dinsdag 16 juni 2015

Summer Essentials


De zomer staat weer lonkend voor de deur en dit merkten we wel aan de temperaturen van afgelopen dagen. Het kriebelt om in de zon op een terras te gaan zitten in de plaats van achter de boeken. Helaas moet ik daar nog even mee wachten nu ik dit artikel schrijf maar dit wil niet zeggen dat ik jullie nog niet kan vertellen wat mijn Summer Essentials voor dit jaar zijn. Summer essentials… Wat verstaan ik daar weer precies onder? Heel simpel! Allerlei dingen die ik deze zomer absoluut niet zou kunnen missen!

Ten eerste iets wat eigenlijk al veel te lang geleden is: een fris coupke! Oftewel opnieuw naar de kapper gaan om mijn haar weer bij te laten knippen. Ondertussen is het bijna vijf maanden geleden dat er nog een schaar in contact gekomen is met mijn haar en ik wil mijn bles terug. Het wordt een beetje traditie om net voor de zomervakantie naar de kapper te gaan en ook dit jaar doen we daar aan mee. Morgen gaat er weer een stukje af!


Wat ik in de zomer ook absoluut niet kan missen, is een mooie lipstick in een roos tintje. In de zomer mag het allemaal wat vrolijker en lichter. Als ik mezelf eens wil verwennen kies ik voor de lipstick van Yves Saint Laurent. Doet er mij aan denken dat ik mijn lippen dringend terug moet verzorgen, dus een goede lippenbalsem zoals die van Eos mag zeker niet ontbreken! (Voor wie benieuwd is naar Eos, je kunt het hier kopen)


Wie Vero does this volgt, heeft misschien mijn outfit of the day van enkele weken geleden gezien. Ik ben enorme fan van dat kleedje en eigenlijk op zoek naar een meer zomerse versie. Het geheimpje achter mijn blauwe kleedje is dat het zonder de riem wat zakkerig valt en dat de riem het dus afmaakt. Klinkt misschien stom maar nu ben ik dus op zoek naar zo’n kleedje maar dan wat lichter qua stof. Het bovenstaande kleedje vond ik in de webshop van Esprit en het zorgt ervoor dat ik besef dat ik voortaan de Esprit misschien niet moet overslaan als ik ga winkelen. Misschien moet ik morgen al meteen even gaan checken, eventjes al pauze tussen het leren door.

En natuurlijk om het helemaal zomers te maken, keer ik in gedachten alvast terug naar dat terrasje in de zon. Lekker drankje in de hand, bij voorkeur een cocktail, en dan maar genieten met vrienden erbij of een goed boek. Ik denk dat ik deze zomer eens in mijn eentje met een boek op een terras ga zitten, lijkt me nog wel fijn.

Wat kunnen jullie echt niet missen tijdens de hete zomermaanden?

Liefs

Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten