vrijdag 26 juni 2015

Julie | Friday Nails #39 – Apricot Kiss

http://www.verodoesthis.be/2015/06/julie-friday-nails-39-apricot-kiss.html

Enkele weken geleden liet ik jullie al mijn eerste lakje van The Body Shop zien. Het gele lakje ‘A Sunny Affair’ kondigde toen de zomer al een beetje aan en nu we er middenin zitten, kies ik graag voor vrolijke kleurtjes op mijn nagels. Nick koos deze week een kleurtje uit mijn ‘nog te reviewen’ zakje en dat werd deze ‘Apricot Kiss’ van The Body Shop. Ik won deze bij een fantastische winactie, dat hele artikel kan je hier lezen. Benieuwd of deze perzik echt een kus verdiend? Lees dan snel verder!Het kwastje heeft een perfecte dikte om egaal mee te lakken. Je kan snel en moeiteloos je nagels voorzien van een laagje. Voor een lakje van The Body Shop betaal je €6, wat ik eigenlijk een heel faire prijs vind. De huidverzorging daar kost eigenlijk veel meer, in vergelijking met de nagellak. Bovendien vind ik ze kwalitatief zeker niet onderdoen voor lakjes van duurdere merken. Geloof het of niet, maar zelfs een kluns als ik, kan met deze kwastjes vrij foutloos lakken. Dit is het resultaat na één laagje! Ik ben zeker onder de indruk van de dekking. Normaal gezien heb je bij een lichter kleurtje een veel slechtere dekking. Het enige dat ik hierbij kan opnoemen is dat hij na één laag nog een beetje streperig is. Hoe dan ook lak ik toch altijd in twee lagen, dus hoop ik er altijd gewoon op dat het probleem dan zichzelf oplost. De droogtijd valt me zeker niet tegen, je kan haast onmiddellijk een tweede laag aanbrengen.
Wauw! Ik ben zo verbaasd door dit lakje! Normaal is oranje totaal mijn kleur niet, maar deze Apricot Kiss vind ik wel erg mooi. In twee lagen dekt hij perfect en zoals je kan zien heb ik mijn nagels echt foutloos kunnen lakken. Ik ben echt heel erg blij met deze nagellak en kan hem zeker aanraden. Het is een vrolijk, zomers kleurtje waar je ongetwijfeld complimenten over zal krijgen. Hij lakt handig, mooi en in twee lagen. Overigens is dit weer zo’n kleurtje dat je handen er gebruinder doet uitzien dan ze werkelijk zijn. Tel hierbij nog even op dat de prijs ook behoorlijk betaalbaar is en je hebt een perfect lakje. Ik denk dat ik de volgende keer als ik bij The Body Shop ben, toch ook even een kijkje neem bij hun nagellakjes.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En hebben jullie al ervaring met nagellak van The Body Shop? Laat het me zeker weten!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen: