zondag 21 juni 2015

Julie | Gewonnen: Clinique Pakket

http://www.verodoesthis.be/2015/06/julie-gewonnen-clinique-pakket.html

Onlangs won ik bij Peggy van http://peggytimmermans.be/ een leuk pakketje met producten van Clinique. Alles stond in het teken van de hitsingle Lips Are Movin van Meghan Trainor. Ik vind het zeker een leuk liedje en nu kan ik het ook thuis meebrullen aangezien de single ook in het pakket zat. Verder bevatte het geleverde pakje nog drie lipglossjes en een lipstick. Ik was zeer benieuwd naar dit pakket. Vroeger was ik echt helemaal in to lipgloss, tegenwoordig zie je me veel vaker met lipstick. In dit artikel laat ik jullie dan ook graag kennis maken met de producten van Clinique.Clinique is een merk dat ik voornamelijk ken van mijn mama. Ze zweert bij haar parfum – jammer genoeg, want het geurtje van Elixir vind ik écht niet lekker! – en ook haar gezichtsverzorging bevat vele producten van dit merk. Dankzij de Bonus Set die ik een keer bij de Bijenkorf besteld heb, heb ik het merk ook zelf kunnen ontdekken. In die set zat een lipstick, maar die heb ik eerlijk gezegd nog haast nooit gebruikt. Ik was dan ook zeer benieuwd of dit pakket producten zou bevatten die ik graag zou gebruiken.Beginnen doe ik met de lipgloss in de kleur 16 Tenderheart. Ik vond deze er in de huls nogal bruin uitzien, maar op mijn lippen valt hij erg goed mee. Op de foto ziet hij er zelfs heel sheer uit. Dit komt natuurlijk omdat je lippen van zichzelf ook al pigment bevatten. Daarom komt een kleur ook altijd anders over op je hand, dan op je lippen zelf. Ik vind deze lipgloss erg mooi en heb hem dan ook al effectief gedragen. Eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat mijn liefde voor lipgloss sterk afgenomen is… Toch vind ik deze kleur een mooie toevoeging aan mijn stash en zal ik hem zeker nog gaan gebruiken! De lipgloss is vrij plakkerig, maar blijft daardoor ook goed op zijn plaats zitten. Niet zo lang als een lipstick, maar met enige voorzichtigheid bij het drinken, blijft hij toch makkelijk anderhalf uur op zijn plaats. De kleur vind ik heel mooi maar ik vind de prijs te hoog. Je betaalt voor een lipgloss van Clinique al snel meer dan 20 euro, en daar heb je dan ook een goed gepigmenteerde lipstick van MAC voor! Het is maar waar je voorkeur naar uitgaat denk ik dan!Kleurtje nummer twee is nog minder zichtbaar. 31 Honey Bunch is een koraaloranje/perzik tintje. Hij ziet er op mijn lippen heel licht en haast glazig uit. Dit is zo’n kleurtje dat iedereen wel kan hebben. Het geeft je gezicht een frisse uitstraling en je kan hier nooit wat fout mee doen. Zoals daarnet al gezegd, hou ik wel van wat meer pigmentatie. Toch zie ik mezelf deze lipgloss wel dragen op vakantie. Overdag draag ik daar niks van make-up, behalve iets op mijn lippen. Dit kleurtje lijkt me daar ideaal voor.De laatste lipgloss is nummer 12 in de kleur Kissyfit. Het is een roze lipgloss met zacht blauwe glitters. Op de swatch op mijn hand zie je deze harder naar voor komen dan op mijn lippen. Dit is zo’n kleurtje waar ik enkele jaren geleden dol op was. Ik droeg nooit make-up, behalve lipgloss. Het is een mooi roze kleurtje met voldoende glans en hij blijft best lang zitten. Net zoals de andere twee is hij aan de plakkerige kant, maar dat vind ik net een pluspunt aangezien het de houdbaarheid ontzettend verlengd. Mocht je nog niet zo vaak make-up dragen is dit echt een kleurtje voor jou!
En dan natuurlijk de lipstick! Ik ben verliefd op die huls, wat een prachtexemplaar. Die zou ik alleen al meenemen in mijn handtas om hem te pas en te onpas voor iedereens gezicht te zwaaien. Maar… Die kleur is écht niks voor mij. Ik ben geen fan van oranje what so ever. Ik hou niet van oranje kleding, oranje snoepjes of oranje lipsticks. Ik draag niet eens een klassieke rode lipstick, laat staan een mandarijnoranje kleur. Dit vind ik behoorlijk zonde, aangezien deze 46 Matte Mandarin verder wel een mooi product is. De lipstick is matte, brengt toch vlot aan en blijft goed zitten. Ook hiervoor betaal je om en bij de 22 euro en dat is me toch echt te veel. Deze kleur zou ik zelf nooit uitkiezen… Ik ben dan ook benieuwd of ik deze ooit ga dragen. Misschien – héél misschien – als ik ooit voor het Nederlandse elftal ga supporteren dat deze kleur nog eens uit de kast komt. Maar aangezien ik geen Nederlandse ben, zal dit eigenlijk haast nooit gebeuren. Jammer, want als ik de foto’s online bekijk zou bijvoorbeeld kleur 51 Matte Plum echt bij mij passen. Ik hou de lipstick toch bij, aangezien ik hem graag af en toe vastneem om de prachtige huls te bewonderen.

Al bij al ben ik heel tevreden met het pakket dat ik gewonnen heb. Ik vind ‘Lips Are Movin’ een leuk liedje en tegen alle verwachtingen in ben ik meer fan van de lipglossjes dan van de lipstick. Ik ben weer een ervaring rijker met Clinique producten en dat valt me zeker niet tegen. De lipstick is op zich best goed, het is enkel de kleur die me totaal niet ligt. Zulke dingen gebeuren nu eenmaal, al is het wel jammer.

Wat vinden jullie van deze producten? En houden jullie wel van oranje lipstick? Laat het me snel weten in een reactie!

Liefs,


Julie x

14 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je hebt gewonnen! En wat een leuke producten. Ik vind oranje lippenstift trouwens heel mooi! Liefs. Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik was zelf ook erg blij! En leuk om te horen, misschien moet ik het gewoon eens durven! :-)

   Verwijderen
 2. Wat een leuke set om te winnen, ik vind de nude achtige lipgloss erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wat leuk om dat te winnen! Mooi setje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oranje, op de foto ziet het er prachtig uit. Maar ik draag ook nooit oranje. Staat beter bij een gebruinde huid en heel witte tanden. Bij mij is oranje dus ook een no-go. Clinique is ook zo een goed merk met mooie producten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies! Ik ben zo'n bleekscheet en ik vind het echt niet bij me passen op de een of andere manier! :-)

   Verwijderen
 5. Wauw Julie die lipstick is echt geweldig! Wat een mooi mat kleurtje en zo zonde dat je het niet mooi vind bij jezelf! Misschien moet je er gewoon maar aan wennen en het dragen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha Delphine, ik kan het proberen en de reacties eens afwachten! ;-)

   Verwijderen
 6. Eindelijk tijd gevonden om dit te lezen! Misschien kan je de lipstick mengen met de gloss? Zo krijg je een andere tint die je wel kan bevallen. Of je mixt hem gewoon met een andere lipstick!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, bedankt Peggy! En ik zal het zeker eens proberen! ;-)

   Verwijderen