woensdag 8 juli 2015

Julie | Deautybox Juni

http://www.verodoesthis.be/2015/07/julie-deautybox-juni.html

Vorige maand liet ik jullie mijn eerste echte Deautybox zien. Dat artikel kan je hier lezen. Ik kon toen al verklappen dat ik ook de Deautybox van Juni zou gaan ontvangen en dat dit een exclusieve samenwerking zou zijn met Planet Parfum. Natuurlijk was ik hier heel benieuwd naar en ik heb een maand uitgekeken naar deze box. Ik ontdek altijd graag nieuwe producten en een box zoals deze is daar natuurlijk uiterst geschikt voor. Zijn jullie net zo benieuwd naar de inhoud van de box als ik? Lees dan snel verder en kom er achter of het wachten de moeite waard was!Op deze foto zie je dan de producten die ik in mijn box kon terugvinden. Op het eerste zicht was ik eerlijk gezegd een beetje teleurgesteld… Bij een samenwerking met Planet Parfum denk ik direct aan een miniatuur flesje parfum en make-up en daar zat eigenlijk niks van in deze box. Wel vond ik het leuk om een kwast in het pakket aan te treffen, die kan je namelijk nooit genoeg hebben. Ik laat jullie eerst even een overzicht zien van wat er in zit en dan ga ik er daarna per product dieper op in. Hier alvast de opsomming van alle producten en hun prijzen:

-      Sampar Golden Glow – 15 ML (Full size: 30ML – €29.90)

-      René Furterer Shampoo Naturia – 50ML (Full size: 200ML - €12.90)

-      Annayake 24u Perfecting Care Continuous Hydratation - 15ML (Full size: 50ML - €46.50)

-      Shiseido Benefiance Extra Creamy Cleansing Foam – 30ML (Full size: 125ML - €50.50)

-      Close. Oogschaduwpenseel – Full Size (€6.90)

-      Carven Le Parfum – 1.2ML (Full Size: 100ML - €86.70)“Hydratatie, highlights, bescherming tegen UV-stralen, natuurlijke glow, gebronsde teint een hele zomer lang, versterking van de huidcellen, gladde textuur… klinkt het alsof we je volledige gamma aan beautyproducten beschrijven? Neen hoor, wij hebben het over één product, Golden Glow van Sampar. Dit product is géén zelfbruiner, maar een wondermiddel. Golden Glow is verrijkt met reflecterende ‘goldscent’-mineralen die het licht reflecteren waardoor je meteen die sunkissed glow krijgt. Na langdurig gebruik bouw je een natuurlijke bruine teint op, aangepast aan jouw huidtype. Dit product is écht all-in-one.”


Ik heb helemaal geen fan van zelfbruiners… Met mijn bleke velletje lijkt het al snel op een ‘spray tan gone wrong’ Toen ik dit product voor het eerst op mijn hand deed, kreeg ik bijna een hartverzakking! Zie je hoe donker bruin en oranje hij lijkt? Gelukkig valt het effect wel mee als je het goed uitgesmeerd hebt. Toch wil ik deze eerst eens binnenshuis uitproberen voor ik me met dit product op mijn gezicht op straat vertoon. Mochten alle beloftes die Sampar maakt ook werkelijkheid zijn, lijkt dit mij wel een fijn product.“Basilicum, munt, karwijzaad… voor de foodies onder ons klinkt dit alvast als muziek in de oren. Deze voedzame ingrediënten zijn niet enkel lekker in ons bord, maar doen ook heel veel goeds voor ons haar. Ze reinigen de hoofdhuid grondig en houden deze in balans. Voeg daarbij nog Vitamine B5 (hydratatie) en B6 (reguleert gevoelige huidaandoeningen zoals eczeem) en je krijgt een shampoo waar je niet meer zonder kunt. Geen nood, hij is dan ook geschikt voor alle huidtypes én voor dagelijks gebruik.”


Tegenwoordig draait het allemaal om natuurlijke producten zonder slechte ingrediënten. Ik weet niet of deze shampoo enkel goede ingrediënten bevat, maar er zitten in ieder geval wel heel wat natuurlijke dingen in zoals basilicum en munt. De shampoo ruikt dan ook heel fris, al heb ik hem momenteel nog niet geprobeerd. Hij staat wel klaar op de badrand om als volgende te gaan gebruiken. De shampoo zou mild zijn en geschikt voor iedere dag. Ik was mijn haren 2 à 3 keer per week, omdat dit nog steeds het beste is voor je hoofdhuid. Mocht je het toch graag vaker doen, denk ik wel dat deze shampoo een aanrader voor jou is!“Annayake is een Frans cosmeticamerk die inspiratie put uit eeuwenoude Japanse tradities, aangepast aan onze Westerse huidjes. De producten van Annayake beschermen de huid tegen agressieve invloeden van buitenaf. Ze houden het vochtgehalte op peil, ongeacht de seizoenen. Onze favoriet is de 24u Perfecting Care Continuous Hydratation Crème. En what is in a name? Deze crème is niet alleen enorm hydraterend, maar hij vervaagt ook oneffenheden en maakt de huidtextuur fijner. En dit 24u lang! Hierdoor voel je je niet alleen goed vanbinnen, maar ook vanbuiten."


Eerlijk gezegd was mijn eerste gedachte: “Alweer een dagcrème?”… In de vorige box zat al een gezichtscrème van Eucerin en zo snel kan ik nu eenmaal niet smeren. Toch klinkt deze crème zeker niet slecht en ben ik wel benieuwd om hem te gaan uitproberen. Voorlopig belandt hij echter in mijn reservebakje aangezien ik eerst enkele andere producten wil opmaken. Het is wel een erg luchtige gelcrème, wat van pas kan komen in de zomer. De verpakking is ideaal om mee op vakantie te nemen en misschien doe ik dat dan ook wel! “Om in de Japanse sfeer te blijven presenteren we jullie de Benefiance Extra Creamy Cleansing Foam van Shisheido. Alles aan dit product voelt luxueus aan: de metallic verpakking, de vederlichte textuur en de subtiele geur. Ook leuk: je hebt slechts een kleine hoeveelheid nodig voor maximale resultaten. Kleine korrels bio-hyaluronzuur verwijderen onzuiverheden en overmatig talg, terwijl het sapindus mukurossi extract de enzymen die rimpels veroorzaken tegengaat. Om het op zijn Japans te zeggen: sùpã!”


Ik was nu toch wel eens benieuwd naar wat die extracten dan juist zijn. Mukurossi is een vrucht die afkomstig is van de zeepnotenboom en bevat reinigende en antibacteriële eigenschappen. Dit werkt als een soort zeep als het met water in contact komt. Vandaar dat het dus het gekozen ingrediënt is voor deze gezichtsreiniger. Ik heb momenteel nog best wat reinigers staan, dus ook deze ga ik nog even niet gebruiken. Een klein toefje van dit product is wel al genoeg om een heerlijk schuim te creëren. Helaas vind ik de geur van dit product niet erg lekker… Hopelijk kan ik een beetje wennen aan deze geur tijdens gebruik!“Voor dit product zijn we even nieuwsgierig als onze Deautista’s zelf. Close is de gloednieuwe lijn van Planet Parfum en luistert naar jouw behoeftes. Dit betekent een reeks make-up en beautyaccessoires waar je vanaf nu niet meer zonder kunt. In deze Deautybox in samenwerking met Planet Parfum vind je een uitstekend basisproduct om mee aan de slag te gaan. We hebben het over een oogschaduwpenseel van synthetisch haar (en hierdoor allergievrij). Zo kan je met precisie je oogschaduw aanbrengen, blenden en vervagen.”


Dit is eigenlijk het enige item uit de box waar ik meteen enthousiast over was! Ik hou van make-up en breng oogschaduw altijd aan met kwasten, daarom kan ik er ook niet genoeg hebben. Mijn stash is nog niet erg uitgebreid, maar daar voeg ik graag dit exemplaar van Close. aan toe! Ik vind de houten vormgeving erg mooi en het oogt in ieder geval heel luxe. De kwast is duidelijk een blending brush, al staat er op de verpakking zelf wel gewoon ‘eyeshadow brush’. De haartjes voelen zacht en soepel aan, maar zijn niet stevig genoeg om effectief oogschaduw mee aan te brengen. Bij elke look die ik maak blend ik op het einde de kleuren, zodat de harde lijnen vervagen. Dit kan ik dan voortaan doen met mijn nieuwe Close. kwast! 
“Samengesteld uit nobele en natuurlijke grondstoffen, is deze geur een echte openbaring voor het Deauty Team! Fris en luchtig en toch ook heel duidelijk vrouwelijk, met een combinatie van mandarijnboombloesem, witte hyacint, jasmijn en welriekende lathyrus… Een must voor de zomer!”


Zoals ik in het begin al aangaf had ik iets meer van parfum verwacht in deze box… Een kleine sample? Zo krijg ik er bij Planet Parfum twee bij een aankoop van nog geen 10 euro! Natuurlijk ben ik dol op zulke staaltjes, maar doe dan niet alsof het zo’n grote extra is in deze doos, weet je wel? Dit kleine staaltje ging recht mijn toiletzak in die ik meeneem op vakantie. Daar steek ik altijd alle staaltjes van dit formaat omdat ik niet graag grote flessen mee op vakantie zeul! Het is dan elke dag een verrassing welk parfum ik grabbel uit mijn tas. Leuk dat het er bij zit, maar geen echte meerwaarde.Misschien had ik te fel uitgekeken naar deze box? Ik weet namelijk niet hoe het komt, maar eigenlijk ben ik niet zo onder de indruk van deze box. Ik wacht die van juli nog af en als ook die vol zit met gelijkaardige producten zoals dagcrème en shampoo, dan zeg ik mijn abonnement gelijk op. Tenzij ze nog een samenwerking aankondigen, op de één of andere manier spreekt me dat altijd wel aan… Hoe dan ook, ik ben heel erg benieuwd naar jullie mening over deze box. Hebben jullie al wel eens een box besteld? En welke kan je me aanraden?

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen: