woensdag 24 juni 2015

Julie | Opgemaakt #16 – Mei

http://www.verodoesthis.be/2015/06/julie-opgemaakt-16-mei.html

Het is weer tijd voor één van mijn favoriete artikels van de maand: het opgemaakt artikel! Ik lees deze posts ook graag bij anderen en maak ze ook zelf graag. Ik ben iemand die heel graag nieuwe producten koopt en test, maar ook het opmaken van een product vind ik geweldig. Laat ik er daarom ook maar meteen aan beginnen. Sinds ik met Nick samenwoon, komen er wel eens wat andere dingen voorbij. Niet alleen geurkaarsen zijn een terugkerend thema, maar ook huishoudelijke producten zijn nu een onderdeel van mijn artikels. Zo heb ik mei bijvoorbeeld deze Silan wasverzachter opgemaakt. Hij had de geur van Argan Olie en Jasmijn en ik vond deze erg lekker. Met deze bus heb ik vier volledige maanden gedaan, wat ik toch wel een behoorlijke tijd vind. Ik zou deze zeker opnieuw kunnen kopen, maar omdat ik zo benieuwd ben naar andere geuren, wissel ik graag af! Benieuwd naar meer producten? Lees dan snel verder!In mei heb ik ook dit kleine doosje Earl’s Secret opgemaakt. Het is een zwarte thee met bergamot en hij komt van Rituals. Voor €4.50 kan je een doosje thee kopen met twintig piramidevormige zakjes, dit is een doosje van acht zakjes. Het was een Limited Edition van de feestdagen waarin er vier verschillende soorten thee in één pakket zaten. Ik heb deze thee thuis zelf opgemaakt. Je kan met deze thee ook ijsthee maken en dat is dan ook hoe ik deze heb opgemaakt. Twee zakjes voor een karaf van twee liter en dan een halve citroen er bij: yummie! Ik heb deze thee ondertussen reeds opnieuw gekocht.In mei hebben Nick en ik ook natuurlijk iedere avond een geurkaars aangestoken. Dit is de Mandi Lulur geurkaars van Rituals. Over deze Limited Edition lijn schreef ik al een heel artikel en dat kan je hier lezen. Ik vind het jammer dat deze lijn er na de zomer uit gaat, dus heb ik alvast een tweede kaars aangeschaft. Ze kosten €17.50 per stuk maar dat zijn ze helemaal waard. Mijn kaars is mooi egaal opgebrand en ook bijna helemaal. Normaal staat op de verpakking dat ze 50 uren meegaan, maar de mijn heeft zeker de 60 à 65 uur gehaald! De geur is lekker in de ruimte aanwezig, maar niet te overdonderend. Bovendien is de Mandi Lulur geur echt een heerlijke, zachte en bloemige geur. Een echte aanrader dus!Op deze foto zie je de ‘E.L.F. lengthening and defining mascara’. Deze zat ooit in een pakket dat ik besteld had bij mijn eerste bestelling op de webshop van E.L.F. Ik heb deze eigenlijk nooit echt gebruikt omdat ik er niet tevreden over was. Het borsteltje is echt heel gek en veel te klein. De haartjes zijn zo kort dat je gewoon het gevoel hebt dat je mascara aanbrengt met een stokje. Hij was ondertussen ook best wel uitgedroogd, dus heb ik hem gewoon de vuilbak in gegooid. Ik zal deze dan ook zeker niet opnieuw kopen.Eind februari / begin maart had ik een super pakket van The Body Shop gewonnen. Het pakket bevatte bijna alle producten uit de Smoky Poppy lijn van The Body Shop die toen net in de winkels lag. Het artikel over dit pakket kan je hier terugvinden. In het pakket zaten ook deze Bath Bombs. Normaal denk je meteen aan Lush bij het horen van dat woord, maar voor deze collectie besloot ook The Body Shop uit te pakken met bruisballen. Voor een buis van zes van deze bruisballen betaal je €12, wat ik een redelijke prijs vind. Ik heb deze nadien dan ook meteen terug opnieuw gekocht, zeker ook omdat mijn andere producten uit deze lijn nog niet op waren. Bovendien heb ik er slechts €2 voor moeten neerleggen omdat ik nog twee bonnen van €5 op mijn klantenkaart had staan! Score!Ik weet nooit zo goed of ik deze producten nu in mijn artikels kan vermelden of niet. Deze lege pot van de Touch Of Light bodycrème van Rituals was alweer een bijna lege tester toen ik hem mee naar huis nam. Het is zo dat dit een Limited Edition geur van de winter was, dus deze pot mag niet eens meer in de winkel staan. Het zou zonde zijn om producten weg te gooien, dus kreeg ik deze mee naar huis. Ik vond deze geur heerlijk (met patchoeli en kardemom) en kocht hem dan op internet ook gewoon opnieuw. Op internet was deze nog te koop als Online Exclusive, dus als je hem ook zo lekker vond, kan je daar zeker eens kijken.Verdorie zeg, het lijkt wel of de kwaliteit van mijn foto’s zienderogen achteruit gaat. Ik neem deze dan ook altijd met mijn Blackberry, omdat ik niet echt een opgemaakt mandje bij houd. Maar goed, op deze foto zie je dus een lege verpakking van de Jafra Toner die ik opgemaakt heb. Ik schreef een volledig artikel over de gezichtsverzorging van Jafra en dat kan je hier lezen. Ik denk dat ik deze niet opnieuw zou kopen omwille van de prijs, verder was het een prima toner. In de maand mei heb ik ook make-up opgemaakt. De mascara van ELF was niet echt ‘op’ maar deze matte serum primer van Bourjois was dat wel. Ik heb deze primer uit de Happy Light collectie met veel plezier gebruikt. Ik vind een primer zeker belangrijk, al ben ik er nog niet uit welke nu mijn favoriet is. Deze van Bourjois was prima en hij matteerde ook zoals beloofd. Of ik deze opnieuw zou kopen? Misschien wel, maar voorlopig werk ik eerst de producten op die ik nog heb liggen.Alweer een geurkaars, deze keer eentje van de Primark. Deze rode variant heeft de geur van Sweet Berry & Patchouli en hiervan hebben we er ondertussen al drie opgemaakt. Het zou best kunnen dat ik deze nog wel eens opnieuw koop. Ik vind de glaasjes altijd zo mooi en ze kosten slechts een paar euro. Deze geur was niet slecht, al was hij niet echt sterk aanwezig in de ruimte. Bovendien is hij niet helemaal op te branden en dat vind ik toch altijd wel jammer… Een twijfelgevalletje dus!Volgens mij ligt het gewoon aan deze kleine tubetjes van Jafra dat ze niet zo goed overkomen op beeld! Hier zie je de lege verpakking van de dagcrème, die ik met veel plezier gebruikt heb. Ook deze kan je natuurlijk terugvinden in dit artikel. Ik zou deze op zich zeker opnieuw kunnen kopen aangezien het een fijne dagcrème was. Hij trok snel in en hij bevatte ook nog eens SPF. Jammer van de prijs natuurlijk, en dat is dan ook het enige nadeel.Ik beloof dat dit de laatste waardeloze foto van dit artikel is! Ook hier zie je weer een lege Jafra verpakking, deze keer van een cleanser. Net zoals de twee vorige producten, komt ook deze aan bod in dit artikel. De cleanser is een fijne reiniger voor je gezicht maar wederom is het de prijs die me tegenhoudt om hem opnieuw te kopen. Dat en het feit dat ik graag zo veel mogelijk producten wil uitproberen. Het waren allemaal kleine testers van de producten, maar je kwam er wel erg lang mee toe. Het zijn eigenlijk ideale reisverpakkingen. De paarse lijn is voor de droge huid en ik heb ook nog een pakket liggen voor een normale huid, dat ik zeker mee op vakantie zal nemen in september.Op deze foto zie je een leeg testertje van een bodycrème van Rituals. Eerlijk gezegd dacht ik dat het de roze crème uit de Ayurveda lijn was, bleek achteraf dat deze uit de oranje Laughing Buddha lijn kwam! Ik ben niet zo’n fan van die lijn omdat ik niet hou van de appelsientjes geur. Wel vind ik de werking van de crème goed. Ik zou deze dus niet zelf kopen omwille van de geur.Deze 24h Hand Protection Balm van Essence komt uit hun Limited Edition van de feestdagen. In België heb ik deze nergens gezien, ik kocht deze dan ook bij de DM in Duitsland. Zoals ik jullie toen in deze shoplog liet zien, kocht ik alle drie de geurtjes die ze hadden. In mei hebben we dan deze Cherry & Coconut variant opgemaakt. De tubes zijn echt een hel om leeg te krijgen. We hebben deze dan na de foto ook opengeknipt en toen hebben we er nog een week mee kunnen doen! Ik moet zeggen dat ik deze zeker niet slecht vond, maar de handcrème die ik heb van 2013 was nog stukken beter. Ik ben benieuwd met welke handcrèmes Essence dit jaar op de proppen komt en wil deze dan ook graag bemachtigen!Bij Albert Heijn doen Nick en ik eigenlijk al onze wekelijkse boodschappen. Het is ook daarom dat ik er deze Duo Wattenschijfjes kocht, toen de vorige bijna op waren. Ik vond deze zeker niet slecht aangezien ze vrij goedkoop zijn, niet pluizen en een geribbelde zijde hebben. Ik zou deze zeker opnieuw kopen, al gebruik ik er nu momenteel van de Action.Ik denk dat ik elke maand wel een pakje reinigingsdoekjes opmaak en deze maand waren dat er van Flormar. Deze kosten niet zo veel, al krijg je er slechts 20 doekjes voor, daar waar de meeste verpakkingen er 25 bevatten. Ik vind de geur van deze doekjes erg lekker en ze zijn ook erg zacht voor het gezicht. Ik gebruik deze doekjes erg graag en koop deze dan ook telkens opnieuw als ik in een Flormar filiaal kom. Momenteel vind ik het fijn om de cleansing milk van Tropika op mijn gezicht te gebruiken en deze dan te verwijderen met een make-up wipe. Deze combinatie werkt voor mij erg fijn!Als ik vergelijk hoe snel de meeste geurkaarsen opgaan ter vergelijking met die van Rituals, weet ik weer waarom ik die zo graag gebruik. Deze blauwe kaars is van Ikea en zat in een driepack met Bountygeur. We hebben nu nog twee van deze glaasjes staan en de geur is best lekker. Helaas is hij niet sterk in de ruimte aanwezig en branden ze, zoals je kan zien, niet helemaal op. Jammer, maar natuurlijk kosten ze ook vrij weinig. Daarom zou het best kunnen dat ik toch opnieuw kaarsen koop als ik nog eens bij Ikea kom.Deze Diwali Delight shower foam kent hetzelfde verhaal als de Touch Of Light bodycrème. Ook deze kreeg ik mee naar huis toen hij bijna op was omdat hij uit dezelfde Limited Edition collectie van de winter komt. Ik heb deze met veel plezier gebruikt en ook deze heb ik via de Rituals website opnieuw gekocht. De doucheschuims kosten 8 euro per stuk, maar je komt er dan ook ontzettend lang mee toe. Ze zijn zuinig in gebruik en daarom doe je er vaak drie keer zo lang mee als met een andere douchegel. Ik hoop dat deze volgende winter terug komt!Op 10 april deden Nick en ik met vier van onze vrienden mee aan een quiz. Elke ploeg kreeg een soort van prijzenpakket en hierin konden we deze lippenbalsem vinden. De prijzen werden onderling verdeeld en de lipbalm ging met ons mee naar huis. Aangezien wij grootverbruikers zijn van handcrème en lippenbalsem, maken wij er elke maand wel eentje op. We hebben deze elke dag met twee gebruikt en zijn er dan een volledige maand mee toegekomen, niet slecht! Hij maakt reclame voor LensOnline maar ook de werking van de lippenbalsem was best goed. Ik denk niet dat je deze zo ergens kan kopen, maar ik vond hem in ieder geval de moeite waard!De vierde en tevens laatste geurkaars uit dit artikel is deze van Brise by Glade in de Sweet Home geur. Ik vind hun verpakkingen er altijd super mooi en gezellig uitzien, maar ook dit kaarsje is helaas niet helemaal opgebrand. We hebben van deze geur nog een verpakking staan en dat vind ik helemaal niet erg. De geur is een beetje warm en kruidig. Zelf omschrijven ze het zo: “De geur van honing, bessen en specerijen bevat tonen van patchouli, sandelhout en chocolade.” Echt een typische geur die ik dus lekker vind! Hij is zoet en toch warm.In mei heb ik ook een scrub van The Body Shop opgemaakt uit de Vineyard Peach lijn. Ik vind deze lijn erg lekker en de scrub past qua geur ook bij vele andere geuren. De pitjes zijn ruw genoeg om deftig aan de slag te gaan, zonder dat het aanvoelt alsof je schuurpapier gebruikt. Ik scrub mijn lichaam twee keer per week en vond deze erg fijn. Ik heb hem al eerder gehad en zou hem ook zeker opnieuw kopen als ik hem in de winkel zie liggen.Het is nog niet zo lang geleden zat ik deze Nail Polish Corrector Pen van Essence aan jullie liet zien in mijn Shoplog van Antwerpen. Ik kocht hem wel al in februari, maar heb hem sindsdien niet erg vaak gebruikt. Dat wil zeggen; ik wou hem vaker gebruiken maar dat ging niet. Na slechts twee keer gebruiken was de eerste punt al behoorlijk vies, en de nieuwe punten die achterin zaten waren zo droog als de Westelijke Woestijn… Ik heb dit product dan ook meteen verticaal geklasseerd en ben niet van plan dit opnieuw te kopen. Laat mij dan maar klungelen met nagellak remover en wattenstaafjes!In dit bekende roze Lush zakje, zat The Sparkler Ballistic. Dit was een gele staaf die ik in twee keer heb gebruikt. Ik vond de geur echt zalig en vond het ook wel glamoureus om in een bad vol glitters te zitten. Helaas zit je nadien wel met een flinke poetsklus. Achja, dan is je bad ook ineens proper, toch? Dan kan je ten minste wel zeggen dat je voordien wel lekker genoten hebt van een ontspannend badje. The Sparkler was een product uit de Limited Edition collectie van met Kerst. Het zou best kunnen dat ik deze volgend jaar opnieuw koop.Jullie zien ongetwijfeld duidelijk de tester sticker hangen op deze verpakking. Het verhaal hierachter kennen jullie ondertussen. Ik heb hier de Moisture Recover Night Cream van Rituals in mijn handen. Rituals heeft vier verschillende skincare lijnen en de blauwe lijn is het meeste geschikt voor mijn huid. De blauwe lijn is de hydrating lijn en kan in principe voor iedereen van pas komen, en voor elk huidtype. Ik vond deze nachtcrème zeker fijn en het kan best zijn dat ik er eens een vol potje van aanschaf!
Last but not least, heb ik hier een oude bekende opgemaakt. Ik heb al verschillende tubes van deze oogcrème van Yves Rocher opgemaakt. Ik ben erg tevreden over deze uit het Sérum Végétal gamma en zou deze zonder twijfel opnieuw kopen. Momenteel heb ik nog twee andere oogcrèmes die ik eerst wil opmaken, maar de kans is groot dat ik nadien terug naar deze teruggrijp. Hij trekt snel in en ik heb altijd het gevoel alsof de huid rond mijn ogen onmiddellijk strakker wordt. Ook vind ik hem makkelijk aan te brengen en te doseren én kom je er lang mee toe. Zeker een aanrader om mee af te sluiten dus!

Ik snap echt niet dat ik elke maand zoveel producten opmaak en toch is dit telkens het geval. Wat vinden jullie het leukste product uit dit artikel? En hebben jullie zelf al een van deze producten gebruikt?

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten