vrijdag 24 juli 2015

Julie | Friday Nails #43 – Best Pink Ever

http://www.verodoesthis.be/2015/07/friday-nails-43-best-pink-ever.html
Onlangs ging ik nog eens winkelen bij Big Bazar en vond er toen dit Nicole by OPI lakje. Ik kocht er ooit al een lakje uit deze collectie. De Friday Nails met I’m A Pool For Love, kan je hier vinden. Deze keer koos ik voor een roze glitterlak met de naam ‘Best Pink Ever’. Voor slechts €1.99 nam ik hem mee naar huis omdat ik benieuwd was of hij zijn naam kon waarmaken. Mijn eerste ervaring met OPI was erg positief, dus ik had best hoge verwachtingen. Ben jij ook zo benieuwd? Lees dan snel verder!


Ik vind de vorm van de flesjes heel mooi, maar wel onhandig om tussen de rest van je nagellak te zetten. De onderkant is vrij bol en neemt hiervoor veel plaats in beslag. Het kwastje van deze lak ziet er prima uit; niet te dun en niet te dik. Naar mijn gevoel lakken deze borsteltjes het prettigst, dus ik was zeer tevreden toen ik dit voor het eerst zag.Waar ik minder tevreden mee was, was de dekking na één laagje. Ik had eigenlijk verwacht dat deze in één laag al een mooie dekking zou geven, maar helaas. Zoals je kan zien, dekt hij zelfs vrij slecht. Je ziet overal mijn natuurlijke nagel nog doorheen, dus je hebt sowieso een tweede laag nodig. Ik vind de kleur wel mooi en de blauwe gloed die je ziet vind ik ook heel speciaal. Toch zou ik dit nu niet meteen de ‘Best Pink Ever’ noemen die ik ooit al gezien heb. Hopelijk brengt een tweede laagje meer enthousiasme!
Een tweede laag is meteen veel beter, al zie je vooral bij mijn ringvinger nog een probleem. Drie laagjes zijn eigenlijk wel aan te raden… Op zich droogt de lak vrij snel, waardoor je probleemloos verder kan lakken voor een derde laag. Ik denk dat je in tijd ongeveer even lang uitkomt, maar toch vind ik dit zeker een minpunt. De kleur vind ik wel mooi en speciaal, dus helemaal ontevreden ben ik nu ook weer niet. Ik had er gewoon iets meer bij verwacht, aangezien ik de vorige keer zo blij was met een nagellak uit deze collectie.Wat vinden jullie van dit kleurtje? En hebben jullie ook een lakje uit de Nicole by OPI collectie in jullie bezit? Laat het me zeker weten in een reactie onder dit artikel!

Liefs,Julie x

2 opmerkingen:

  1. Ik vind het wel een mooi kleurtje! Enkel jammer van de dekking na één laagje.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind het op zich ook wel mooi, al had ik er gewoon iets meer van verwacht! :-)

      Verwijderen