vrijdag 17 juli 2015

Julie | Friday Nails #42 – Flamingo Feels

http://www.verodoesthis.be/2015/07/julie-friday-nails-42-flamingo-feels.html

Nog niet zo lang geleden kwam Bourjois met een hele nieuwe lijn nagellak op de proppen. ‘La Laque’ is een collectie die maar liefst 12 nieuwe lakjes bevat. Nieuw hieraan is de form van de flesjes. Als je ze per twee of per vier hebt, kan je ze een beetje in elkaar passen. Veronique kreeg dit lakje op het persevent in maart en ik mocht deze voor jullie uittesten. Omdat kleur ‘3 Orange’ mij heel zomers aandoet, koos ik ervoor om dit lakje even te laten liggen tot de zomer effectief in het land was. Benieuwd hoe dit lakje er op mijn nagels uit ziet? Lees dan snel verder!In het verleden ben ik altijd zeer tevreden geweest over de lakjes van Bourjois. De borsteltjes waren aan de brede kant, maar de kwaliteit vond ik geweldig. Deze nieuwe lijn bevat kwastjes die iets dunner zijn. Wat ik wel gemerkt heb, is dat ze ontzettend veel product opnemen. Het is dus belangrijk om het borsteltje goed af te vegen aan de rand, voor je het op je nagel plaatst, anders ga je al snel slordig te werk. Op zich vind ik dit een pluspunt, maar je moet er wel even aan wennen. Ik vind het lakje er erg mooi uitzien en het borsteltje lijkt me dan ook prima!Ik moest even twee keer kijken tussen mijn foto’s welke nu degene waren met één laagje of met twee. Dit lakje dekt namelijk al behoorlijk goed na één laag, zoals je op deze foto hier kan zien. Hier en daar zie je nog net mijn nagelrand doorschemeren, maar ik vind dit alvast een verbluffend resultaat. De kleur vind ik eigenlijk heel mooi, ondanks dat ik geen fan ben van oranje als kleur an sich. Het staat vrolijk en zomers en je kan er eindeloos mee combineren. Bovendien heeft het lakje een natuurlijke glans waarbij je in principe geen top coat voor nodig hebt.
Twee laagjes zien er uiteraard nog mooier uit! Zoals ik al zei is het even opletten dat je niet teveel lak aan je kwastje hebt hangen. Ik heb de foutjes bewust niet weggewerkt, zodat je duidelijk kan zien wat ik bedoel. Wel lakt het borsteltje op zich heel fijn en kan je in no time al je nagels voorzien van dit felle kleurtje. Je zet duidelijk de rode ondertoon in dit lakje en ik vind het net daarom wel een tof kleurtje. Stiekem had ik ook niet anders verwacht van Bourjois, maar net daarom kan het wel eens tegenvallen.

Hebben jullie al een lakje uit de La Laque collectie van Bourjois geprobeerd? En wat vinden jullie van dit kleurtje? Laat het me zeker weten in een reactie onder dit artikel!

Liefs,


Julie x

8 opmerkingen:

 1. Oh, ik vind het een heel erg leuk lakje! Inderdaad een op en top zomerse kleur :D Ik heb die lakjes nog nooit zelf uitgeprobeerd, maar het ziet er goed uit! :)

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben altijd erg tevreden met de lakjes! :-D Zeker eens uitproberen! ;-)

   Verwijderen
 2. Wat een leuk kleurtje!
  liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig zomers kleurtje, de kwaliteit lijkt me ook prima! Ik ga de kleurtjes zeker eens bewonderen in de winkel :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helemaal gelijk Amy! :-) Ik ben benieuwd of jij er ook eentje aanschaft! ;-)

   Verwijderen