutch als ultiem accessoire. Haar haren draagt ze even vaak los als opgestoken, dus daarmee kan je eigenlijk alle kanten uit. Ik vind in ieder geval dat Melissa altijd stijlvol voor de dag komt en dat ze zich goed weet te kleden naar haar figuur.  
Dress: $110 - riverisland.com
Shoes: £30 – newlook.com
Clutch: $39 - accessorize.com
Earrings: $58 - forever21.com
Ring: £1.50 - hm.com
Nail Polish: €8.49 – Bourjois Nail Polish in ‘Monster Blood’ – kruidvat.be

Liefs,


Julie x


2 opmerkingen:

  1. Melissa - mijn naamgenootje, woot - kleedt zich altijd heel mooi vind ik, zowel haar casual outfits als haar rode loper looks vind ik altijd heel geslaagd.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ik vind ook dat ze zich mooi kleedt! :-) Ondanks haar a-typische figuur vind ik haar sowieso een mooie vrouw!

      Verwijderen