maandag 22 juni 2015

Life through my eyes | Juni #1


Lichtjes beschaamd zet ik de eerste Life through my eyes van juni online. We zijn ondertussen al drie weken ver en ik heb bitter weinig foto's die ik aan jullie kan laten zien. Dus zoals elke keer als ik weinig foto's heb, schrijf ik er het hele verhaal van de afgelopen weken bij. Of ik alles nog weet, is een andere vraag maar we doen ons best. Met de hand op het hart beloof ik jullie hier bij dan ook dat ik voortaan weer regelmatiger blogposts online ga zetten. De afgelopen paar dagen was ik al klaar met mijn examens én ben ik een paar keer aan een blogpost begonnen maar werd het nooit echt wat ik hoopte dat het zou worden. 
Ik ontdekte tijdens het studeren dat de combinatie van munt en framboos erg lekker was om aan je water toe te voegen. Voeg wel niet al teveel munt toe, dit is nogal overheersend tegenover de subtiele smaak van framboos. (Ik heb hier bevroren frambozen gebruikt maar verse gaat natuurlijk ook!) 


Voor het examen Engels moesten we de Britse geschiedenis kennen. Omdat ik nogal slecht ben als het gaat over chronologische volgorde en data te onthouden (vooral met data heb ik moeite) besloot ik om van elke periode een tijdslijn te maken met de belangrijkste gebeurtenissen. Hier is eigenlijk belachelijk veel tijd in gekropen. Nota voor mezelf: voortaan doe ik dit als we een periode aangeleerd gekregen hebben. De dag voor het examen is het al te laat. :p 


En het beste zusje ter wereld zorgde ervoor dat ik mijn vitamientjes binnenkreeg. Misschien moet ik haar morgenmiddag eens met een smoothie en iets lekkers verrassen. Zij heeft nog examens en ik zit mezelf al maar te amuseren. 


Dit is mijn blik als ik twijfel tussen wanhopen of er volledig voor gaan... Ik moet toegeven dat ik regelmatig mijn papieren ritueel wilde verbranden, maar net op tijd besefte dat ik ze echt nog nodig had. 


En dan krijg je nog die verschrikkelijke hete dagen waarop het te warm is om ook maar iets te doen. Ineens vroeg papa me mee van de ene naar de andere plaats en tussendoor moest ik af en toe in de auto wachten. Ja, en dat in deze houding omdat ik hoopte dat mijn benen van achter glas ook wat bruiner zouden worden. #melkflessen


Deze schattige bloempotten kwamen we tegen toen we overal en nergens naartoe gingen. 


Ik besefte plotseling dat ik "The fault in our stars" nog altijd niet gezien had. Tijd om hier na het leren eventjes verandering in te brengen. 


Af en toe probeerde ik buiten te studeren maar vaak was het of te warm of waaide het te hard. Dit resulteerde in het feit dat ik het na een kwartier buiten al opgaf en verslagen opnieuw naar binnen ging. 


En het gelukzalige moment na je laatste examen. Het besef dat je er voorlopig vanaf bent, doet wonderen en het leven lijkt aan je voeten te liggen. 

Diezelfde avond kwam Tessa mijn haar knippen en gingen we nog iets drinken. Aangezien Tessa met de auto naar ons gekomen was, koos zij voor een alcoholvrije cocktail: de banananas. Ik trakteerde mezelf op een lekkere Bloody Mary. 


De dag daarna vroeg Hendrik om even naar Vorselaar te komen om eens te praten. Hierna reed ik samen met Patricia naar de aardbeienautomaat. Onderweg terug naar huis aten we al de helft van de aardbeien op. Ik kreeg ze in mijn mond gestopt aangezien ik natuurlijk beide handen nodig had om te rijden. Dit leverde beelden zoals bovenstaande foto op. ;) 


Vrijdagavond gingen mijn ouders uit eten en kreeg ik de zware taak om lekker te koken voor Patricia en Sander. Maar zo gezegd, zo gedaan en iedereen heeft ervan genoten! 


En hiermee eindigt mijn weekend en eindig ik dit artikel. Mijn laptop en een reep Tony Chocolony erbij. Na werken en een BBQ maar vooral een weekend dat ik kan samenvatten als heel erg fijn! 

Tijd om de LTME terug wekelijks te laten verschijnen! Veronique, doe je best om genoeg foto's te nemen! :p 

Liefs
Veronique

1 opmerking:

  1. leuk om te lezen! Succes met voldoende fotos maken voor een volgende! Liefs. Jonne

    BeantwoordenVerwijderen