donderdag 25 juni 2015

My summer to do list


Het moment dat je je laatste examen aflegt en 'like a boss' buitenwandelt is magisch. Ineens ligt de wereld aan je voeten en kun je doen en laten wat je wilt (zolang de mama het oké vindt...). Je doet eerst de typische "après examen" dingen (iets gaan eten met enkele klasgenoten en 's avonds op café) maar wanneer je dan thuis komt, begint het zwarte gat gevoel te komen. Optimistisch als je bent (herexamens, ken ik niet!), vraag je je dan af wat je die drie maanden gaat doen. Het leek mij leuk om de dingen die ik deze zomer moet of wil doen eens op te lijsten en met jullie te delen. 

1. Kamer opruimen. Prioriteit! 
Ik ben ondertussen al een tijdje m'n kamer aan het "opruimen". Of toch tegen mijn ouders aan het zeggen dat ik opruimen maar stiekem een film zitten kijken en daarom is dit nog altijd niet klaar. Ondertussen kan ik wel weer de vloer van mijn kamer zien, dus we gaan er stilaan op vooruit. Hopelijk ben ik hiermee al bijna klaar wanneer dit online komt aangezien ik eigenlijk niet weg mag van de mama zolang het niet is opgeruimd. Ja, ik word 22 in augustus... 

2. Werken, werken, werken...
Drie maanden op m'n lui gat zitten?! Ik zou wel willen! Mijn weekendwerk loopt nog altijd gewoon door en dat vind ik nog niet zo erg... Dan blijft er toch een beetje structuur in mijn weken (en wat geld in mijn portemonnee!) 

3. De feestweek overleven
Vandaag (donderdag) is de allerlaatste dag van de feestweek. De feestweek? Vraag je je misschien af? Dit zijn een aantal activiteiten die mijn studentenvereniging organiseert na de examens. Zondag was het kroegentocht (niet geweest), maandag was het TD (een feestje dus), dinsdag was het BBQ, woensdag cantus en uiteindelijk vandaag galabal. Voor mij een speciale avond want na een jaar lang praesidiumlid geweest te zijn, houdt het vandaag voor mij op. Tijd om de fakkel door te geven aan de nieuwe ploeg. Ergens met pijn in het hart maar langs de andere kant toch ook wel blij dat het erop zit. 

4. Een citytripje placeren
De voorbije twee jaar ben ik telkens een weekje naar Turkije geweest. Normaal gezien ging ik deze zomer samen met Mathias op vakantie maar we weten allemaal hoe dat is afgelopen. Daardoor heb ik dus nog niets geboekt en de kans dat ik er deze zomer een volledige week tussenuit ga (buiten dan met de mams en paps naar Polen) is erg klein. Toch heb ik geen zin om de hele zomer gewoon hier in Turnhout te blijven. Stiekem hoop ik nog iemand te vinden die het ziet zitten om enkele dagen mee op citytrip te gaan. Destination still unknown! 

5. Mijn blog regelmatig updaten
De laatste weken (of zeg maar maanden) van het academiejaar was ik niet goed bezig. Als ik een keer in de week een eigen blogpost online zette was ik al goed bezig. Nu dat het vakantie is en ik weer meer tijd heb, moet dat veranderen. Ik wil weer vier artikelen per week posten. Ik ga m'n uiterste best doen en deze week zitten we al aan 3 van de 4 met dit artikel erbij. Wie weet komt het nog goed! 

6. Opnieuw meer beauty gerelateerd posten
De laatste tijd lijkt het alsof beauty niet meer zo van belang is, als je naar m'n blog kijkt. Of toch naar mijn artikels. Integendeel. Ik geniet er nog elke keer van wanneer een ooglook mooi gelukt is maar het grote probleem is dat ik het dan niet mooi op foto krijg of dat ik er gewoonweg geen tijd meer voor heb. Ik ga wel proberen om mijn look van vanavond (die voor het galabal) te verwerken in een artikel. I'll keep you posted! 

Uiteraard zoek ik nog veel meer te doen deze zomer maar dit zijn toch al een aantal dingen die zeker moeten gebeuren als het aan mij ligt. 

Veel liefs. 
Veronique 

1 opmerking: