zondag 5 juli 2015

Julie | Dr Van Der Hoog – Madly Mango Melon

http://www.verodoesthis.be/2015/06/julie-dr-van-der-hoog-madly-mango-melon.html

Zoals jullie weten, post ik elke eerste zondag van de maand een review van een gezichtsmasker. Deze keer koos ik voor het Madly Mango Melon masker van Dr Van Der Hoog. Ik kocht het een keertje voor één euro bij de Action omdat ik zulke maskers aan volle prijs nogal duur vind voor één keertje gebruiken. Dit masker zou vochtregulerend en verkoelend werken en dat kan je in de zomer wel gebruiken natuurlijk. Het is mijn tweede masker van dit merk, hoe het eerste masker Romantic Roses me beviel, kan je hier lezen. Benieuwd hoe dit masker er uit ziet en of ik er tevreden over ben? Lees dan snel verder!Op de foto hierboven zien jullie wat Dr Van Der Hoog zelf over dit masker te zeggen heeft. Ik was sowieso wel benieuwd naar de geur van dit masker gezien mango en watermeloen echt een typische zomerse geur hebben. Net zoals de meeste maskers, laat je ook dit een 10 tot 15 minuten zitten. Ik vind het altijd leuk om ondertussen nog iets anders te doen, maar je kan die minuten natuurlijk ook gebruiken om je ergens neer te leggen voor een ultieme ontspanning.Natuurlijk geef ik jullie ook nog even de lijst met ingrediënten mee. Alochol Denat is een ingrediënt waar veel mensen voor terug deinzen en dat staat vrij hoog op de lijst. In veel producten zit alcohol en om te voorkomen dat mensen dit zouden drinken zorgen ze er voor dat het een vieze smaak krijgt en dat zorgt dan voor het ‘Denat’ gedeelte. Als je dit ingrediënt liever niet op je gezicht gebruikt kan je het masker beter skippen.
Eigenlijk zie je het masker amper zitten, aangezien het een gelmasker is. Hier en daar zie je het een beetje glimmen, maar dat is dan ook alles. Wat ik wel kan vertellen is dat ik het masker ontzettend lekker vond ruiken. Je ruikt goed die fris-zoete geur van mango en watermeloen. Ik kan me zo voorstellen dat ik op een warme dag buiten erg kan genieten van dit masker. Let overigens niet op de rode huid rond mijn ogen… Mijn allergie viert hoogtij en dit slaat bij mij meteen op mijn ogen. Of mijn huid nu echt veel verkoeld was weet ik niet. Het afspoelen met koud water is natuurlijk altijd lekker fris. Ik moet wel zeggen dat ik dit masker zeker opnieuw zou kopen als ik het bij Action zag. De geur is heerlijk en het masker op zich vond ik ook best fijn. Mijn huid voelde best zacht nadien en helemaal niet trekkerig.

Heb jij dit masker al eens geprobeerd? En wat is jouw favoriete masker van Dr Van der Hoog? Laat het me zeker weten in een reactie!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Ik vond het een fijn masker om te gebruiken na een super warme dag. Het is niet perse een heel bijzonder masker, maar verkoelt de huid wel heel fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja precies! Zo denk ik er ook over Engelina! :-)

    BeantwoordenVerwijderen