donderdag 4 juni 2015

Life through my eyes | Mei #3


Het is alweer enkele weken geleden dat ik nog een LTME online gezet heb. Het begin van deze week was belachelijk druk (wie zet er ook het zwaarste vak meteen de dag na een ander zwaar vak) maar vanaf nu gaat het opnieuw iets(!) gemoedelijker worden. Een schuldgevoel kroop in mijn maag toen ik besefte dat ik al erg lang zelf geen blogpost meer online gezet had. Mijn oprechte excuses en nogmaals erg hard bedankt aan ons Julie die de blog op zulke momenten toch draaiende blijft houden (en mij af en toe een naar mijn voeten geeft). 


Soms hebben ze bij ons op school in de automaat deze vreemde maar lekkere broodjes zitten. Geen idee waar het 'brood' van gemaakt is, maar damn. Echt lekker! Er zit kalkoen, mayonaise, tomaat en salade tussen. De laatste tijd ben gek op geitenkaas en zou ik dit nog het liefste bij alles eten. Hier had ik voor mezelf een pizza met asperges gekocht maar ik vond dat er nogal weinig op zat. Dus koos ik ervoor om er nog salami, geitenkaas en paprika op te doen. Beste pizza ooit als je 't aan mij vraagt! 


Avocado en geitenkaas is ook een super combinatie! 


Toby probeerde even of hij nog op zijn kussentje paste. Het lukte net en leverde dit schattige beeld op. Voor wie bezorgd is, neen, hij hoeft hier niet op te slapen. Heeft een erg grote mand. 


Ik heb ook nog eens een filmpje opgenomen enkele weken geleden en besloot dat maar meteen te editten anders zou het een jaar later misschien nog niet online staan!


Op school was ik nog wat dingen aan het inscannen voor mijn portfolio. Stomme scanners. Wel drie keer moeten proberen voor het in orde was. Ik haat die dingen.


Toby is niet ineens erg hard veranderd. Hij had gewoon een vriendinnetje op bezoek!


Terwijl ik mij 's avonds verveelde probeerde ik mijn Make up revolution palette nog eens uit om er een review over te schrijven. Toppalette!


Smoothieeeeeeesssssss


Kaasbroodje en een lekkere smoothy tijdens het leren, wat wil een mens nog meer? (Buiten dan geen examens misschien :p)


Studeren met een serietje op de achtergrond is ook zo slecht nog niet. But where's the fooooood?


En dan zondagavond eindelijk alles in kaften gestoken, klaar om mee te nemen. 

Hier eindig ik deze LTME zodat ik maandag weer gewoon op schema kan posten. :) 

Liefs
Veronique

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuk artikel om te zien en te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een smoothie smaakt altijd! Net zoals geitenkaas. Avocado lust ik dan weer niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke foto's! En wat een heerlijke dingen heb je gegeten! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes nog met de examens! En mmm, so much yummie food ;)

  BeantwoordenVerwijderen