woensdag 15 juli 2015

Julie | The Body Shop – Verrassingszakken

http://www.verodoesthis.be/2015/07/julie-body-shop-verrassingszakken.html

The Body Shop heeft een heel groot gamma aan interessante producten. Ik heb er al een heleboel van, zoals ik jullie liet zien in mijn The Lovely Body Shop Tag. Toch ben ik altijd benieuwd naar meer. Karen had mij al vaker iets gezegd over het feit dat ze in The Body Shop in Wijnegem Shopping Center met sales een speciale actie hebben. Je kan er dan een zogenaamde verrassingszak kopen. Je kan kiezen uit een zak van 15 euro en eentje van 25 euro. Deze laatste bevat dan producten ter waarde van 60 euro! Onlangs bracht zij er zo eentje voor mij mee – de schat! – en nadien besloot ik er zelf eens een kijkje te gaan nemen en kocht ik ook een zak van 15 euro. Benieuwd welke goodies ik allemaal kon terug vinden in deze zakken? Lees dan snel verder!Op deze foto zie je de inhoud van de 25 euro zak. Ik vind het leuk dat ze een zak vullen en dat je hem dan koopt zonder te weten wat er in zit, aangezien hij dicht geniet is. Het is dus echt een verrassing als je het uitpakt. Op het eerste zicht ziet deze inhoud er zeker niet slecht uit, maar ik ga jullie natuurlijk nog in detail de verschillende producten laten zien.


Als eerste vond ik deze perzikspons in mijn zak. Ik gebruik eigenlijk zelf nooit dergelijke sponsjes of een badpuff, maar Nick wel. Hij kreeg dan ook deze perzik van mij. Ik vind het zeker een leuk idee van The Body Shop om sponsjes uit te brengen die bij een bepaalde lijn horen, zo heb je echt een collectie om compleet te maken.


Nog een product dat naar Nick ging, is deze Coconut Body Butter. Zoals jullie ondertussen al weten, is Nick gek op alles met kokosnoot. Ikzelf vind de geur niet slecht, maar gebruik toch liever mijn andere producten. Het is gewoon niet echt mijn geur zeg maar. De werking van de body butters van TBS vind ik dan weer wel geweldig!Het lijkt nu alsof ik alles uit de zak weggeef, want ook dit product heb ik niet zelf gehouden. Het is de Camomile Gentle Eye Make-up Remover en die vind ik persoonlijk niet zo fijn. Ik heb hem al eerder kunnen testen en bij mij prikt hij toch in de ogen. Het zou net een erg milde remover moeten zijn, maar toch is hij voor mijn ogen niet echt geschikt. Ik heb deze dan ook met veel plezier aan mijn grootmoeder gegeven.Ik begin me bijna te schamen, maar ook deze White Musk Smooth Satin Body Lotion heb ik aan moeke (mijn grootmoeder dus) gegeven. Ik hou gewoon echt niet van een muskgeur en daarom kan ik er beter iemand anders blij mee maken. Zelf heb ik al zoveel producten in mijn kast staan en deze zou ik toch maar achteruit schuiven omdat ik hem niet zo lekker vind. Deze Hemp Hand Protection zou een geweldige handcrème moeten zijn, maar ook hiervan vind ik de geur niet fijn. Meer nog, deze geur vind ik echt verschrikkelijk! Ik heb hem al eerder getest en een kans willen geven, maar ik geraak echt niet over die geur heen. Ik heb hem dus ook snel opzij gelegd om aan iemand anders te geven. Karen had voor zichzelf ook de 25 euro zak gekocht en die had dezelfde inhoud. Als zij deze handcrème wel fijn vindt, krijgt ze ook mijn exemplaar!Voor jullie denken dat ik alles meteen uitgedeeld heb, dit product vond ik wel een fijne verrassing! Het is de Smoky poppy Shower Gel. Uit deze lijn had ik bijnaeen volledige set aan producten gewonnen, behalve de shower gel. Heel fijn dat deze nu dus ook in de zak zat. Ondanks dat ik eerst niet gewonnen was voor de geur, ben ik nu wel helemaal fan. Jammer dat deze geurlijn weer uit het assortiment verdwijnt!Telkens als de Sweet Lemon lijn nog eens in de winkels komt, moet ik er voor mijn mama een aantal producten van kopen. Zij is dol op deze citroengeur, ik was er nooit fan van. Toch besloot ik om deze douchegel zelf te houden en hem eens uit te proberen. Toegegeven, ik vind hem erg fijn! De geur is erg fris om op een warme zomerdag te gebruiken. Door de citroengeur heb je al meteen een frisser gevoel dan wanneer je je met een zoete of kruidige geur zou wassen. Ik hoef hier nu niet meteen het hele assortiment van, want om mezelf er helemaal mee in te smeren zou ik de geur toch niet zo fijn vinden. Wel een lekker frisse douchegel!Ook nog uit de Smoky Poppy lijn, zat deze mini Body Butter in de zak. Helemaal prima, want mijn grote pot is bijna op! Omdat ik in de zomer iets sneller kies voor een lotion, had ik die uit deze lijn zelf onlangs al aangeschaft. Deze kleine mini bewaar ik dus voor het najaar. Heel fijn om toch hier een reserve potje van te hebben!Als laatste product kon ik deze lipgloss in Lychee terugvinden in mijn zak. Ik vind de lipgloss van The Body Shop wel fijn in gebruik, al kies ik meer en meer voor een felle lipstick. Toch zijn deze van smaak en werking wel erg fijn. Ik had al een framboos en perzik variant, maar deze is zeker een aanwinst. Zoals je ziet geeft hij niet zoveel kleur af, maar wel een mooie gezonde glans. Sorry voor de verder make-uploze full face foto, maar ik had ontzettend veel last van mijn allergie toen ik deze foto’s nam, vandaar ook mijn rode ogen. Een product zoals dit gebruik ik vaak als ik een hele dag thuis ben of als ik op vakantie overdag geen make-up draag maar wel iets op mijn lippen wil.

Ik moet zeggen dat ik zeker blij was met deze zak, maar dat er toch heel wat producten inzaten die ik zelf niet ga gebruiken. Ergens jammer van het geld, maar ook het risico van zo’n zak te kopen waarvan je niet weet wat er in zit. Gelukkig kan ik er andere mensen wel blij mee maken, maar net daarom was ik wel benieuwd om voor mezelf toch nog zo’n zak van 15 euro te kopen!Zoals ik in het begin al aangaf, kocht ik zelf ook nog de zak van 15 euro. Mocht je zelf ooit gaan winkelen in Wijnegem zou ik je zeker aanraden om uit te kijken voor deze zakken. Het is een geweldig pakket voor een kleine prijs en zo ontdek je vele leuke producten. De verkoopster zei dat de zakken regelmatig een andere inhoud hebben dus je kan het risico zeker nemen om zowel de zak van 15 als van 25 euro te kopen zoals ik dat heb gedaan. Kijken jullie mee naar deze inhoud?Deze Shea Shower Cream is een heel zacht product! Ik weet dat Veronique dol is op deze lijn en ik ook ben er best wel fan van. Ik zal bijvoorbeeld altijd een pot(je) Shea Body Butter in huis hebben omdat ik die voor van alles en nog wat gebruik. Ik had wel nog een shower cream uit deze lijn staan, maar dan dient deze gewoon als reserve. Het mag duidelijk zijn dat ik voor het eerst geen nieuwe shower gels nodig heb!De Strawberry lijn vind ik heel fijn van TBS. Ik kocht dan ooit ook al zo’n grote shower gel in een 750ML formaat en die krijg ik maar niet leeg. Ik vind vooral de body mist uit deze lijn erg fijn. De geur is tamelijk zoet, maar daar hou ik wel van. Omdat ik nog zo’n grote fles heb staan van deze shower gel, had ik me bedacht om deze als handzeep te gaan gebruiken. Toevallig was onze handzeep net op en heb ik deze in ons stenen pompje gegoten. Je zal deze flacon dus zeker volgende maand tegenkomen in mijn ‘opgemaakt’ artikel. Om mijn handen mee te wassen vind ik deze trouwens erg fijn! Dat ik daar nog nooit eerder op gekomen ben! :-)Ik had het net al over mijn liefde voor de Shea Body Butter. Ik heb momenteel nog een groot exemplaar staan, en dit kleintje bewaar ik dan ook tot september, om mee op vakantie te nemen. De geur van deze lijn is erg zacht en neutraal, hij is dus ook geschikt voor Nick om te gebruiken. Zelf smeer ik mezelf eerder helemaal in met een opvallender geurtje, toch kan ik niet zonder deze pot. Ik gebruik hem op elk droog plekje en zelfs op een jeukerige muggenbeet werkt hij verzachtend. Het is eigenlijk een beetje mijn go-to zalfje voor elk klein kwaaltje. Topproduct en dus zeker een aanrader als je deze nog nooit geprobeerd hebt! Let op; eens je hem geprobeerd hebt, kan je niet meer zonder!De Blueberry lijn van The Body Shop is er eentje die enkel in bepaalde periodes te koop is. Ik vind vooral de jellyachtige scrub een fijn product, maar ook de Body Butter heb ik in mijn collectie zitten. Het is een geur waar je fan van moet zijn, omdat hij behoorlijk aan de zoete kant is. In deze zak kon ik uit de Blueberry lijn een lip butter vinden. Persoonlijk gebruik ik liever lippenbalsem in een stick of een eivormpje aangezien ik dat gewoon praktischer vind. Toch was ik hier blij mee, omdat Nick en ik grootverbruikers van lippenbalsem zijn. De smaak en geur van dit kleine potje zijn echt heerlijk en ik denk dat ik hem er toch geregeld zal bij nemen.In deze zak dat de kleine shower gel uit de White Musk lijn. Zoals je in het begin al kon lezen, ben ik dus geen fan van deze geur. Ik heb dan ook de shower gel aan mijn grootmoeder gegeven, net zoals de body lotion! Op zich vond ik het leuk dat deze er in zat omdat ik haar op deze manier toch een soort van setje kon geven. Zelf vind ik het altijd fijn om mezelf te wassen en in te smeren met dezelfde productlijn. Dit zijn prima reisverpakkingen of soort van testers, of de geur je bevalt. Hopelijk heeft ze hier nog veel plezier van, ze was in ieder geval blij met de producten!Toner is een product dat ik eigenlijk elke dag wel gebruik. Ik vind het een heerlijk product om te gebruiken in mijn skincare routine, omdat ik hou van het propere en frisse gevoel dat het me geeft. Een toner gebruik je na je reiniging om de pH-waarden van je huid terug in balans te brengen en je huid klaar te maken voor de overige gezichtsverzorging. Ik heb eerder al de Aloë Toner van TBS gehad en die vond ik prima maar niet geweldig. Tot hiertoe is die van Hydra Science (verkrijgbaar bij Carrefour) nog steeds mijn favoriet, en die kost slechts 3 euro! Ook Rituals heeft fijne toners maar als ik het prijsverschil bekijk, weet ik toch wel wat kiezen eerlijk gezegd. Dit kleine flesje vond ik wel een leuke ontdekking. Ik vind de Vitamin E lijn erg goed en heb er dan ook al verschillende crèmes uit geprobeerd. Dit flesje bewaar ik om mee op vakantie te nemen!Een Hand Cleanse Gel zal je altijd in mijn handtas kunnen vinden. Ik vind het fijn om bij me te hebben omdat je nooit weet in welke situatie het maar eens van pas zou komen. Ik heb momenteel die uit het Strawberry gamma in mijn bezit en ik kom er al zo lang mee toe, dat ik niet eens meer weet hoe ik er precies aan kom. Hij is wel bijna leeg en daarom kwam deze nieuwe desinfecterende gel dan ook als geroepen. Daarnet vertelde ik jullie al dat de Sweet Lemon lijn geen favoriet is, maar dat de showergel me wel een fris gevoel geeft. Dat heb ik dan ook bij deze handgel en dat vind ik zo fijn! Als je handen vies of plakkerig zijn is het echt zalig om een beetje van dit product te gebruiken en je handen geuren nog super lang naar dit lekkere goedje!
Ten slotte zat er nog een sample bij van de Vitamin C Glow Boosting Moisturizer. Ik vind samples altijd leuk om te krijgen, al doe ik er vaak te weinig mee. Toch vind ik het een leuke toevoeging aan deze zak, omdat je zo toch het gevoel hebt een extra product te ontvangen. Ik heb nog niks uit deze skincare lijn geprobeerd en ben dus zeker benieuwd naar deze crème.

Ziezo, dat waren alle producten die ik in mijn verrassingszakken kon terugvinden. Stiekem ben ik meer tevreden met de inhoud van de zak van 15 euro omdat hier meer producten inzaten die ik zelf ga gebruiken. Toch heb ik geen spijt van de 25 euro zak omdat er wel enkele toppers in zaten en dat ik met de overige producten toch anderen blij heb kunnen maken. Bij een volgende solden periode zal ik dan ook niet twijfelen om opnieuw zo’n zak aan te schaffen!

Hebben jullie ook een filiaal van The Body Shop in de buurt die wel eens zulke verrassingszakken samenstelt? En welk product uit dit artikel vinden jullie het fijnst? Laat het me zeker weten in een reactie!

Liefs,


Julie x

14 opmerkingen:

 1. Wat leuk zeg! Dat doen ze niet bij ons!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben gek op bodybutter, love it! En mooi glosje heb je

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijke producten allemaal :D Helaas heb ik deze nog niet bij ons Body Shop gezien :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach, zo maak je andere mensen ook erg blij! Ik vind die verrassingstassen ook altijd erg leuk, maar op de een of andere manier koop ik er nooit 1.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! Het zijn sowieso fijne producten, dus anderen blij maken lukt zeker! :-)

   Verwijderen
 5. Oeh wat veel fijne producten!
  liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik was vooral onder de indruk van de kleine zak, dat die zoveel producten bevatte! :-)

   Verwijderen
 6. Wat super leuk zo'n tas zeg, hier zou ik ook echt voor zwichten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik kon het niet weerstaan om ook de tweede te kopen Mariëlle! ;-)

   Verwijderen
 7. Leuk zeg dat ze dat doen! Hier in Amsterdam heb ik er nog nooit van gehoord helaas! :( haha Geniet van je items

  BeantwoordenVerwijderen