vrijdag 26 juni 2015

Julie | Look Like A StarLook Like A Star
Het is alweer de laatste week van juni, wat wil zeggen dat 2015 al over de helft is. Als ik het zo mezelf zie schrijven, vind ik dat de tijd razend snel gaat. Ik weet niet hoe dit komt, maar het is iets wat ik vooral gemerkt heb nadat ik van school ben… Ligt dit aan mij of hebben hier nog mensen last van? Hoe dan ook is het vandaag vrijdag en dat is een vaste dag van mij op Verodoesthis. Nu krijgen jullie van mij alweer een nieuwe Look Like A Star en om 15.00u is het dan weer tijd voor een nieuwe Friday Nails. Maar eerst dus tijd voor een streepje fashion!

Britt Robertson
Het is niet abnormaal als deze naam geen belletje doet rinkelen. Toch is deze actrice aan haar opmars bezig in de celebritywereld en daarom vond ik dat ze haar plaats in deze reeks van artikels toch wel waard is. Ze speelde in de serie Under The Dome, die ik vooral ken omdat mijn papa die heeft gevolgd. Ze had ook een rol in de film Delivery Man en in Scream 4. Ze is geboren in 1990, wat haar 25 maakt. Tijd om haar eens onder de loep te nemen wat stijl betreft!

Britt (voluit Brittany) lijkt wel een echte kameleon wat mode betreft. Ze switcht moeiteloos tussen verschillende stijlen en brengt elke keuze tot een succes. Ze kiest wel voornamelijk voor jurkjes, die dan ofwel geen print hebben ofwel een heel drukke print. Ze kiest veel voor kleuren zoals blauw, grijs en rood die ze dan combineert met een wit of beige tint. Ze is een echt meisje-meisje wat schoenen betreft aangezien ze er in alle soorten en kleuren heeft. Wat mij opvalt is toch een subtiel edgy kantje. Ze poseert vaak met een arm in haar zij, dit komt altijd heel zelfverzekerd over. Af en toe draagt ze een kleine clutch bij zich maar beperkt zich verder wat accessoires betreft. Ook haar make-up is vrij low profile en qua sieraden beperkt ze zich ook tot één à twee stuks. Benieuwd hoe ik hier mee aan de slag gegaan ben? Kijk dan naar de collage hieronder!
Dress: £22 - newlook.com
Clutch: $26 - riverisland.com
Shoes: $130 - stevemadden.com
Earrings: £13 - hm.com
Ring: $20 - accessorize.com
Lip Cream: €13.99 – Bourjois Velvet Matte Lip Cream in ’07 Nude-Ist’ – kruidvat.be

Liefs,


Julie x


Geen opmerkingen:

Een reactie posten