donderdag 11 juni 2015

Spam je blog!


Gisteren had ik mijn voorlaatste examen en volgende week woensdag mijn allerlaatste van deze reeks. Eigenlijk wou ik vandaag eindelijk nog eens een goed artikel voor jullie online krijgen maar weinig slaap eist z'n tol en de creativiteit is weg. Compleet weg precies. Daarom eventjes een spam je blog tussendoor zodat ik vandaag nog kan werken aan een goed artikel (enige voorkeuren?) voor vandaag en zaterdag. 

Ondertussen spam je dus maar gerust je blog hier onder het artikel dan hoef je het niet meer onder de andere te doen! 

Liefs
Veronique

3 opmerkingen:

 1. Nog succes met je laatste examen.
  Onze blog gaat over lifestyle. Van beauty tot sport en van sport tot fashion. shopitandpopit.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes!
  Ik heb een boekenreviewblogje met helaas nog maar erg weinig bezoekers :( lemmetakeashelfie.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey! Ik ben Evy, 18 jaar, een meisje met duizenden hobby's en schrijven is er een van! Op mijn blog lees je alles over make-up, beauty, fashion & mijn persoonlijke (life)style. Ik doe bijvoorbeeld aan hiphop wedstrijden met mijn demoteam, ik zing in bands en opmaken vind ik echt heel leuk! Ik heb ook een eigen stijl waar ik vaak veel positieve reacties over krijg. Ik zie je hopelijk ergens verschijnen op mijn blog! xxx http://thatkindofvibe.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen