vrijdag 3 juli 2015

Julie | Friday Nails #40 – Get The Blues

http://www.verodoesthis.be/2015/06/julie-friday-nails-40-get-blues.html

Zoals je kan zien heb ik deze week een lakje uitgekozen dat ik een keertje meegebracht heb uit het Kruidvat nadat ik het gevonden had in een salesbak. Een paar weken geleden liet ik jullie nog dit lakje zien van Catrice, waar ik niet tevreden over was. Ik ben benieuwd of dit azuurblauwe lakje daar verandering kan in brengen. In het flesje heeft de lak een speciaal effect waarbij de kleuren wisselen tussen blauw, groen, paars en zelfs goud. Het is natuurlijk altijd afwachten hoe dit er op je nagels uitziet. Benieuwd? Lees dan snel verder!Op deze foto kan je goed de verschillende kleuren in het flesje waarnemen. Ik vind zulke lakjes altijd erg mooi en hou wel van de veelzijdigheid die ze hebben. De lakjes van Catrice hebben best brede borsteltjes en dat kan je ook hier duidelijk zien. Ik vind het een beetje vervelend dat hun vorm aan de zijkant korter is dan in het midden. Voor mij persoonlijk lakt dit niet zo prettig aan de zijkanten van je nagels. Ik ben dan misschien ook een regelrechte kluns, maar ik denk dat ik daar niet de enige in ben…Een laagje van ’55 Get The Blues’ ziet er zo uit en dat is duidelijk niet dekkend genoeg. Op één of andere manier doet dit lakje me denken aan het enige MAC lakje dat ik in mijn stash heb. Submerged is ook zo’n lakje met een speciale finish en in dit soort appelblauwzeegroen kleurtje. In een van mijn eerste Friday Nails kwam dit lakje dan ook aan bod. Kijk en vergelijk hier. Grote verschil is natuurlijk dat het MAC lakje uit een Limited Edition kwam en me €16 gekost heeft en dat van Catrice maar €1!Ik vind de kleur in ieder geval heel speciaal en denk dat hij er alleen maar mooier op kan worden met een extra laagje!
Zoals je kan zien is het lakje wel dekkend te krijgen in twee lagen. Jammer genoeg kan ik de houdbaarheid hiervan niet testen, maar verder ziet het er zeker niet slecht uit. Ik hou wel van dit effect, zoals ik eerder al aangaf. Ik vind de kleur erg mooi en het lakje zou het goed doen op gebruinde handen in de zomer, maar ik vind het ook een kleur die perfect kan in de wintermaanden. Het enige wat ik jammer vind is dat het paarse effect een beetje wegvalt ten opzichte van in het flesje. Verder zou ik dit lakje zeker kunnen aanraden. Ik denk echter dat deze niet meer te koop is, maar misschien heb je geluk en kan je hem net zoals ik nog ergens uit een salesbak vissen!

Wat vinden jullie van dit lakje van Catrice? Geeft het jullie ook zo’n vakantiegevoel? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten