vrijdag 31 juli 2015

Julie | Friday Nails #44 – Blue-Chella

http://www.verodoesthis.be/2015/07/julie-friday-nails-44-blue-chella.html

(Wegens onvoorziene persoonlijke omstandigheden is het er niet van gekomen om deze week een Look Like A Star te voorzien. In de plaats daarvan krijgen jullie nu al de Friday Nails in plaats van om 15u. Hopelijk begrijpen jullie dit!)

Toen de Limited Edition Love & Sound van Essence in de winkels lag, kocht ik er twee producten van: de blush en dit blauwe lakje. Het zou een desert matt finish moeten hebben. Hiermee bedoelen ze een sand en matt effect in één lakje. Ik hou wel van matte kleuren en ook een sand effect vind ik niet verkeerd. Ik was dus heel benieuwd naar ’02 Blue-Chella’, dat zijn naam duidelijk ontleende aan het beroemde Coachella festival in Californië. Even twijfelde ik of het kleurtje wel geschikt was om nu in de zomer aan jullie te laten zien… Maar met een sandeffect op je nagels ben je natuurlijk in één klap beachproof! Kijken jullie mee naar het effect van deze nagellak?Eerst en vooral kijk ik natuurlijk naar het kwastje. Op het moment dat ik deze foto’s maakte, was het bij mij thuis echt een rotzooi omdat we de badkamer aan het verbouwen zijn. Creatief zijn met plaatsen om foto’s te nemen was dus een must. Gelukkig vond ik nog een plekje waar ik een goede witte achtergrond had voor deze foto. Bon, terug over naar het kwastje! Ik vind het er behoorlijk goed uitzien aangezien er ook nergens uitstekende haartjes zijn en hij recht afgesneden is. Voor mij ziet dit lakje er prima uit en zo lakt hij ook. Volledig foutloos lakken is nog steeds niet mijn sterkste punt, maar met een borsteltje zoals dit, lukt het me aardig om weinig uitschuivers te maken.Let vooral niet op de rommel op de achtergrond, mijn ‘tuin’ (lees: koer) ligt vol met planken en andere rommel van de verbouwingswerken… Je moet het toch ergens kwijt kunnen, right? Maar goed… Zoals je kan zien heb ik een duidelijke scheur in de nagel van mijn wijsvinger. Dit kan één laagje van deze lak niet wegtoveren. Verder is het wel een heel dekkende lak die eigenlijk met één laagje al meteen mooi is. Het handige aan structuurlakjes vind ik dat je goed kan zien wanneer ze droog zijn. De laag op mijn ringvinger was iets dikker en daar zie je nog een nat stukje. Verder droogt de lak heel snel en kan je direct het matte en sand effect bewonderen.Een tweede laag is in principe niet nodig, ik vind zelfs dat dit het effect een beetje wegneemt. Ook duurt het langer voor deze tweede laag droog is en dat is dan ook wel zo jammer. Toch ben ik zeer tevreden met dit lakjes omdat je nagels er prima uitzien na één laag, en je perfect in de gaten kan houden wanneer hij droog is. Natuurlijk is hij dan nog niet uitgehard, maar dat is met geen enkele nagellak het geval. Ik ben in ieder geval blij dat ik dit lakje heb weten te bemachtigen, aangezien de Love & Sound collectie toch best wel populair was.
Bij deze nog even een kleine close-up zodat je het effect goed kan bekijken. De kleine glans die je ziet komt ofwel door het feit dat hij nog niet volledig droog was, of door het buitenlicht dat rechtstreeks op de nagel valt. In het echt is hij wel degelijk matte, maar dan niet zo’n krijteffect. Ik vind het lakje heel mooi en het effect is helemaal mijn ding!Wat vinden jullie van deze nagellak? En hebben jullie iets weten te bemachtigen uit de Love & Sound collectie van Essence? Laat het me zeker weten onder dit artikel!

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen:

  1. mwah.... niet mijn ding.. Maar t is wel leuk voor een dagje denk ik..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Speciale tint blauw. Maar de finish, I dunno, niet mijn ding denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen