zondag 21 juni 2015

Uitslag winactie!

Na al twee keer tegen Julie gezegd te hebben dat de uitslag zo snel mogelijk volgt, heb ik deze avond mijn laptop speciaal opgezet om dit te regelen. Ik checkte de reacties onder het artikel, deed wat steekproeven als het ging over de extra stappen en zocht de fruit machine nog eens op. 


En dit is dan de uiteindelijke uitslag: 

Beauty

Non-beauty

Proficiat Karen en Steven! De prijzen komen zo snel mogelijk jullie richting uit! 

Voor wie benieuwd was, wat er in de pakketjes zit, deze zet ik online nadat de winnaars hun prijs ontvangen hebben. Zo blijft het nog een beetje spannend voor hen! 

Liefs
Veronique

1 opmerking:

  1. Ooh wat een leuke verrassing!! Ik ben hier natuurlijk heel erg blij mee, maar vooral ook super benieuwd! =D
    (De eerste keer dat ik eens iets heb gewonnen ^^)

    Groetjes, Karen

    BeantwoordenVerwijderen