vrijdag 10 juli 2015

Julie | Friday Nails #41 – I’m A Gold Digger

http://www.verodoesthis.be/2015/06/julie-friday-nails-41-im-gold-digger.html

Noem mij gerust een ekster, aangezien alles wat blinkt ook mijn aandacht trekt. Toen ik bij Hunkemöller aan de kassa stond aan te schuiven om mijn nieuwe bh af te rekenen, werd mijn aandacht getrokken door hun leuke nagellakjes. Ik liep recht in de val van de kassaverkooptruc, maar kreeg er natuurlijk wel dit mooie lakje voor in de plaats. Onder het mom van ‘het is voor de blog’ mocht ik het dan ook voor mezelf kopen. Bovendien zijn hun nagellakjes slechts €3.99 per stuk en daar kon ik het dan ook niet voor laten. Benieuwd hoe dit gouden lakje het doet op mijn nagels? Lees dan snel verder!Het kwastje ziet er aan de smalle kant uit, al valt dit tijdens gebruik wel best mee. Het waaiert mooi uit wanneer je het op je nagels drukt, zodat je niet te vaak over dezelfde plek moet strijken voor een mooi resultaat. Hunkemöller heeft een verschillende kleurtjes in hun ‘Sexy Nails’ assortiment en het was dan ook moeilijk kiezen tussen babyblauw, zacht roze, goud… Toch koos ik voor deze kleur. Het lakje kreeg simpelweg de naam ‘Gold’ wat de lading natuurlijk wel dekt. Over dekking gesproken… De nagellak is zeker niet dekkend in één laag. Zeker bij mijn ringvinger kan je dit goed zien, maar ook bij de andere nagels zie je nog goed mijn eigen nagelrand door komen. Nu goed, ik verwacht ook niet echt een volledig dekkende lak na één laag. De ervaring leert me dat de lakjes die dat wel doen uiterst dun gezaaid zijn. Toch vind ik dit resultaat niet slecht en hoopte ik al snel dat een tweede laag voldoende zou zijn.
En hier zie je dan het resultaat na twee laagjes. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de kleur niet echt helemaal goud vind. Ik zie er ook wat koper en brons in, ik weet niet hoe jullie dit zien. Verder vind ik het op zich een prima lakje. De droogtijd is gewoon prima, niks meer of minder. Ik vind het voor de prijs van €3.99 zeker een mooi lakje om uit te proberen al ben ik er nog niet helemaal uit wat ik nu van deze kleur moet vinden. Hij is best mooi, maar van mij had het echt iets feller goud mogen zijn. Hoe dan ook zou ik dit lakje wel aanraden. Ik heb hem niet kunnen testen op houdbaarheid, dus dat moet ik nog even afwachten.

Hebben jullie al wel eens een lakje gekocht bij Hunkemöller? En wat vinden jullie van dit kleurtje? Laat het me zeker weten in een reactie onder dit artikel!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Ik vind het kleurtje inderdaad niet echt goud, maar wel heel leuk
    liefs, Jonne

    BeantwoordenVerwijderen