zaterdag 18 juli 2015

Catrice made to stay lip polish


Begin dit jaar kocht ik een voor €15 een zakje met allemaal Catrice producten. Daar zat onder andere deze lip polish in. Volgens mij blijven er nog wat kleuren in het assortiment en als het niet zo is, weet je na deze review of je nog snel naar de winkel moet lopen! Een tijdje geleden ging ik uit eten en wilde ik me toch wat feller opmaken. Ik besloot toen dat dit het ideale moment was om dit eens te testen. Gaat het een avondje bij de Italiaan overleven?
De applicator is net zoals bij een lipgloss en brengt best fijn aan. Door de felle kleur moet je wel voorzichtig werken want een foutje merk je nogal hard. Het is ook wel eventjes zoeken hoe je dit lipproduct overal op je lippen even dekkend aanbrengt. 


Zoals je wel ziet komt er bij een veeg heel veel kleur vanaf maar hoopt dat zich op op de eerst plaats waar je het aanbrengt. Op je lippen moet je het dus een stuk beter zien te verdelen en wordt het iets transparanter. De kleur heeft trouwens geen naam maar het is de kleur "050". Ik had van Catrice toch iets spannenders verwacht op dat vlak. De kleur zelf is een mooie felle framboze rood. Just the way I like it. 


Op m'n lippen zie je dat het wat transparanter is dan op mijn arm. Ook vind ik het jammer dat hij aan mijn liplijn in de lijntjes kruipt en zo dus wat "bloedt". Ik heb de huid rondom mijn lippen geblurd omdat mijn camera alles nogal heel scherp opneemt en alle poriĆ«n en plekjes niet zo sexy zijn om naar te kijken. 


Op de full face zie je dat de kleur niet helemaal gelijk aangebracht is. Op zich viel het in het echt niet zo hard op als op foto maar het is natuurlijk wel jammer. 

Nu het belangrijkste, wat is mijn uiteindelijke conclusie. De kleur zoals je misschien al wel door hebt, vind ik top. De structuur soms nogal moeilijk werken maar met een beetje prullen gaat het prima. Wat ik wel jammer vind, is dat hij zo nattig blijft. Ik had eigenlijk verwacht dat hij meer zou opdrogen en zou gaan stainen. Hij heeft niet superhard af dus wat drinken en iets kleins eten, overleeft hij wel maar de pasta die ik toen bij de Italiaan at, was toch een beetje teveel van het goede voor dit lipproduct. De houdbaarheid is dus middelmatig en voor iets dat beweert 'made to stay' te zijn, valt het wat tegen. Toen bij de Italiaan heb ik het servet verpest door hem er dan maar volledig af te halen maar toen ik hem een tijdje geleden tussendoor nog eens opdeed, merkte ik dat de kleur amper in de lippen trekt. Spijtig! 

Als ik moet kiezen, ga ik toch voor een gewone lipstick of iets dat staint. Werkt net dat tikkeltje beter of effectiever dan dit. 

Liefs
Veronique

2 opmerkingen:

  1. Flinke glans zeg! Ik vind de kleur wel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb deze in Nederland niet zien liggen. Morgen is alles bij het Kruidvat (make-up) 1 plus 1 gratis en ik ga kijken naar de Provocalips van Rimmel. Ik hoor dat deze goed blijft zitten en iets minder droog aanvoelt dan die van Max Factor. (lipfinity) De kleur staat je overigens heel erg mooi! Tegen het uitlopen heb ik vorige week een doorzichtige wax achtige lipliner gekocht van essence.

    BeantwoordenVerwijderen