vrijdag 5 juni 2015

Julie | Look Like A StarDanielle Campbell
Danielle Campbell is een Amerikaanse actrice, die het bekendst is voor haar rol als Jessica Olson in de Disney film Starstruck uit 2010. Eerlijk gezegd ken ik deze dame zelf ook niet zo goed, maar toen ik eens om inspiratie vroeg voor nieuwe namen voor de Look Like A Star gaf iemand me deze naam door. Ze speelt ook mee in The Originals, daar zal ze nu wel bekender mee worden neem ik aan. Hoe dan ook leerde een snel rondje Google me dat haar stijl zeker het bespreken waard is, dus dat is dan ook wat we vandaag gaan doen. 

Ik kon niet zo heel erg veel foto’s vinden van Daniëlle waarop we haar hele outfit te zien krijgen. Toch vond ik voldoende materiaal om mee aan de slag te gaan. Ze draagt veel jurkjes, maar ook rokken en broeken zijn terug te vinden in haar kast. Wat me vooral opvalt is dat ze graag roze tinten draagt. Ze matcht ook telkens haar schoenen, nagels en make-up. Zo kan je bijvoorbeeld op de tweede foto op de onderste rij roze schoenen, nagels en lippen zien. Een handtas heeft ze zelden bij, al kiest ze soms wel voor een kleine clutch. Haar juwelen mogen ook opvallen, zo is ze niet vies van een stel kleurrijke armbandjes. Ook kettingen en oorbellen draagt ze vaak. Kijken jullie mee naar de look die ik voor haar heb samengesteld?

Dress: £38 - riverisland.com
Shoes: £25 - newlook.com
Clutch: £9.99 - hm.com
Earrings: $25 - mango.com
Bracelet: $5.90 - forever21.com
Nail Polish: €6.99 – Rimmel Velvet Matte Nail Polish in ‘Sumptuous Red’ – kruidvat.be
Lipstick: €19 – MAC Satin Lipstick in ‘Up The Amp’ – maccosmetics.be

Liefs,


Julie x 4 opmerkingen:

 1. Oeps, alweer een celeb die ik niet ken. Ik word oud, zucht...

  Haar stijl is wel heel leuk. Mooie collage heb je samengesteld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Troost je Melissa, ik ken haar eigenlijk ook niet echt! ;-)
   En bedankt voor je compliment!

   Verwijderen
 2. Hele leuke stijl heeft ze :D Vooral het zwarte kleedje vind ik zelf tof! :-)

  BeantwoordenVerwijderen