dinsdag 16 juni 2015

What's in my bag? | Juni 2015


Een tijdje geleden vroeg iemand of hij een sigaret van mij mocht. Hij had de zijne niet bij en omdat ik niet de meest gierige ben, zei ik dat hij er maar eentje uit mijn handtas moest nemen. Ik stond namelijk zelf al buiten en mijn handtas stond nog op een barkruk. In plaats van zich te vermannen en gewoon een sigaret uit mijn handtas te nemen, kwam die, toch wel boom van een, kerel met die handtas naar buiten. Toen vroeg ik mij af wat mannen verwachten dat er in een handtas zit. Daarom is dit artikel er eentje voor alle mannen die verwachten dat een handtas vol tampons en maandverband zit. Of pink fluffy glittery unicorns. Kijk mee en besef dat een handtas enkel een modieuzere rugzak is. Of een vervanger van broekzakken. 
Een boodschap van algemeen nut aan alle mannen onder jullie die niet perongeluk de voorraad tampons en maandverband willen vinden: die zitten bij mij verstopt in het grote vak met de rits. Graag gedaan. 


En dit is basically wat er allemaal in mijn handtas zit momenteel. Eigenlijk valt de hoeveelheid rommel in mijn handtas sowieso erg goed mee de laatste tijd. Ik merk wel dat als ik "baggy" handtassen heb, er meer rommel in verzameld dan in van die "harde" "verstevigde. Kennen jullie dat gevoel of ben ik echt de enige die dat heeft? Ook hangt het wel wat af van de grootte van mijn handtas. Zo kon ik er ook voor kiezen om de inhoud van mijn Michael Kors handtas te laten zien (met dan enkele essentials die ik van deze naar de Michael Kors ou verplaatsen) maar daar zaten toch net wat meer verdwaalde bonnetjes in. 


Hier zie je dan de belangrijkste dingen die altijd mee verhuizen van handtas naar handtas: mijn portefeuille en mijn sleutels. Vaak horen mijn sigaretten hier ook nog bij maar die zaten momenteel eens niet in mijn handtas. De portemonnee heb ik ondertussen al een dik jaar en hij begint een beetje versleten te raken. Ik krijg het wel nog lang niet over mijn hart om hem weg te doen dus tegen dat hij nog maar met haken en ogen aan elkaar hangt, zal ik hem nog bij mij dragen. Mijn sleutelbos bevat meer sleutelhangers dan sleutels. Moet kunnen. 


Dit zit nu vooral los in mijn handtas omdat ik examens heb. Vaak neem ik dan gewoon mijn kleine handtas mee. Mijn studentenkaart om me te legitimeren of om eten of drinken te kopen. Balpennen komen trouwens altijd van pas. Dat heb ik 99% van de tijd echt standaard in mijn handtas zitten. 


Als beautyblogger zijnde, heb ik best weinig producten in mijn handtas zitten. De laatste tijd is mijn uiterlijk niet meer zo'n prioriteit (examens, duh.) en heb ik genoeg aan een lippenbalsem (of twee, je moet toch kunnen kiezen?) en parfum. Vaak heb ik ook nog deodorant in mijn handtas zitten maar om de een of andere reden is dit nu niet het geval. 


Dit kunnen we benoemen tot de categorie overig. Het zakje is van mijn zonnebril, die beneden ligt aangezien ik heb van de week ophad toen ik thuis kwam. Voor de rest heb ik muntjes en kauwgom in mijn tas zitten. Je weet maar nooit wat er gebeurt hé. 


En last but not least, hetgene ik nodig heb om met mijn allerliefste autootje te rijden. De papieren van mijn auto en de sleutel natuurlijk. Ik heb geleerd om deze dingen altijd in een van mijn handtassen te hebben zodat de plaatsen waar deze zich kunnen bevinden, beperkt worden tot de hoeveelheid handtassen die ik op dat moment afwisselend gebruik. Jullie weten ondertussen misschien al wel hoe chaotisch ik ben en om de een of andere reden moet ik altijd lang zoeken achter mijn autosleutel. Als ze niet in een van mijn handtassen zitten alleszins. 

Geloof me, ik had gehoopt dat ik jullie wat spannendere dingen kon laten zien. Ach, wat zever ik nu. Ik hou van het maken van "what's in my bag?" net zoals ik er ook van hou om die van andere te lezen. Dus, ik geef jullie de kans om te spammen: zet bij de reacties gerust het linkje van jou recentste "what's in my bag".

Liefs
Veronique

4 opmerkingen:

 1. Als eerste...mooie tas! Ik vind de inhoud nog wel mee vallen qua hoeveelheid gewoon netjes (ik heb er echt zooi in zitten). Die EOS lipbalms zijn super fijn om lekker mee onderweg te nemen x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij hebt een ordelijke tas! Bij mij zitten er ook vooral nog lege snoeppapiertjes in, pijnstillers (veel te veel, ik vergeet altijd dat ik er eigenlijk nog heb), een lege mini-deodorant,...
  Ik zou echt mijn handtas eens moeten opruimen :p ...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Regelmatig van handtas wisselen helpt! :) Dan ruim merk je wat er echt in zit en ook wat je eigenlijk nodig hebt :p

   Verwijderen