maandag 29 juni 2015

Life through my eyes | Juni #2


En het academiejaar is officieel voorbij. De laatste week wa nog erg zwaar aangezien het de feestweek van onze studentenvereniging was. Ik danste, maakte plezier, werd nog eens dronken en nam afscheid van mijn praesidiumfunctie. Best een bewogen week als je het zo bekijkt. Van de feestweek heb ik nog geen foto's (er zijn er wel genomen, die deel ik later nog wel met jullie!) maar van mijn nevenactiviteiten heb ik er wel getrokken. Dus eindelijk nog eens een Life through my eyes die op tijd is en foto's van één week bevat. 


Zondagnacht was ik ineens in de ban van Despicable me en keek ik dus anderhalve film. Van de tweede moet ik het laatste stuk dus nog zien aangezien ik ondertussen een nieuwe serie ontdekt heb. Still, I love Minions. Always have, always will. Maandag was ik op zoek naar een passende make-uplook voor die avond. We hadden een TD (Battle of the students) samen met 't Goefferke. Aangezien dit een van mijn laatste wapenfeiten als praesidiumlid zou zijn, wilde ik er nog eens een lap op geven. & het was geweldig. Het was al lang geleden dat ik mij op een TD zo geamuseerd had. 

Van dinsdag heb ik geen foto aangezien ik toen druk bezig was met de BBQ voor te bereiden. Deze was kleiner dan vorig jaar maar nog steeds best gezellig. Hierna was het een TD in Geel maar daar ben ik niet naartoe gegaan. We zijn uiteindelijk nog met een kleine groep op café gegaan. Een rustiger avondje dan een TD en dat was welkom. De week zou verder nog zwaar genoeg worden! Want woensdag bleef ik dan ook zo lang als ik kon in mijn bed liggen. Die avond was het cantus en ik had er niet zoveel zin in. Uiteindelijk mezelf dan toch verplicht om op te staan en richting Vorselaar te rijden. Rond middernacht hield ik het voor gezien aangezien al dat gezang in nuchtere toestand niet het meest aangename is. Deze twee foto's even wat kleiner tussendoor om aan te tonen hoe aanhankelijk Tweety de laatste tijd is. Ze komt ook iedere keer miauwend op mij afgelopen als ik thuis kom van het werk. Het vervelendste is dan dat ze niet stopt tot ik haar begin te knuffelen. Maar toen ik thuis kwam, had ik ineens honger. Zeker wanneer er een artikel van "Gewoon wat een studentje 's avonds eet" online kwam over hotdogs. Een beetje geïmproviseerd at ik dus ook een soort hotdog. Wel tussen brood en met lookboter, komkommer, samouraisaus en parmezaanse kaas. Toen ik het maakte, dacht ik dat het echt niet lekker kon zijn maar damn, wat was het goed. Echt een aanrader. En dan nog iets waar ik standaard honger van krijg. De foodreviews van Ken Domik op YouTube. Deze Canadese YouTuber reviewt allerlei burgers en andere dingen van fastfoodketens. Geloof mij, ik heb mezelf al regelmatig moeten tegenhouden om niet in m'n auto te stappen en naar de McDonalds te rijden. Eén tip: kijk zijn video's nooit zonder iets van eten in de buurt. 


Van donderdag heb ik dus voorlopig helemaal nog geen foto's maar toen was het het galabal van onze studentenvereniging. Die avond, om middernacht, werd ik 'een ouwe zak van het Repro" (was ik dus uit functie) en toen vloeiden de tranen, zeker wanneer men mij apart vermeldde in het dankwoord. Gelukkig had ik genoeg schatjes om mij heen om mij te troosten. Een aantal daarvan, speciale dank aan de mannen van't Goefferke, hebben ook extreem goed voor mij gezorgd toen ik besefte dat ik absoluut niet tegen cava kan en daar enorm dronken van word. Ik schaam mij nog steeds. 

De volgende ochtend werd ik al vroeg wakker door Hendrik zijn wekker met een enorme kater (ik sliep samen met nog twee anderen op het kot van Hendrik en slapen wanneer drie mannen tegen elkaar opsnurken is niet evident). Daarna ging ik m'n examens inzien, kroop ik nog even terug op mijn matras om in de namiddag weer naar huis te rijden. Thuis besefte ik dat ik nog niet gegeten had en at ik enkele van deze croissantjes op. Ook had ik blijkbaar beloofd om te koken maar toen het puntje bij paaltje kwam, aten enkel Patricia en ik van deze toch wel heel erg geslaagde taco's. Er was nog best wat over dus daar heb ik de rest van dit weekend nog van kunnen genieten als ik wat honger had. (Koud zijn ze trouwens minstens even lekker!) 


Zaterdag ging ik weer boodschappen doen met papa in Nederland en net toen we op de parking van de Albert Heijn kwamen, zagen we dat onze band lek was. Eerst probeerde papa hem zelf nog te vervangen maar uiteindelijk hebben we toch de verzekering moeten bellen. Dit zorgde ervoor dat we een uur langer weg waren dan gepland. Gelukkig viel m'n dinnerdate voor die avond in het water en kon ik mij rustig klaar maken om te gaan werken. Hier op de foto zat ik bij ons thuis in de tuin en zag ik een vogel nogal sadistisch bezig zijn met een slak... 


En zo ziet de badkamer eruit als ik mij aan het klaarmaken ben... 

Zondag was een luie dag. Ik sliep uit aangezien ik pas laat thuis was, ik ging even winkelen met Patricia (hoera voor koopzondag!) en ik belandde op een zonnig terrasje. 

Hoe was jullie weekend? 

Liefs
Veronique

1 opmerking:

  1. Ik vind posten zoals deze echt leuk :D Dispicable me is echt zo'n goeie film. Krijg er ook nooit genoeg van. Tweety is zo schattig en zelfgemaakt fastfood is the best :D krijg al honger XD

    BeantwoordenVerwijderen