vrijdag 19 juni 2015

Julie | Friday Nails #38 – Port-a-loo-blue

http://www.verodoesthis.be/2015/06/julie-friday-nails-38-port-loo-blue.html

Deze week heb ik al weer een lakje uit voor jullie van Rimmel uit de samenwerking met Rita Ora. Color Fest is een collectie met super veel vrolijke lakjes en mooie lipglossjes. Ik liet jullie eerder al zien hoe Neon Fest het op mijn nagels deed en vandaag is het de beurt aan Port-a-loo-blue. Het was in de winkel moeilijk kiezen tussen alle leuke kleurtjes en het zou best kunnen dat ik er nog wel enkele wil aanschaffen. Benieuwd naar dit kleurtje? Lees dan snel verder!Het kwastje is aan de brede kant, vergeleken met andere nagellakjes. Zeker aangezien dit eerder een klein flesje is, vind ik dat verrassend. Ik hou wel van zulke borsteltjes aangezien je zo je nagels in één strook kan voorzien van de juiste hoeveelheid nagellak. Ik wil ook nog even zeggen dat ik de look van deze collectie super leuk vind. De bloemetjes op de dop maken het geheel super vrolijk en de binnenste knopjes hebben telkens de kleur van het desbetreffende lakje. Ook de handtekening op de dop geeft het lakje een exclusieve uitstraling! En als je dat dan in huis kan halen voor slechts €3.99 kan er nog weinig misgaan, toch?En dit is het resultaat na slechts één laagje. Je kan hier en daar zien dat de lak niet 100% dekkend is, maar in principe kan het er mee door. Zoals jullie weten draag ik altijd twee laagjes, maar indien je een keertje snel moet zijn en geen tijd hebt voor een uitgebreide manicure, kan dit lakje perfect gebruikt worden. Ik vind hem op de foto wel iets blauwer dan in het echt. In de realiteit is het meer een blauw/groen lakje, maar dat vind ik ook heel mooi.Hier zie je dan hoe twee laagjes van dit lakje er uitziet op je nagels. De glans is puur van zichzelf, dus als je niet wil heb je niet eens een topcoat nodig. Ik vind dit kleurtje super leuk om te dragen en ik vind dat het eigenlijk altijd wel kan. Het is een vrolijke kleur voor in de zomer, maar ook in de herfst vind ik dit lakje nog perfect draagbaar. Aangezien ik de eerste week van juni niet moest werken, had ik overigens ook de kans om dit lakje een hele week te dragen. Zo kon ik dus ook de houdbaarheid nog eens uittesten en dat is dan ook wat ik gedaan heb…
Geloof het of niet, maar dit is hoe het lakje er uit ziet na een volledige week dragen. Behalve een beetje tipwear en een kleine chip aan de wijsvinger zit hij er nog perfect op! Ik kan niet anders dan onder de indruk zijn van deze lak. Aan mijn andere hand had ik iets meer chips aangezien daar weer een paar nagels ingescheurd waren… De kwaliteit van deze lakjes is top en de kleuren zijn stuk voor stuk prachtig! De flesjes zijn klein en handig en het kwastje lakt naar mijn mening heel prettig. Deze lakjes zijn bovendien ook nog eens super budgetproof en dat maakt dat ik eigenlijk geen enkel negatief punt kan bedenken! Echt een ontzettende aanrader dus. En ik vermoed dat ik toch nog wel een paar andere kleurtjes uit deze collectie aan mij stash ga toevoegen…

Wat vind jij van dit lakje? Ben je net zo onder de indruk als ik? En heb jij al een lakje uit de Color Fest collectie gekocht? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,

Julie x

10 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige tint, lekker zomers!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze lijn is zo mooi! Ik heb 'maar' twee lakjes gekocht, want ik zou rustig de hele lijn kopen! Ik heb Oragina en die hemelsblauwe kleur. Maar deze is ook enorm gaaf, zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad Deborah! Ik heb ook 'maar' twee lakjes, haha! :-)

   Verwijderen
 3. Prachtig kleurtje! Eigenlijk vind ik al die Rita Ora kleurtjes tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof kleurtje is het hè! Ik heb hem ook, alleen bij mij klontert en streept ie helaas heel erg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat gek! Daar heb ik nooit een probleem mee gehad met de twee lakjes die ik uit deze lijn heb! :-)

   Verwijderen